Mistletoe (JeremyxLink)

336 19 10
                                    


Link P.O.V

Ik loop rillend van de kou de school binnen, jezus wat is het koud buiten. Ik loop naar mijn kluisje en open hem. Wanneer ik mijn jas achterin wil stoppen, zie ik eek kaartje liggen. Ik wil mijn kluisje dichtdoen, maar ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen dus ik besluit het kaartje te lezen:

22 december! Het Kerstfeest is er weer!

Entree hetzelfde als vorig jaar: krijg een kus onder een mistletoe en kom met je geliefde naar het feest toe!

Groetjes van de FeestSquad!

Ik zucht en gooi het papiertje in de prullenbak, ik zal toch niet meer worden gekust vandaag. Met mijn ogen starend naar de grond loop ik naar mijn lokaal. Ik wil het lokaal binnenlopen maar ik merk dat ik aan de kant wordt getrokken. Het is Jeremy, de populairste en knapste jongen van onze school. Ik hoor een paar mensen naast ons lachen. Daar staan ze hoor, zijn 'vrienden', de grootste pestkoppen van de school. 'Link..' Uit angst probeer ik mezelf los te trekken uit Jeremy zijn grip, met succes. Ik ren zo snel mogelijk het lokaal in en ik ga achteraan zitten. Wat is er zojuist gebeurt? De les begint. Ik probeer op te letten, maar ik merk dat ik de hele tijd in mijn gedachten verdwaal. "En Link, hoe denk jij daarover." Ik schrik omhoog. "Ik uh..." De docente schud haar hoofd. "Waar zit je toch met je gedachten?" Nog voordat ik zelf kan antwoorden hoor ik alweer iemand door het lokaal. "Waarschijnlijk bij zijn nieuwe crush Jeremy." Ik hoor aan de stem dat het Harm was. Ik kijk zijn richting op. Iedereen lacht er om, maar ik merk dat Jeremy zich er buiten probeert te houden. Met woede dat door mijn hele lichaam stroomt probeer ik maar weer op te letten.

*TIME SKIP*

Zodra de bel gaat loop ik zo snel mogelijk het lokaal uit, ik hoef even niks meer te horen. Onderweg word ik op de gang gestopt door Joost, mijn beste vriend, het hoofd van de FeestSquad. "Hey Linkie, wil je het dit jaar wel proberen?" Hij steekt zijn hand uit met een mistletoe erin. Ik pak hem aan en staar er even naar. Ik gooi hem in de prullenbak, net zoals de uitnodiging. "Ik heb geen date, weet je nog?" Joost kijkt me begrijpend aan, "Heb geduld, je hebt nog tot vanavond." Ik zucht "Ik weet het, ik ga naar mijn kluisje, misschien tot vanavond dan denk ik?" Joost schenkt me een kleine glimlach. "Ja, misschien tot vanavond." Ik glimlach terug en loop naar mijn kluisje. Ik open hem om mijn spullen eruit te pakken, maar al snel wordt hij weer dichtgedaan. Ik kijk achter me en zie Jeremy daar staan. Ik probeer weer weg te rennen, maar dit keer zonder resultaat. Hij plaats zijn beide handen naast me tegen de kluisjes, ik kan geen kant op. "Link, ik wi-" Hij kan zijn zin nog niet eens afmaken of Harm staat al naast ons. "Heeey Jerrie! Kijk eens naar boven!" Ondanks dat hij het tegen Jeremy had, besluit ik ook maar omhoog te kijken. Daar is Harm zijn hand met een mistletoe boven onze hoofden. Mijn ogen worden groot. Ik merk dat Jeremy nog al relaxed blijft, ik snap niet eens hoe op dit moment. Hij zucht even. "Thanks Harm" Ik kijk weg, ik wil hem niet meer aankijken. Jeremy pakt me bij mijn kin en draait mijn hoofd weer terug, ik moet hem wel aankijken. Ik voel een traan rollen, wat een idioot ben je Link! Hoe kon je überhaupt nog hoop hebben! Ik merk dat Jeremy mijn traan wegveegt, wat is hij aan het doen? Hij blijft me aankijken, maar komt langzaam dichterbij. Wat moet ik doen?! Wegrennen of blijven staan?! Nog voordat ik een antwoord had bedacht voel ik een paar zachte lippen op de mijne. Langzaam ontspan ik meer, beter dan dat ik dacht. Langzaam trekt hij terug. Ik krijg een koude rilling wanneer hij terugtrekt, dat voelde goed. Jeremy kijkt Harm met een glimlach aan. Harm besluit niet te antwoorden en hij loopt weg. Jeremy zijn aandacht draait weer naar mij. Ik laat woorden uit mijn mond komen die ik al de hele tijd wilde zeggen, "Maar.... Jij haat mij?" Hij pakt mijn hand en drukt er een kus op. "Fout, mijn vrienden mogen je niet, maar ik..." Hij draait me om en hij slaat zijn armen om mijn middel. "Ik vind je geweldig" Ik moet blozen van zijn woorden. Jeremy draait me weer op en hij sluit zijn vingers in de mijne. "Dus......... Hoe klinkt het Kerstfeest?"

Ik bloos, de verleiding is te groot, ik kus hem nog een keer.

"............Dat klinkt goed."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weer een hoofdstukkie!

Sorry als hij wat slecht is, laat het maar weten in de reacties wat je er van vond dan.

Ik ga er weer vandoor!

Byebye! Stay Positive! Tot de volgende OneShot! Xx Gwennie


YouTube OneShots! (BoyxBoy)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें