Uitslag People's Choice Awards: juni

430 53 20
                                    

DE OPKOMST 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DE OPKOMST 

Na een maand vertraging is het dan eindelijk zo ver: de uitslag van de People's Choice Awards voor de genres Algemene Fictie, Poëzie en Volwassen wordt bekendgemaakt en hiermee zijn we eindelijk aan de maand juni toegekomen! Hoewel deze maand met 79 reacties op onze poll een klein dipje genoemd kan worden, is dit nog steeds een fors aantal voor een paar wat onbekendere genres op Wattpad -- en daar mogen we trots op zijn, toch?

Maar goed, we laten het geklets en gedoe weer eens eventjes achterwege, want dat vind niemand wat aan. Over naar de uitslag dus!

DE WINNAARS

Voor het genre Algemene Fictie  telden we deze maand elf deelnemers en hierdoor kunnen we zowel een winnaar als twee runner-ups gelukkig maken! Met 13 deelnemers voor het genre Poëzie, treffen we hier een vergelijkbare situatie aan als bij Algemene Fictie. Het genre Volwassen  lijkt wat minder populair te zijn en heeft 7 deelnemers, wat inhoudt dat we hier één winnaar en één runner-up aan kunnen wijzen. 


1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. WINNER: Vallende Sterren - kaboutersprookje

2. RUNNER-UP: Engelen met Littekens - ilillity

3. RUNNER-UP: Ons Geheim - KiaraLok

Het lag allemaal vrij dichtbij elkaar, maar kaboutersprookje won uiteindelijk toch nog met 25% van de stemmen, gevolgd door ilillity met 17,5% en KiaraLok met 15%! Gefeliciteerd allemaal met jullie overwinningen. De stickers komen vlug jullie kant op!

 De stickers komen vlug jullie kant op!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. WINNER: Gedachten - sonicisdesnelste

2. RUNNER-UP: Als Sterren Konden Kijken - sterrenkijker

3. RUNNER-UP: En toen lachte ze - Roossie07

De overduidelijke winnaar was hier sonicisdesnelste met wel 31% van de stemmen! Gefeliciteerd met je eerste plaats. Ook willen wij de runner-ups feliciteren, want zij lieten de rest van de concurrentie eenvoudig ver achter zich en mogen zich gelukkig prijzen met een mooie tweede en derde plek!

 Ook willen wij de runner-ups feliciteren, want zij lieten de rest van de concurrentie eenvoudig ver achter zich en mogen zich gelukkig prijzen met een mooie tweede en derde plek!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. WINNAAR: Het pad dat zij bewandelden - Seriewoordenaar

2. RUNNER-UP: Naked, Again - FrozenB

Deze twee grote schrijfsters op Wattpad wisten de prijzen soepeltjes binnen te harken, met 50% van de stemmen voor Seriewoordenaar en 35% van de stemmen voor FrozenB. Hiermee lieten ook zij de concurrentie ver achter zich. Gefeliciteerd, dames, met jullie overwinningen! De stickers verschijnen snel in jullie inbox.


DE GROTE INHAALSLAG

Op het moment dat je dit leest zijn we nog steeds bezig met het houden van onze Grote Inhaalslag (die zeker hoofdletters verdient!) en zijn we pas nét begonnen aan de maand juli. We lopen nu langzamerhand wel wat in op ons oorspronkelijke schema, maar er valt nog genoeg werk te verrichten voor we daadwerkelijk aan augustus kunnen beginnen en alles weer klopt. De Wattned's Choice Awards voor juni hopen we nu wel zo snel mogelijk te kunnen publiceren en de puntjes worden hiervoor nu op de 'i' gezet. Wat betreft Wattned Writes willen we nog vlug mededelen dat hier binnenkort meer informatie over volgt.

Onze laatste huishoudelijke mededeling is dat we een nieuw teamlid hebben mogen verwelkomen! xMuisje is nieuw in ons team en komt ons versterken zodra we aan de maand juli zullen beginnen. Welkom, xMuisje!

Dat was de People's Choice Award voor de maand juni. Stemmen op de poll voor juli is nog mogelijk, dus aarzel niet en stem (de link vind je op ons profiel)! We zien jullie snel weer!

Wattned 2017Where stories live. Discover now