13.BÖLÜM

3.5K 172 20
                                    

Gözlerimi alarmın sesi ile açtım . Ayağa kalktım ve banyoya gittim . Oradaki rutin işlerimi yaptım . Odaya geldiğimde formamı giydim ve aşağı indim . Mutfağa ilerledim ve ramen yaptım . Ramenimi yedikten sonra evden çıktım ve arabama ilerledim .

Arabama bindim ve okula gitmeye başladım . Okulun yakınlarına geldiğimde jimini gördüm . Yolun ortasına ilerliyordu tam o sırada hızla bir araba geliyordu . Arabadan indim ve koşmaya başladım . " JİMİN " jiminin üstüne atladım arabanın ona çarpmamasını  sağladım . Herkes bize bakarken ben jimine bakıyordum bana şaşkın şaşkın bakıyordu . Hızla üstünden kalktım koşarak arabama bindim ve okula sürmeye başladım . 

Okula geldiğimde arabamı park ettim ve yukarı sınıfa çıktım. Sınıfa gelince sırada oturdum ve jimini düşünmeye başladım . Ya araba bana çarpsaydı ya zamanında yetişemeseydim . O sırada jimin Tae ve suga sınıfa girdi .

Ders bitince hızla bahçeye indim ve banklardan birine oturdum . Etrafıma bakarken jiminin bana sinirle yaklaştığını fark ettim . Ayağa kalktım tam önümde durdu . Herkes bize bakıyordu " bir daha benim için kendini tehlikeye atmayacaksın " bana emir veremezdi " sen bana emir veremezsin " bağırarak " veririm " dedi . Gözlerinin içine bakmaya başladım . Hızla yanından geçtim . " kendine iyi bak " arkamdan bağırarak " sen de kendine iyi bak " . Dedi manalı bir şekilde

Asıl bana teşekkür etmesi gerekiyordu ama onun söylediklerine bak ya uyuz şey ne olacak .

                      *********

Okuldan çıktığımda arabama bindim ve hızla evime sürdüm . O sırada telefonum çalmaya başladı kim olduğuna baktığımda annem olduğunu gördüm hızla cevap verdim .

-alo
- alo anne
- nasılsın kızım
- iyi sen babam nasıl
- onlar da gayet iyi . Şey kızım siz jiminle kavga mı ettiniz seni sorduğumda hiç bir şey demeden yüzüme kapattı .
- ah evet anne ama merak etme ben iyiyim sizi seviyorum
- bizde seni kızım .

Dedi ve kapattı . Eve geldiğimde arabayı park ettim ve eve girdim . Mutfağa gittim o sırada telefonum tekrar dan çaldı . Kim olduğuna baktığımda jungkook olduğunu fark ettim . Hemen cevap verdim .

- alo
- alo Hazal
- efendim
- bu gün dışarı çıkacağız sen de gelsene
- şey aslında olabilir nereye gideceğiz .
-bara gitmeyi düşünüyoruz
- tamam saat kaçta hangi bar
- saat 8:00 de *****bar
- tamam görüşürüz
- görüşürüz
Dedi ve kapattı . Birkaç şey hazırladım ve yedim.

Jimin hiçbir şekilde aklımdan çıkmıyordu . Onu asla unutamayacaktım . Ne kadar çabalasam olmuyor yapamıyorum . Seviyorum hemde çok onunla konuşmam lazım ne olursa olsun ona herşeyi anlatmam lazım .

Saate baktığımda 6:45 olduğunu gördüm . Hızla ayağa kalktım ve odama çıktım . Dolabın karşısına geçtim ve guzel bir kombin yapıp onu giydim .

Aynanın karşısına geçtim ve ağır bir göz Makyajı yaptım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aynanın karşısına geçtim ve ağır bir göz Makyajı yaptım .


Tamamen hazır olduğumda aşağı indim . Telefonumu çantama koydum ve evden çıktım . Kapıyı kilitledikten sonra anahtarı da çantama koydum ve arabaya ilerledim . Arabama binince hızla jungkookun dediği bara gittim. Bara geldiğimde arabadan indim ve anahtarı valeye verdim . Bütün gözler üzerindeydi . İçeri girmemle alkol kokusunun yüzüme çarpması bir oldu ama sonradan alıştım . İçeri geçtiğimde jungkooku aradım .
- neredesiniz
Müzik sesi sayesinde bağırmak zorunda kaldım .
- sen neredesin
- dans pistinin oradayım .
- ah gördüm seni geliyorum .
Jungkook telefonu kapattı .

Ben onu ararken sağ tarafdan bana yaklaştığını gördüm . Yanıma gelince bana sarıldı . Karşılık vermiyordum veremiyordum çünkü jiminin sinirli gözleri üzerimdeydi . Jungkook ben den ayrıldı ve gözlerime bakarak . " yine çok güzelsin aşkım " sadece gülümsedim . Elimi tuttu ve beni oturdukları locaya götürdü . Beraber oturduk " hoşgeldin Hazal " Jung un sesi ile ona döndüm ve gülümsedim . "Hoşbuldum" dedim . " ne içersiniz " dedi Chul ve ayağa kalktı . Hepsi şarap istedi.  Chul bana döndü " Hazal sen ne içersin " dedi . Biraz ağır bir şeyler istiyordum aslında " ben meskal istiyorum "  dedim . Hepsi aynı anda 'oooooo' dedi . " kızımızı psikopat çıktı " Hana nin söylediği şeye gülümsedim . Jungkook bana döndü " aşkım dokunmasın bence ağır şeyler içme " dedi . " bırak kız ne istiyorsa onu içsin jungkook " dedi jae hwa . Jimine baktığımda sinirle yumruğunu sıkıyordu dae başını jiminin omzuna koyunca ister istemez kaşlarımı çattım . Jiminin de elini başına koydu ve saçını okşamaya başladı .

"Şunlara bakın ne tatlılar yaa " dedi eun mi . Dae gülümsedi o sırada chul içeceklerimizi getirdi . İçkilerimizi içtikten sonra Jungkook beni kaldırdı ve dans pistine çıkardı . Ben yapamıyordum ne kadar zorlasam olmuyor jimine herseyi anlatacağım ne olursa olsun umrumda bile değil . Jungkook dans ederken yaklaştı ve dudağıma bir öpücük kondurdu  . Hiç beklemiyordum hızla jungkooku ittim ve locaya döndüm . Jimin sinirle bakıyordu bana . Resmen sinir soluyordu . Telefonumu aldım ve jimine mesaj attım .

Gönderilen : HERİFİM

Hemen barın arkasına gel sana söylemem gereken şeyler .

Gönderdikten sonra hızla bardan çıktım ve jimini çağırdığım yere gittim . Çok geçmeden jimin de geldi . Bana sinirle bakıyordu . Hemen konuşmaya başladım .

" ben buraya seninle konuşmak için geldim " dedim . " benim seninle konuşacak birşeyim yok " dedi sinirle . Ağlayarak " sen nasıl senden başka birinin elini tutabileceğimi düşünebilirsin " bağırmaya başladı " elini tutmak ne demek lan ben senin o piçle yatıp kalktığını bilmiyormuyum sen kendin demedim mi lan ben jungkooku seviyorum diye " dedi . " Bak jimin kelimelerine dikkat et ve beni dinle yoksa çok pişman olacaksın " dedim . Göz Yaşlarım çoğalmaya başladı . ' ben sana sevgilim dediğim güne pişmanım " . Dedi . " jimin eğer şimdi Susup beni dinlemezsen ikimiz de çok pişman olacağız anlamıyormusun beni " dedim . " ben senin gibi bir oros- " "JIMIN !!!!! " Diye bağırdım ve sözünü tamamlanmadan tokat attım . " yazıklar olsun sana yazıklar olsun " dedim ve koşarak oradan uzaklaştım . Hızla arabama bindim ve oradan uzaklaştım .

Jimin in ağzından..

Hazala çok sert konuşmuştum daha ne diyeceğini bilmeden onu suçlamıştım . Jungkook onu öyle öpünce ne yapacağımı şaşırdım .
Ama hazalın bana attığı Tokatla kendime gelmiştim ama o zamana kadar da iş işten geçmişti . Gözlerimden yavaşça damlalar süzülmeye başladı . Hızla arabaya bindim ve eve sürmeye başladım .

Eve geldiğimde anahtarla kapıyı açtım ve içeri girdim . O sırada Tae ve suga nın koltukta oturduğunu gördüm beni görünce koşarak yanıma geldiler . ''Ne oldu " dedi Tae . " Hazal " dedim . Suga hemen ' ne oldu hazala " dedi . " artık beni tamamen bıraktı " dedim ve olayı baştan sona kadar anlattım . "Abi sende dinleseydin keşke kızı " dedi Tae . " kesin o piç kurusu hazalı Tehtit etti bak görürsün Hazal da bunu sana söyleyecekti " dedi . " yarın git kızdan Özür dile " dedi Suga . Başımı olumlu yönde salladım .

Ayağa kalktım ve odama gittim . Pijamalarımı giydim ve kendimi yatağa attım .



Hazalın ağzından ..

Eve geldim hem meskalin etkisi hm de jiminin söyledikleri gerçekten beni öyle mi görüyordu . Saçma olan şey ise onun bu söylediklerine karşı benim hala onu seviyor olmam . Ah ne yapacağım odama çıktım ve pijamalarımı giydim yatağıma uyandım ve kendimi uykuya teslim ettim .       

     

BAD BOY (PARK JİMİN)Where stories live. Discover now