10. BÖLÜM

3.6K 190 14
                                    

Gözlerimi taciz eden güneşe karşı açtım gözlerimi boynum çok ağrıyordu . Etrafıma baktığımda burası benim evim değildi . Hızla ayağa kalktım ve aklıma dün olanlar geldi . Hızla yatakta  kalktım . Üstümde dün giydiğim elbise vardı . Odanın kapı kolunu çevirdim . Açıktı odadan çıktım ve aşağı indim . Neden kimse yoktu neyse bu benim için daha iyiydi hızla dışarıya çıkan kapıyı açtım . Kapıyı açmamla karşımda birini görmem bir oldu . Kim olduğuna bakmak için kafamı kaldırdığımda şoka uğradım "JUNGKOOK !!!!" karşımda bir adet Jungkook görmemle şoka uğramam bir oldu . O mu beni kaçırmıştı " Hazal ama daha yeni geldin " çapkınca bir gülüş sergilemeye başladı  .

" çık önümden gideceğim " tam yanından geçecekken kolumu sert bir şekilde kavradı . Acıyla inledim " bana bak Hazal eğer uslu durursan sana dakunmam ama kaçmaya çalışır rahat durmazsan gerisine ben karışmam " dedi ve hızla beni evin içine atıp kapıyı kilitledi bir de üstüne kilit taktı . Yanıma geldi ve eğilip " buradan  çıkış yok güzelim  " dedi .  

Jiminin ağzından ..


Dün saatlerce aramıştım hazalı ama yok o piçin gidebileceği her yere gitmiştim ama yok ne o ne de benim hazalım . Polisin bu işe karışmasını istemiyordum ben halledecektim . Jungkook piçi benim hazalıma dokunamayacaktı eğer öyle birşey yaparsa onu maf edecekim.


Hazalın ağzından ...


Jimini çok özlemiştim şimdi beni çok merak ermiştir . Sadece o değil Tae ve suga da çok merak etmiştir beni onları da çok özledim . Ben koltukta otururken Jungkook aşağı indi ve yanıma gelip elindeki kıyafetleri bana uzattı " al bunları giy bu kıyafetle çok Sexy duruyorsun kendimi zar zor tutuyorum " dedi . Gözlerimi açtım ve hızla Jungkookun elindeki kıyafetleri alıp yukarı çıktım . Sabah uyandığım odaya geri girdim ve duşa girdim .


Yaklaşık bir saat sonra banyoda çıktım ve jungkookun bana getirdiği kıyafetleri giymeye başladım . Allahım iç çamaşırı bile koymuştu aslında bu iyi bir şey ama onun görmüş olmasi sinirimi bozmuştu.

     

Üstümü giydikten sonra saçımı da kuruttum ve aşağı inmek için odadan çıktım

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


Üstümü giydikten sonra saçımı da kuruttum ve aşağı inmek için odadan çıktım . Aşağı indiğimde koltukta ramen yiyen jungkooku gördüm . Yanına ilerledim ve karşısındaki koltuğa oturdum . Beni görünce gülümsedi  . " bedenini tam tutturmuşum mutfakta sana da ramen yaptım " dedi . Aç olduğum için kalktım ve mutfağa gittim . Rameni aldım ve odaya geri döndüm . Odada bir sessizlik vardı ikimiz de ramenlerimize odaklanmıştık. " neden beni kaçırdın " dedim . Aniden sorduğum için bir an şaşkınca bana bakmaya başladı . " jimine acı çektirmek için " dedi . " peki bana dokunmayacaksın değil mi " dedim . " ona zaman karar verecek " dedi .


Jungkookun ağzından ..

Hazala dokunmayı planlamıyordum çünkü galiba onu gerçekten seviyordum . Jimin piçi acı çekmeli bu yüzden uzun bir zaman boyunca Hazal benimle kalacak . Hazalın nasıl öyle bir piçe aşık olduğunu anlamıyorum bu kızlar şerefsizlere aşık olmak zorunda mı.




Hazal ın ağzından


Yavaş yavaş gözlerim kazanmaya başlamıştı . Jungkook bunu anlamış olacaktı ki yanıma geldi ve bir çırpıda kucağına aldı ona şaşkın şaşkın bakarken " ne yapiyorsun indir beni " dedim . Onunla bu kadar yakın olmak rahatsız olmamı sağlamıştı . " seni odana çıkarıyorum " dedi . " neden benim ayaklarım yok mu " dedim . Çoktan odaya çıkmıştık . "İndir beni " dedim . Gülümsedi ve indirdi " iyi geceler güzelim benim " dedi ve yanağımdan makas aldı . Kaşlarımı çattım '
" sana da bay ukala " dedim . Yatağa uzandım ve jimini düşünmeye başladım çok özlemiştim onu çok ama buradan nasıl kurulabilirim ki bunu mutlaka düşünceğim şimdi o da beni çok özlemiştim kesin yavaş yavaş uyumaya başladım .             

BAD BOY (PARK JİMİN)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant