Heropening nominaties: oktober

481 53 62
                                    

Hallo!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hallo!

Hoewel het allemaal een beetje stroef loopt met Wattned de laatste tijd, openen we zoals beloofd toch gewoon de inschrijvingen weer voor een weekje. Ditmaal is het de beurt aan de categorieën Historische Fictie en Tienerfictie!

De inschrijvingen blijven geopend tot 29 september om 23:59. Daarna aanvaarden wij geen nominaties meer. Te laat is te laat. Er vindt overigens een inschrijvingsstop plaats vanaf 55 nominaties per genre, dus ook dan ben je te laat indien we die grens al overschreden hebben. Het is dus de laatste kans voor degenen die zich nog willen inschrijven in de bovengenoemde genres.

Houd er ook rekening mee dat alle regels nog steeds van toepassing zijn (d.w.z. het boek moet minstens drie hoofdstukken bevatten, in het Nederlands geschreven zijn etc. Vergeet ook zeker de tag #Netties2017 niet!)

Omdat sommige regels al niet meer zo vers in het geheugen zitten na een half jaar, willen we de volgende drie zaken ook nog eens herhalen. Ten eerste: je kan slechts meedoen met twee boeken, dus mensen die al twee keer ingeschreven zijn, kunnen zich nu niet meer inschrijven. Ten tweede mag je met maximum één boek per genre meedoen. Tot slot willen wij er ook nog eens op wijzen dat je enkel jezelf kan nomineren. We hebben de vorige keren gemerkt dat er al wel eens reacties waren waarin iemand een andere persoon nomineerde, maar dat is dus niet geldig.

Zo, laten we dan nu overgaan naar het echte werk.

Was je de vorige keer te laat met inschrijven? Heb je destijds nooit echt de stap durven zetten? Of was er toen gewoonweg nog geen sprake van je project? Je hebt nu de kans om het recht te zetten! Schrijf gewoon een reactie onder dit hoofdstuk naar onderstaand voorbeeld:

genre* - volledige titel - @gebruikersnaam

*OPGELET: ENKEL BOEKEN UIT HISTORISCHE FICTIE OF TIENERFICTIE

____

Nomineren maar!

Wattned 2017Where stories live. Discover now