Uitslag Wattned's Choice Awards: oktober

247 29 12
                                    

Joe

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Joe.

Het zijn voor velen onder ons ongetwijfeld zware weken geweest. Juni staat bekend om haar examens en toetsenweken, maar ondertussen is de zomer al een tijdje België en Nederland binnengedrongen en is het tijd voor een welverdiende vakantie! (Tenminste, voor het grootste deel onder ons)

Wij van Wattned gaan de komende zomer nog even door om de laatste hand aan de Netties van 2017 te leggen. Het eerste bewijs daarvan is de uitslag van oktober!

De afgelopen weken hebben wij ons ondergedompeld in een historisch tijdbad en de emotionele verwikkelingen van een tienerleven. Elk boek kreeg een score. Het resultaat zie je hieronder!

Hier zijn ze dan: de winnaars.

1

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

1. WINNER: Nosce Te Ipsum - FictionalState

2. RUNNER-UP: Cleomenes - Nathatje

3. RUNNER-UP: Eens in een Blauwe Maan - bluebellebumblebee

Het niveau lag erg hoog in Historische Fictie. Daarvan getuigen deze drie winnaars, die elk een uitstekende score wisten te behalen. Het 'Nosce Te Ipsum' van FictionalState spant uiteindelijk de kroon. Gefeliciteerd!

 Gefeliciteerd!

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

1. WINNER: Chaos - spacebrainss

2. RUNNER-UP: als de hemel huilt - onverschrokken // Iemand zoals jij - Jasmijn_F // Storykeeper - Lee-ztje en Aerod12

3. RUNNER-UP: Thinking About Him - ModeLiefjeJunior

Er zijn weer veel winnaars om te vieren. Drie verschillende boeken behaalden immers exact dezelfde score en komen bijgevolg alle drie op een mooie tweede plaats terecht. Dé grote winnaar is echter 'Chaos' van spacebrainss. Proficiat!

---

Zo, deze uitslag hebben we ook weer achter de rug. Dat brengt ons een stap dichter bij ons ultieme einddoel: de Netties van 2017 voltooien. De volgende weken gaat ons team er weer volop tegenaan om de allerlaatste boeken te beoordelen, in het enige nog resterende genre: Fantasy. Laat die fictieve werelden en wezens maar komen!

Nog even de herinnering dat de poll voor november nog altijd ingevuld kan worden. Stem dus zeker je favoriete fantasyboeken naar de top als je dat nog niet gedaan hebt (let wel op: je mag slechts één keer je stem uitbrengen).

En vooraleer er opnieuw vragen over komen: er is nog steeds niets beslist over een volgende editie, dus daar kunnen we wederom nog niets over meedelen.

Tot binnenkort!



Wattned 2017Where stories live. Discover now