A Kiss in the Rain. (DonxMilan)

449 20 10
                                    

Het is alleen voor de FanFic, sorry Jill I love you <3 <3 <3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Milan is naar zijn PC kamer gevlucht en deed zijn deur op slot, zijn wang is knalrood en zijn armen zitten onder de nagelafdrukken, hij heeft ruzie met Jill. Milan en Jill hebben de laatste tijd steeds vaker ruzie en Milan wordt er bang van. Jill vind dat ik de laatste tijd te weinig tijd aan haar besteed en dat ik te vaak van huis ben. Ik ben steeds vaker weg omdat we ruzie hebben, over de kleinste dingen nog wel! Over wie er moet koken tot wie er Pip uitlaat. Al bijna 1 jaar lang zijn de ruzies aan de gang, maar Milan bleef hoop houden. Jill houdt hem hier soms gevangen, in zijn eigen huis. Dit voelt niet meer als thuis, ik wil hier weg. Alles begon met Jill die op mijn mobiel had gekeken, ze zag dat ik een hartje gestuurd kreeg met de tekst "Ik houd van je" erbij. We kregen ruzie omdat ze dacht dat ik vreemdging, maar als ze goed had gelezen had ze gezien dat het een berichtje van mijn moeder was. Daarom vertrouwt ze me niet meer en houdt ze me het liefst gevangen, ze zegt dat ik te weinig doe. Maar ik zou nooit vreemdgaan en ik ben gewoon druk bezig omdat ik net de 1 miljoen abonnees heb gehaald. De eerste ruzie vond plaats om 1 uur 's nachts.

~FLASHBACK~

Milan was naar het park gevlucht en moest iemand hebben waarmee hij kon praten en wie hij kon vertrouwen, dus belde hij Don. Don was meteen in zijn auto gesprongen om naar Milan toe te gaan. Toen Don bij het park aankwam brak zijn hart: Zijn beste vriend zat op de grond met de tranen in zijn ogen en zijn kleren waren gescheurd. Don wist dat de tranen er waren door de ruzie, want Milan haat ruzie. Don hielp zijn vriend omhoog en troostte hem, Don wil zijn beste vriend niet zien huilen. Milan en Don reden die nacht naar Don zijn huis en Milan had alles van begin tot eind uitgelegd. Don wilde Milan even tot rust laten komen dus keken ze samen op de bank een film. Milan koos een film uit en Don pakte een deken. Samen keken ze naar Belle & Het Beest, Don zijn favoriete Disney film..

Om 3 uur was de film afgelopen en dus gingen ze naar bed. "Ik wil we op de bank slapen hoor." Milan schudde zijn hoofd. "Nee Don, kom maar naast me liggen, het maakt me niet uit." Milan was zich aan het uitkleden tot zijn boxer en Don stopte maar niet met staren. "Uhm, Don, moet jij je ook niet uitkleden?" Don keek Milan aan en knikte. Ook hij kleedde zich uit, Milan liep naar hem toe. "Wow Don, ben je gaan trainen ofzo?"Hij bloosde een beetje. "Ja, wel een beetje ja." Milan kreeg een grijns op zijn gezicht, je zag aan zijn blik dat hij moe was. "Niiiiice." Hij ging met zijn vinger naar Don zijn buik en hij begon erin te prikken. "Milan, S-Stohooop!!"  Hij lachte zo hard dat hij het er nauwelijks uitkreeg, maar Milan hoorde het en stopte wel. "Kom, we gaan naar bed." Milan liep naar de linker kant van het bed en Don naar de rechter. Samen plofte ze op bed en Don deed zijn nachtlampje uit. Milan draaide op zijn rechter zij en Don lag met zijn buik naar de rug van Milan toe, zo gingen ze slapen. Na vijf minuten draaide Milan met zijn gezicht naar die van Don toe. "Don, slaap je al?" Don deed zijn ogen open. "Nee, nog niet Milan." Milan sloot zijn armen om Don heen. "Bedankt Don, voor alles, een betere beste vriend kan ik me niet wensen." Door Milan zijn woorden en actie ging Don zijn hart sneller kloppen, waarom weet hij zelf  ook niet, hij sloot net zoals Milan zijn ogen maar. "Geen probleem Milan, alles voor jou."  Het lukte Milan niet om zijn armen terug te trekken, maar dat maakte hem nu even niet uit, hij was moe. Met een lach om de woorden van Don viel hij in slaap.

Milan.......Milan!.......MILAN!!

~EINDE FLASHBACK~

Milan werd uit zijn gedachten geschud door een schreeuwende Jill voor zijn deur. "Kom eruit Milan!! NU. ME. TEEN!" Ik negeer haar geschreeuw en kijk op mijn mobiel voor de tijd, 1 uur. Ik zucht, Don appen of niet? F*ck it! Ik app hem gewoon. Ik open mijn Whatsapp en begin Don te appen. "krap, nietnof" Ik wacht op het bericht van Don, als ik hem zo laat wil spreken als er iets ergs is app ik hem zo, als Jill het dan ziet weet ze niet wat we bedoelen. Na 40 seconden heb ik bericht terug van Don: "Ik kom er meteen aan." Nice, ik pak wat spullen zoals mijn mobiel en m'n oortjes en ik stop ze in een tas. Ik kijk uit het raam, niet te hoog. Ik ga met mijn benen uit het raam hangen en ik laat mezelf vallen. Ik val pijnlijk op mijn been, ik kijk er naar, een flinke schaafwond. Het doet super veel pijn en het brand, het is niet fijn dus ik bijt er voor nu wel even doorheen. Ik pak mijn tas, doe mijn oortjes in en loop rustig en voorzichtig naar de fontein in het park.

YouTube OneShots! (BoyxBoy)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ