Je bent neer (JeremyxHarm)

242 14 4
                                    

Harm P.O.V.

Ik haat Jeremy met mijn leven. Toen we elkaar steeds minder begonnen te zien heeft hij de pest op me gekregen, zonder reden. Hij doet er alles aan om me neer te halen of me bang te maken. Hij wilt mijn rol als captain van het ijshockeyteam hebben, ik weet het zeker. Ik kijk hem met brandende ogen aan, en ik krijg van hem twee vrolijke ogen terug. Ik rol met mijn ogen en word uit mijn gedachten geschut door Joost.

"Ga je mee Harm?" vraagt hij, ik knik. Hij praat nog wat met de rest en dan neemt hij me mee naar de volgende les. "Oké, waar heb ik zojuist ja op gezegd?" Joost rolt met zijn ogen en lacht. "Je luistert echt nooit of wel?" Ik trek mijn ouders op. "In ieder geval, we gaan volgende week lasergamen met Don, Milan, Link, Ronald, Pascal en Jeremy." Ik kreun, ik moet echt beter gaan luisteren voordat ik met iets akkoord ga. "Wiens idee was het?" vraag ik. "van Jeremy" antwoordt Joost. "Ik wist het" zeg ik zodra ik plaats heb genomen in het lokaal.

---

Zodra ik thuis aankom plof ik op de bank neer, ik doe mijn handen voor mijn mond en schreeuw al mijn stress eruit. Ik probeer te bedenken hoe ik mijn probleem voor volgende week zaterdag op kan lossen. Weer een typische actie van f*cking Frieser, kan hij me niet een keer met rustlaten, een keertje?

Ik loop naar de koelkast en pak daar de overgebleven macaroni van gisteravond en eet het op. Zodra ik het op heb ga ik boven gelijk in bed liggen. Ik kijk naast me op mijn nachtkastje. Als ik ervoor wil zorgen dat mijn probleem vòòr volgende week zaterdag is opgelost, moet ik daar mee beginnen. Met trillende handen klik ik op de uitknop. Ik laat een trillende zucht en pak gelijk mijn telefoon. 

Na een uur kan ik het niet meer aan. Ik leg mijn telefoon neer en klik weer op het aanknopje. Gelijk verlaat spanning mijn lichaam. Ik leg mezelf neer en sluit mijn ogen, ik probeer het morgen nog wel een keer.

---EEN WEEK LATER---

Vandaag is het zover: lasergamen. Een week later en ik ben nog steeds niet over mijn probleem heen. Ik kan maar niet stoppen met trillen. Zodra ik aankom zie ik dat de rest er al staat. Ik stap uit en loop naar de rest toe. Zodra ik aankom steekt Jeremy zijn hand op om me een highfive te geven, hij heeft een glimlach van hier tot Tokyo. Ik wil mijn middelvinger opsteken, maar ik besluit vandaag geen aandacht aan hem te geven. Vandaag ga ik lol hebben, althans, proberen. 

---

Als iedereen zijn vest om heeft en zijn geweer heeft gepakt lopen we de zaal in. Er is glow-in-the-dark, maar het maakt het niet heel veel beter. Wanneer het startsignaal klinkt begin ik te lopen, zo haal ik mijn gedachtes weg van het donkere om me heen. Ik merk hoeveel lol ik heb, en mijn problemen en Jeremy lijken wel uit mijn hoofd te zijn verdwenen, maar schijn bedriegt.

Ik bots tegen iets op en val op de grond, ik kruip gelijk naar een hoek toe. "Wat doe je?" Schreeuw ik. "Het spel spelen, en jij? Lukt het een beetje in het donker?" Het donker kut, ik merk dat mijn handen weer een beetje trillen. "Rot op Jeremy" zeg ik. "Waarom zou ik?" vraagt hij. "Omdat je me toch altijd de grond in wilt stampen." Hij kijkt verbaasd. "Waarom denk je dat?" Ik zucht, doet hij nou zo dom of is hij gewoon dom? "Omdat je altijd dingen doet die mij bijvoorbeeld onzeker of bang maken misschien?!" Hij stapt dichterbij en offert me zijn hand. "En waarom doe ik dat?" vraagt hij. Ik kijk naar zijn hand, ik pak hem vast en hij helpt me omhoog. Zodra ik sta prop ik mezelf weer in het hoekje. "Omdat je mijn rol als teamcaptain wilt!!" Jeremy lacht en kijkt naar beneden, hij stapt weer dichterbij. "Oohw....Dus daarom lach ik nog altijd naar je?" Hij stapt weer dichter bij. "En daarom betrek ik jou bij alle activiteiten?" Hij stapt weer op me af. "En daarom wil ik je altijd beschermen na zo'n moment?" Ik kijk hem raar aan. "Maar dat doe je helemaal niet!!" Hij zucht. "Omdat je er niet op let!" Ik merk dat ik boos begin te worden. "Wat wil je dan f*cking van me hebben?!" "DIT!" Jeremy pakt mijn hoofd en drukt zijn lippen tegen de mijne. Mijn woede, mijn angst, alles kruipt weg. Ik pak zijn wangen en laat ze niet meer los. 

Na een tijdje hoor ik iets piepen, ik laat los en kijk naar beneden. Jeremy lacht. "Je bent neer." Ik trek snel mijn wapen, en nog voordat hij om het hoekje is raak ik de sensor op mijn voet. Ik loop op hem af en pak zijn hand. "Nu zijn we beide neer" Hij kijkt naar beneden. "Dat verdiende ik ook wel een beetje of niet?" Ik lach en spring in zijn armen. Motherf*cker dat hij is.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABOUT FUCKING TIME! -Jullie allemaal

I Know.....

MAAR IK HEB NU VAKANTIE DUS MEER UPDATES YAY!

Stay positive! XX Gwennie


YouTube OneShots! (BoyxBoy)Onde histórias criam vida. Descubra agora