19. BÖLÜM

2.7K 144 25
                                    

Silah sesinden sonra gözlerimi açtığımda jiminin bana sarılır biçimde olduğunu gördüm . Dae bana ateş ederken o önüme geçmiş ve kurşun ona isabet etmişti. " JİMİN!!!"jimini sırt üstü çevirdim ve kafasını bacağıma koydum . Yüzünü avuçlarımın içine aldım dae o sırada kaçmaya başladı . " jimin aşkım aç gözlerini bana bak yardım edin " ağlayarak bağırmaya başladım . Jimin hafifçe gözlerini açtı.

" aşkım dayan seni çıkaracağım buradan kurtulacaksın " etrafıma baktığımda kapının açık olduğunu gördüm . Koşarak dışarı çıktım. Ah lanet olsun ormandaydık geri içeri girdim ve çıkış yolu aramaya başladım. O sırada gözüm masanın üstündeki telefona takıldı . Koşarak elime aldım ve dışarı çıktım . Telefonun ekranına baktığımda dae nin telefonu olduğunu anlamam uzun sürmedi . Hızla suga nın numarasını yazdım ve ara tuşuna bastım . Bir kaç kere çaldılar sonra cevap verdi .

- alo
-alo suga
- Hazal neredesiniz günlerdir
-Hazal iyimisiniz
Jungkook telefonu suga dan almıştı anlaşılan .
-Jungkook jimin o vuruldu
-NE!!!! Neredesiniz Hazal
-b-bilmiyorum ben ama hemen yetişin durumu çok kötü .
- tamam sen sakin ol ve telefon oraya bırak biz sinyaller sayesinde sizi bulacağız o zamana kadar jimini yalnız bırakma
-tamam

Dedim ve kapattım . Telefonu oraya bıraktım ve koşarak jiminin yanına gittim . Tekrar kafasını bacağıma yatırım . " aşkım sen merak etme şimdi gelecekler tamam mı . " jimin gözlerini açtı . Elini yavaşça kaldırdı ve göz yaşlarımı sildi . " sakın ağlama " daha çok ağlamaya başladım . " yorma kendini aşkım " dedim . Çok kan kaybettiğini anlayınca . üstümdeki bahçivan şortumun altına giydiğim beyaz tshirt ü yırttım ve yarasına bastırdım . Ne de olsa altımda atlet vardı . "Hazal " jiminin sesi ile ona döndüm . " seni çok seviyorum kendine iyi bak " jiminin gözleri kapanınca çığlık attım . " HAYIR HAYIR " jimini kaybedemezdim .

O sırada dışarıdan araba sesleri gelince bizimkilerin geldiğini anladım . " HAZAL " jungkookun sesi ile o tarafa döndüm . Hepsi koşarak geldiler . Tae suga ve jungkook jimini o halde görünce hızla kaldırdılar . Jin ve jhope de beni kaldırdı . Biri bir koluma girdi diyeri diyer koluma girdi. ' Hazal iyimisin " dedi jhope . Ağlayarak başımı olumsuz yönde salladım .

Beraber arabalara bindik . Ben jimin elini tutmuş yanında oturuyordum . Önümüzde de suga şoför koltuğunda Tae de yanındaki yolcu koltuğundaydı. "Biraz daha hızlı ol suga " suga gaza çok kötü bir şekilde basıyordu . Tae göz yaşlarını silmekle meşguldu suga nın da göz yaşlarını sildiğini anlıyordum . Hastaneye geldiğimizde hızla arabadan indim ve bağırmaya başladım . "Yardım edin acil yaralı var " o sırada beş doktor sedye ile geldiler . Hemen jimini arabadan aldılar ve sedyeye yatırdılar ve içeri aldılar . Ben de yanlarında gidiyordum .

"Merak etme aşkım iyi olacaksın merak etme ben yanındayım . " ağlamam artmaya başlamıştı . "Hanımefendi yoğun bakıma giremezsiniz " önümdeki kız beni durdurunca onu ittim ve bağırmaya başladım . " o bensiz yapamaz onun yanında olmam lazım beni de alın lütfen ". O sırada jungkook kolundan tuttu ve beni o taraftan çekti .

Ağlayarak bana baktı " merak etme Hazal jimin kurtulacak o çok güçlü biri " ağlamam devam ederken jungkook beni oturttu ve üstümü battaniye ile sardı . O sırada annem babam yengem ve amcam içeri girdi. " Hazal kızım " annem koşarak bana sarıldı " annem " tekrar ağlamaya başladım . Annem den ayrıldım ve babama sarıldım . " babam " babam da ağlıyordu " kızım " . Yengem ve amcama da sarıldıktan sonra tekrar oturdum . " iyimisin Hazal " amcam a döndüm ve başımı olumsuz anlamda salladım . " jimin içeride yaşam mücadelesi verirken ben burada nasıl iyi olayım ." O sırada jungkook polislerle içeri girdi . " Hazal polisler ifadeni alacak " dedi . " kötü durumdaysan ifadeni yarın alabiliriz " başımı olumsuz anlamda salladım . " o kızı hemen bulmanızı istiyorum bu yüzden şimdi ifademi vereceğim . " dedim . Polis beni bir odaya aldı jungkook be kadar ısrar etse de onları almadı " onlar da gelsin hiç bir şeyden haberleri yok neler olduğunu öğrensinler " dedim . Polis başını olumlu yönde salladı ve onları da içeri aldı . Polis tam karşıma oturdu . " Hazal her şeyi sakin ve en ince ayrıntısına kadar anlatmanı istiyorum .

BAD BOY (PARK JİMİN)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें