#WattnedWrites Overwinnaars

729 66 25
                                    

Het is eindelijk zo ver! Juli is voorbij en dat houdt in dat de eerste editie van #WattnedWrites officieel voorbij is

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Het is eindelijk zo ver! Juli is voorbij en dat houdt in dat de eerste editie van #WattnedWrites officieel voorbij is. Of je het nou gehaald hebt of niet: applausje voor jezelf! De doelen waren immers niet niks en waren pittig lastig om te behalen. Je hebt er sowieso tijd en energie ingestoken en of het nou wat uitgehaald heeft of niet:  je mag best trots zijn!


Hoe nu verder?

Veel van jullie hebben ons al meegedeeld dat jullie de doelen behaald hebben, maar over de gevolgen hiervan was verder nog weinig bekend. Vandaag is het dan zo ver dat we kunnen mededelen dat de personen die hun doel (afhankelijk van de gekozen variant van #WattnedWrites) behaald hebben zich met trots Overwinnaars mogen noemen en dat zij tevens kans maken op de felbegeerde Netties winnaar-sticker! Daarnaast mag elke Overwinnaar een gloednieuwe Overwinnaars-sticker op zijn of haar boek plakken, die je kunt bemachtigen door de enquête in te vullen die op ons profiel te vinden is.


De winnaar 

Het winnaarssysteem voor de zomereditie van #WattnedWrites werkt als volgt:

De winnaar krijgt de oranje Netties winnaar-sticker, mag zich ook een winnaar van de Netties 2017 noemen en zal een plekje krijgen in onze leeslijsten

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

De winnaar krijgt de oranje Netties winnaar-sticker, mag zich ook een winnaar van de Netties 2017 noemen en zal een plekje krijgen in onze leeslijsten. Klinkt wel goed, of niet?


Dat was 't dan!

We zien jullie weer wanneer we de uitslagen van juli bekendmaken, wat hopelijk rond midden-augustus zal gebeuren. Een nieuwe editie van #WattnedWrites zal in de herfst van dit jaar nog plaatsvinden. Voor nu: de Overwinnaars-enquête staat op ons profiel, dus vul die in als je de uitdaging voltooid hebt en plak die sticker lekker op je boek! 

Gefeliciteerd Overwinnaars!
Team Wattned

Wattned 2017Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang