12. BÖLÜM

3.5K 186 43
                                    

Gözlerimi alarmın sesi ile açtım . Zor da olsa ayağa kalktım . Etrafıma baktığımda jiminin odasında uyuya kaldığım fark ettim . Kendi odama geçtim ve banyoya girdim . Aynadan kendime baktığımda göz altlarımın mor olduğunu gördüm . Elimi yüzümü yıkadım ve odaya geri döndüm . Dolaptan formamı aldım ve giydim . Hızla aşağı indim ve çantamı alıp evden çıktım . Tek başıma yemek yemek istemiyordum . Hızla arabama bindim ve okula doğru sürmeye başladım . Gaza öyle bir köklenmiştim lastikler çığlık atıyordu resmen . En son iki ay önce araba sürmüştüm . Kaza yaptığım için Jimin o günden sonra bana izin vermemişti .

Okulun bahçesine girince hızla bir drift çektim . arabayı park ettim ve hızla indim . Herkes bana bakıyordu jimin de dahil . Hırkamın şapkasını taktım ve okulun içine girdim . Yukarı sınıfa çıktım . En arkaya her zamanki yerimize geçtim . Biraz telefonumla ilgilendikten sonra jimin taehyung ve yoongi sınıfa geldi . Suga ve Tae önüme geçti jiminin de yanıma gelmesini bekliyordum ama o gitti ve min ji nin yanına oturdu . Ben şaşkın şaşkın ona bakmakla kaldım sadece .

Derste başımı sıraya gömdüm ve uyumaya başladım . Zil sesi ile gözlerimi açtım ve ayağa kalktım . Hiç birşey yemek istemiyordum . Herkes bana bakıp kendi aralarında konuşuyordu . ' o taş gibi çocuk bırakılır mı ? ' ' jungkook da yakışıklı ama ' bu gibi cümleler duyuyordum . Yumruğumu sıkmaya başladım . 

Hızla bahçeye çıktım . Bankalardan birine oturdum ve ağlamaya başladım . Herkes bana bakıyordu ama bu benim umurumda bile değildi . Biraz daha oturup ağladıktan sonra kalktım ve sınıfa çıktım .

Jimin in ağzından.

Dün akşam evden çıktıktan sonra bir ev kiralayıp oraya taşınmıştık . Hala hazalın benden neden ayrıldığını bilmiyordum en önemlisi neden benden ayrılıp jungkookla çıkmıştı . O benim hayatımdan bu kadar çabuk ve kolay çıktıysa ben de onu öyle unutacaktım ne kadar zor olsa da ne kadar kalbim acısa da onu unutmak zorundaydım . Onu bahçede öyle ağlarken görünce kalbim paramparça olmuştu çünkü onun ağlamasına o güzel gözlerinden bir damla akmasına dayanamıyordum .

Hazal ın ağzından..

Hızla sınıfa çıktım ve sırama oturdum . O sırada telefonum çaldı aynı zamanda Jimin Tae ve suga da sınıfa girdi . Kim olduğuna baktığımda sadece numara olduğunu gördüm . Hızla cevap verdim.

- alo
- alo jungkook

Jimin Jungkook kelimesini duyar duymaz bana dönmüştü .
- nasılsın iyimisin
-iyiyim sen
- ben de iyiyim şey akşam bir kaç arkadaş beraber hepimiz sevgililerimizi getireceğiz sen de benimle gelirmisin ?

Gitmek istemiyordum jungkookla hiç bir yere gitmek istemiyordum aslında
- ben çok yorgunum ya Jungkook gelmezsem olmaz mı
- lütfen Hazal lütfen
- ahh tamam saat kaçta ve Nerede
- ben gelip seni alacağım seni çok seviyorum
-tamam görüşürüz

Dedim ve kapattım . O sırada jimin ile göz göze gelince ne yapacağımı şaşırdım . Jimin yumruğunu sıkarak oturdu .

Okul çıkışı .....

Okul çıkışı hızla arabama bindim ve eve sürmeye başladım . Eve gelince kapıyı açtım . Içeri geçince çantamı kenara attım ve hızla yukarı çıkıp duşa girdim . Duştan çıkınca hızla dolabın karşısına geçtim ve bir kombin yapıp onu giydim .

 Duştan çıkınca hızla dolabın karşısına geçtim ve bir kombin yapıp onu giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BAD BOY (PARK JİMİN)Where stories live. Discover now