Voorwoord

2.6K 198 13
                                    

Daar zijn we weer!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Daar zijn we weer!

Na een succesvolle editie van de Netties in 2016, alle positieve reacties die we van jullie over deze editie hebben ontvangen en het enorme plezier dat we van het organiseren van Wattned hebben gekregen, hebben we besloten dat we de Netties ook weer in 2017 zullen houden! Dit hadden we natuurlijk al eerder aangekondigd, maar waarom zouden we het niet nog een keer vertellen? Alles kan en alles mag, immers!

Wij hopen dat de opkomst voor dit jaargang van de Netties even groot zal zijn als voor de Netties2016 en dat jullie je verhalen enthousiast zullen nomineren om kans te maken op die felbegeerde sticker die natuurlijk iedereen wil hebben. We hebben natuurlijk (daar is geen twijfel over mogelijk!) veel vertrouwen in jullie gretigheid, want vorig jaar hebben jullie al bewezen dat Nederlandstalige Wattpad gebruikers nogal goed zijn in het delen van Wattpad verhalen en het plaatsen van reacties onder hoofdstukken, want we werden nogal bedolven onder alle inschrijvingen.

Nu willen wij jullie vragen om hier nog een keer voor te zorgen, want waarom ook niet? Deel de #Netties2017 met iedereen die je kent en haal zoveel mogelijk mensen over om zich in te schrijven voor deze editie van de Netties. Dit jaar zijn we nóg beter voorbereid op de hordes, stromen en tsunami's aan inschrijvingen die we zullen ontvangen, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om te proberen ons systeem omver te werpen.

Toch?

Dit jaar hebben we een aantal kleine veranderingen doorgevoerd in het concept van de Netties om het allemaal wat soepeler te laten verlopen en om het natuurlijk net wat spannender en nóg gaver te maken. Zo is de inschrijfregeling ietsjes aangepast en is het nu anders gesteld met deadlines voor het inschrijven, dus wij raden je zeker aan om de volgende hoofdstukken goed te lezen zodat je alles (maar dan ook echt álles) weet over de Netties2017 voordat je je daadwerkelijk inschrijft. Als je daarna alsnog vragen hebt kun je die altijd aan ons stellen, of zoek contact op met onze admins. Deze kun je herkennen aan het Wattned logo op hun profielfoto's, of kijk in de lijst met profielen die wij met dit account volgen via ons profiel!

Maar goed, wat ons nog rest is het volgende: Laat de Netties2017 van start gaan en laat het een nog groter spektakel worden dan in 2016!

Het Wattned-team

Het Wattned-team

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Wattned 2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu