Heropening nominaties: juli

574 51 50
                                    

[INSCHRIJVINGEN GESLOTEN]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

[INSCHRIJVINGEN GESLOTEN]

Hallo!

Het lijkt misschien een beetje voorbarig aangezien we nog steeds geen uitslag van mei en juni hebben gehad, maar dat neemt niet weg dat we toch alweer een nieuwe maand inluiden; juli staat voor de deur en dat betekent een nieuwe kans voor degenen die zich nog willen inschrijven!

In juli behandelen we de genres Mysterie/Thriller en Sciencefiction. Iedereen die dus nog graag wil meedoen in die genres: grijp nu je kans, want te laat is te laat!

De inschrijvingen blijven nog open tot 29 juni om 23:59. Daarna aanvaarden wij geen nieuwe nominaties meer. De nominaties worden pas genoteerd wanneer alle inschrijvingen binnen zijn, dus geen paniek als je je boek niet meteen ziet staan.

Houd er rekening mee dat alle regels nog steeds van toepassing zijn (d.w.z. het boek moet minstens drie hoofdstukken bevatten, in het Nederlands geschreven zijn etc. Vergeet ook zeker niet de tag #Netties2017 toe te voegen aan je verhaal, want anders is je inschrijving niet geldig! Zie hoofdstuk Netties 2017? Ik doe mee!)

Zo, laten we alle verdere blabla maar overslaan en meteen overgaan naar het nomineren. Staat je boek nog niet in onze nominatielijst en wil je toch nog graag meedoen? Schrijf je dan nu in! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie schrijven onder dit hoofdstuk naar onderstaand voorbeeld:

genre* - volledige titel - @gebruikersnaam

*OPGELET: ENKEL BOEKEN IN DE GENRES MYSTERIE/THRILLER EN SCIENCEFICTION

Nomineren maar!

Team Wattned

[INSCHRIJVINGEN GESLOTEN]

Wattned 2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu