Lieve Lezer,

Steeds als ik naar mijn bio kijk, ben ik er niet tevreden over. Want hoe doe ik dat, hoe schrijf ik iets over mij, waar ik tevreden over ben? Iets dat overzichtelijk is en ook interessant?

Ik weet hoe ik heet. Maar wie ben ik? Ik twijfel daar vaak over. Hoe kan ik mezelf nu het beste beschrijven, en komt dat overeen met hoe andere mensen dat doen?
Ik zit op het gymnasium. School vind ik meestal saai, vervelend en demotiverend, maar af en toe zijn er gebeurtenissen die me inspireren, laten lachen en motiveren. Ik doe graag wel mijn best voor school, maar af en toe eis ik een beetje teveel van mezelf.

Vriendinnen vind ik ook heel belangrijk, want het is logisch dat er vaak spanningen zijn tussen meisjes, maar ik probeer altijd zo aardig en redelijk mogelijk te blijven. (Hopelijk lukt dat een beetje ;-)).

Tja, en dan familie, de mensen waar ik immens veel van hou. Vooral mijn kleine broertje verdient hier even een plekje, omdat hij me altijd kan laten lachen, het maakt niet uit wanneer of wat er aan de hand is.

Als hobby's hou ik van dansen en yoga, maar ook van mensen stiekem bespieden, van lachen, van knuffelen... Maar waarvoor ik op deze site zit is natuurlijk lezen en schrijven. Alle bovenstaande dingen probeer ik zo vaak mogelijk (en vaker!) te doen.

Mijn actueelste schrijfproject dat online staat is Storykeeper op @Lee-ztje 's profiel. Dus mocht je benieuwd zijn, neem dan zeker een kijkje. Jullie reacties fleuren me altijd helemaal op.
Oh, en schroom niet om me een berichtje te sturen, dat vind ik alleen maar leuk. :-)

Xx.
  • Nederland
  • JoinedJune 30, 2014


Last Message
Aerod12 Aerod12 Nov 02, 2017 06:30PM
Lieve lezers,Misschien lezen jullie, of gaan jullie het verhaal dat ik samen met @Lee-ztje op haar account schrijf wel lezen. Het heet Storykeeper en wij doen met dit verhaal mee aan de Netties! Met...
View all Conversations

Stories by Aerod12
Gewoon Mij by Aerod12
Gewoon Mij
Lieve lezers, Welkom in mijn hoofd. Mijn hersenspinsels, vaak verwerkt in gedichten, vind je hier terug. Gew...
Eeuwige Val by Aerod12
Eeuwige Val
Twee hemellichamen. Verder niets. Ze zullen ooit op elkaar vallen, elkaar beminnen, aanvullen. Toch...? Zo lu...
Wat denk jij wel?! by Aerod12
Wat denk jij wel?!
Chantal is een vijftien-jarig mooi meisje. Alles krijgt ze wat ze hebben wil. De nieuwste make-up, een auto m...
1 Reading List