Mystery Nettie #2

546 79 12
                                    

Het is weer tijd voor een nieuwe Mystery Nettie, de tweede van het jaar! Tijdens onze speurtochten naar goede verhalen op Wattpad, valt er ons natuurlijk meer op dan enkel de goede boeken die hier te vinden zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het is weer tijd voor een nieuwe Mystery Nettie, de tweede van het jaar! Tijdens onze speurtochten naar goede verhalen op Wattpad, valt er ons natuurlijk meer op dan enkel de goede boeken die hier te vinden zijn.

Je struikelt bijna over het talent op Wattpad: vindingrijke dichters, designers met oog voor detail, filosofen, genadeloze zangers en zangeressen, acteurs, dansers, tekenaars... Ja, er lopen hier een heleboel bijzonder getalenteerde mensen rond. Soms zijn er echter mensen die in werkelijk alles goed zijn; artistieke duizendpoten die ieder hoekje van de kunsten hebben bezocht en naar hun hand hebben gezet. Die personen leven voor de kunst. Die personen beschikken bovendien over een uitzonderlijke gave, die wij onmogelijk kunnen negeren.

Daarom reiken wij dadelijk de Mystery Nettie voor Beste Multitalent uit aan iemand die wij allen erg bewonderen.

Die persoon, beste mensen, heet MerleFindhammer.

Wat kan Merle niet? Haar digitale creaties zijn veelzijdig en ronduit indrukwekkend, als je kijkt naar alle covers en kaarten en tekeningen die ze al uit haar hoed heeft getoverd. Hoewel ze een beetje moeite heeft met dingen afmaken (ach, kan je dat een artistieke duizendpoot kwalijk nemen?) schrijft en bedenkt ze dan ook nog eens verhalen die stuk voor stuk steengoed zijn. Als je dacht dat dat nog niet genoeg was, dan moet ze je teleurstelen: Merle toont zich ook als een ervaren dichter, die moeiteloos de wereld omvat in speelse doch dromerige beeldspraak en inventief klankenspel. Buiten Wattpad blijkt ze dan ook nog eens over een mooie stem te beschikken en kan ze zich uitleven in theater en musical. Het is overduidelijk dat deze jongedame overloopt van het talent. Lees zeker haar blog, waarin ze ook nog eens toont dat ze erg filosofisch uit de hoek kan komen.

Schrijver, dichter, tekenaar, designer, filosoof, zangeres, actrice: Merle is het allemaal. Daarvoor verdient ze natuurlijk alle lof. Wij hopen dat dat bij deze gebeurd is. Gefeliciteerd, Merle. Je bent nu officieel een topper.

Hierbij breien we een einde aan dit stuk. Wie of wat wint onze volgende Mystery Nettie? Wordt de volgende weken en maanden vervolgd.

Tot de volgende!
het Wattned Team

Wattned 2017Where stories live. Discover now