15. BÖLÜM

3.5K 219 43
                                    

Yeni uzun bir bölüm arkadaşlar lütfen vote ve yorumlarınızı bekliyorum sizi seviyorum .

Biz sonraki bölüm için : 5 vote 2 yorum çok değil yapabiliriz fighting

Sabah gözlerimi alarmın sesi ile açtım . Hızla ayağa kalktım ve banyoya gittim . Banyodaki rutin işlerimi hallettim ve odaya geri döndüm . Dolaptan formamı aldım br giydim . Hızla aşağı indim ve Kahvaltı hazırladım .

Kahvaltı hazırlarken jimin ve Tae aşağı indi . " Günaydın " dedi Jimin . Gülümsedim  " size de Günaydın suga daha uyanmadı mı ? " dedim . Tae sofraya oturdu " git kaldır ben onunla uğraşamam." Hemen yukarı suganın odasına çıktım . Içeri girdiğimde heryerin toplu olmasını görmemle gülümsedim . Suga hiçbir zaman dağınık biri olmamışdır .

Yatağına yaklaştım ve omuzundan tutup sarsmaya başladım . " hadi uykucu kalk kahvaltı hazır " gözlerini ovuşturarak açtı ve kaşlarını çattı . oturur pozisyona geldi " ah aşkım birazdan geleceğim okuldan bir geleyim ilk işim yanına gelmek olacak" şuan suganın yatağıyla nasıl konuştuğunu izliyordum . Ayağa kalktı dolaptan formasını aldı ve banyoya girdi . Gülerek aşağı indim . Jimin ve Tae çoktan başlamıştı .

Benden bir kaç dakika sonra suga da geldi . Beraber kahavaltımızı yaptıktan sonra masayı topladım ve bulaşıkları makineye yerleştirdim . İşlerimi hallettikten sonra beraber evden çıktık . Ben kendi motoruma atladığım an jimin bana döndü " yarışa varmısın ufaklık " kaşlarımı çattım . " ben ufaklık değilim aynı yaşrayız " gülümsedi . " vallahi biz sizin yarışınızı bekleyemeyiz gidiyoruz biz " dedi suga ve Tae ile arabaya bindiler .

Onlar gidince jimin bana döndü " o zaman yarış başlasın . Jimin kendi motoruna ilerlerken ben de motorumdaki yerimi aldım . Yan yana geldik . " 1,2,3 başla " aynı anda başladık . Ikimizin de lastikleri çığlık atıyordu resmen baş başa gidiyorduk ki ben önüne geçtim . Benim önüme geçmek için sağ tarafa gidince ben de sağ tarafa geçtim . Okula yaklaştığımızda ikimiz de son kes hız yaptık ama okula ilk giren ben oldum . Milim farkla jimini geçtim . Ikimiz de durduk jimine çarpık bır gülüş attım . Jimin kaşlarını çattı ve yanıma geldi . " ooo çimen bey nasıl da yenildiniz bana " hafifçe gülümsedi " bir kere bana çimen deme benim adım jimin bir diyeri motor sürerken çok Sexy duruyorsun gözümü senden anlamadığım için yenildim .

"He He yeni bahanen bu mu " bana yaklaştı herkes bize bakıyordu ama onun umrunda bile değildi . Kulağıma eğildi " sakin beni bir daha bu şekilde baştan çıkarma yoksa olacaklardan sorumlu olmam bebeğim " boynuma minik bır öpücük kondurdu ve benden uzaklaştı . Neden böyle yaptı anlamadım . Elimi sıkıca kavradı beraber okula girdik .bizim sınıfa girdiğimizde Tae ve suga yi her zamanki yerinde gördük . Hızla biz de kendi sıramıza oturduk .  

" kim kazandı " dedi Suga . Gülümsedim . " tabiki de ben kazandım . " dedim . Beraber sıraya oturduk . Jimin başını boynuma gömdü "çok özledim Bu kokuyu " gözlerime Baktı "çok özledim bu bakışları " bir daha beni asla bırakma " gülümsedim ve saçlarını okşadım . "Asla herifim " başını boynumdan kaldırdı .

" herifim bu kelimeyi beğendim telefonunda da böyle kayıtlı değil mi " başımı olumlu yönde salladım . " ben sende ne diye kayıtlıyım ? " . Gülümsedi " hatunum çünkü sen benimsin ve hep öyle kalacaksın " alnıma bir öpücük kondurdu .

Okul çıkışı .....

Beraber okuldan çıktık . Jimin ve ben kendi motorlarımıza binerken Tae ve suga da kendi arabalarını bindi . Eve doğru yol aldık . Eve gelince hızla motorumu park ettim . O sırada aklıma bır şey geldi . " yarın benim doğum günümdü ah çok mutluyum acaba Jimin hatırlayacak mı hiç bır şekilde bundan bahsetmiyecektim. Kapıyı açtım ve içeri girdik . Tae çantasını kenara fırlattı ve koşarak koltuğa Zıpladı . Arkasından gittim ve ensesine vurdum . Tae hızla yerinden Zıpladı . Kaşlarını çattı " ne yapıyorsun Hazal ya " dedi . Elimi belime koydum . " babanın uşağı mi var lan kalk nasıl bozduysan koltuğu düzelt ve o çantayı yolun ortasından kaldır ." Tae oflayarak kalktı ve koltuğu düzeltip çantasını da dolaba yerleştirdi . 

BAD BOY (PARK JİMİN)Where stories live. Discover now