Heropening nominaties: maart

1.2K 91 66
                                    

[INSCHRIJVINGEN GESLOTEN]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

[INSCHRIJVINGEN GESLOTEN]

Gegroet!

Wie een beetje heeft opgelet in de les, weet waarschijnlijk wel dat wij sinds dit jaar met het systeem werken waarbij we een week vóór de desbetreffende maand iedereen nog een laatste kans willen geven zich te nomineren. Iedereen die dus te laat was met inschrijven, pas later aan een boek is begonnen of zich toch nog heeft bedacht, krijgt op regelmatige tijdstippen in het jaar opnieuw een kans.

Dat betekent voor nu: iedereen die nog wil meedoen met de Netties in de genres horror, humor en willekeurig kan zich nu opnieuw inschrijven! Voor die genres zijn nieuwe nominaties zelfs meer dan welkom, want het aantal deelnemers is nu nog redelijk beperkt. Nominaties in andere genres worden niet toegelaten!

Houd er natuurlijk rekening mee dat alle regels nog steeds gelden (d.w.z. het boek moet minstens drie hoofdstukken hebben, in het Nederlands geschreven zijn, de tag bevatten etc. Zie hoofdstuk Netties 2017? Ik doe mee!)

De nominaties blijven open tot maandag 27 februari om 23:59! Daarna aanvaarden wij geen nieuwe inschrijvingen meer. Het is dus de laatste kans voor wie nog wil meedoen in maart!

Heb je je  dus nog niet genomineerd en wil je alsnog graag meedoen? Aarzel dan niet en schrijf een reactie onder dit hoofdstuk volgens het onderstaande voorbeeld:

Genre* - Volledige titel- @Gebruikersnaam

*OPGELET: ENKEL BOEKEN UIT HORROR, HUMOR OF WILLEKEURIG!

Nomineren maar!


Het Wattned Team


Wattned 2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu