Olaylar

871 27 18
                                    

Uzun uzun uzun bir aradan sonra herkese merhaba, buraları özlemişim doğrusu. İnsan bir garipsiyor tabi uzun zaman sonra wattpad'tte ilk yazdığı kitap için son konuşmasını yapacak diye...

Bu uzun sürede neden bir sürü gelgitler olduğunu da anlatmamın sırası geldi, belki size saçma gelecek ama ben çabuk sinirleniyorum böyle şeylere ve son kez affınıza sığınarak özür diliyorum çikolatalarım.

5'İ Bir Yerde'yi bıraktıktan sonra açtığım hesap üzerinden bir hikayeye başlamıştım bildiğiniz gibi ama malesef telefonumda oluşan bir hata sonucu hesabın üzerine kayıtlı olan e-posta gidince hesapta gitti ve bende giremedim.

Bu da beni biraz bu işten soğuttu. Uzun bir süre birşey yazmadım, sadece bir kaç kısa hikaye onlar da sil geri yaz sil geri yaz vesaire. Bu hesaba da giremedim çünkü bu hesabımın e-posta adresi de gitti ve geri alana kadar baya uğraştım. Kısacası uzun zamandır bu yüzden yoktum.

Ve burayı gerçekten çok özledim... Bu hafta içinde 5'İ Bir Yerde için güzel bir final bölümü gelecek. Ayrıca güzel ve kısa bir yaz hikayesi gelecek ardından. Bu sefer hiç bir sorun çıkmayacağına da söz veriyorum. Tekrar tekrar özür dilerim sizi seviyorum çikolatalarım.

Doritos'tan Çikolatalarına sonsuz özlem ve sevgilerle...🌹

5'İ BİR YERDE #Wattys2018 FİNAL YAPTI!Where stories live. Discover now