Ufak çaplı bir sinir krizi

9.8K 532 65
                                    

Gözlerimi açtığımda yanımda Aksel vardı ve odamdaydık. "Lan!" Dedim ve onu yataktan fırlattım. 5 saniye geçmeden kalktı. "Noluyo be!" Dedi ve gözlerini ovaladı. "Senin ne işin var benim odamda!?" Dedim sinirle. "E sen beni sımsıkı sarınca bende gidemedim" dedi piç piç gülerken. Elime yastık aldım. "Siktir git odamdan!" Dedim. "Kalktı çok ayıp abiye siktir git denmez Afra!" Dedi gülerek. "Siktir git dedim sana!" Dedim ve yastık fırlattım. Gülerek odadan çıktı. Ofladım ve yavaşça kalktım bir kolum kırılmış,boynumu incittiğim için ten rengi bir zımbırtı takmışlardı. Banyoya girdim ve sıcak bir duş alıp odama geri girdim. Ve üstüme şunları giydim;

Saçımı toplayamadığım için salık bıraktım ve aşağıya indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Saçımı toplayamadığım için salık bıraktım ve aşağıya indim. Kimse yoktu tek Aksel vardı. Tek kaşımı kaldırıp koltukta oturan Aksel'in yanına oturdum maç özeti izliyodu işte onu sinir etmenin tam zamanı. Elini aldım ve siyah tokamı bileğine takıp yere oturdum bana deli görmüş gibi bakıyodu. "Napıyosun be?" Dedi merakla. "Saçımı bağla" dedim. Göz devirdi ve omuz silkti. İlk bütün saçlarımı topladı sonra da tepemde topuz yaptı. "Sağ ol" dedim ve tek elimden destek alarak kalktım. İçeri dörtlü girdi. "Hadi gençler gidiyoz" dedi Oğuz. "Nere?" Dedim. "Pikniğe" dedi Barış göz devirdim. Telefonumu aldım ve Aksel'in arkasından gitmeye başladım. Berk ve Duru,Tuğçe vardı.

...

Herkes oturmuş bana bakıyodu. Duru,Tuğçe'nin üstüne oturmuş,Barış Savaş'ın üstüne oturmuş. Oğuz önde Aksel arkada cam kenarında oturuyodu. "Velet kız hadi!" Dedi İlker. "Ya nasıl bineyim yer mi var!?" Diye cırladım. Berk bacaklarına vurarak. "Gel kuzen" dedi. Aksel o sıra da bana döndü olmaz der gibi kaşlarını ve kafasını oynattı. "Gel" dedi ve kolumdan tuttu şu an Aksel'in üstünde oturuyodum ya rezillik ya! İlker abi arabayı sürmeye başladı. "Ya gerizekâlısın biliyosun dimi!?" Dedim fısıltıya Aksel'e. "Kızım kımıldama o zaman!" Dedi sinirle fısıldadı. "Afra bir daha kımıldarsan gerçekten fena olur!" Dedi Aksel. "Ya keyfimden mi kımıldıyorum amazon kaçkını!" Diye cırladım. Gülmeye başladı kollarımı önde birleştirdim ve kaşlarımı çattım.

...

Tv8'in bilindik programı oynat bakalımın sunucusunun sesi doldurdu kulağımı. "Oyanat bakalım" diye tekrarlayan alarmı kapattım ve sinirli bir güne merhaba. Şu herifin sesinden nefret ediyorum amk! Banyoya girdim ve boynumda ki zımbırtıyı çıkarmışlardı. Sadece sağ kolumdaki siyah zımbırtı kalmıştı.

Günlük rutinimi halledip formalarımı giydim. Aşağıya indim herkes kalkmış masada oturuyodu. Aksel'in tepesinde durdum. Bana döndü ve 'ne?" Der gibi göz kırpıp kafa salladı. "Araba camında ki kanişler gibi kafanı sallıyacağına tokayı alıp saçımı topla karasel" dedim. Dördü bize gülerek bakarken Aksel omuz silkip kalktı ve tokayı aldı. Bütün saçlarımı toplayıp tepeden tomuz yaptı. "Vallaha ben bu kadar güzel yapamıyorum" dedim gülerek.

...

Okula geldik Buket sürtüğü hemen dibimizde pardon Aksel'in dibinde bitti. "Aksel sevgilim günaydın" demesi ile Aksel'e döndüm sinirle. "Günaydın Buket" dedi bana bakarak. İlker abiye bakıp sinirle koşarak kızlar tuvaletine gittim. Yolda bana Tuğçe katıldı ve koşmaya başladı. Bir kabine girip klozetin kapağına oturup ağlmaya başladım. "Afra" dedi Tuğçe. "Tuğçe gelicem git lütfen" dedim ve sessizce ağlamaya başladım. "Ya noldu yine?" Dedi bıkkın ve üzgün sesi ile. "Sevgilime sakın yavşma kızım!" Diyen Buket'in sesini duydum ve kendimden geçtim. "Orosbu!" Diyip kabinden çıktım. Postijli saçlarından tutup Aksel'in sınıfına gittim. Ağlıyodum Aksel bizi görünce kalktı tam birşey söylüyodu ki. "İki sürtük bulmuşsunuz kendinizi! Ama ben seni pişman edicem Aksel sen biticeksin! Duydun dimi beni sen biticeksin seni bu okula gömücem Aksel!" Dedim piskopat gibi gülerek. "Seni bitiricem" dedim sinirle ve acı bir çığlık lanet olsun yine mi.

...

Şu an heryerim titriyodu ve bir sınıfa kapatılmıştım. Çünkü gerçekten ciddi bir şekildi Buket ve Aksel'e saldırmış ikisinin de resmen heryerini tırmalamıştım. Şu an bana ne oluyodu bilmiyordum sadece çok sinirliydim ve kendimde diğildim heryerim titriyodu. Bacaklarımı çekmiş titreyerek oturuyodum. Kapı açıldı ve dörtlü girdi. "Sakin ol" dedi İlker. "Sakinim" dedim sinirle onu bile sinirle söylüyodum. Birden titremem geçti ve ağlamaya başladım. Yalvarırcasına. "Nolur korkmayın benden" dedim. Hepsi gelip bana sarıldı. "Biz senden
Korkmuyoruz velet kız sadece sakin ol" dedi. "Gitmek istiyorum" dedim ve kalktım ama çok bitkin düşmüştüm. İlker abi beni kucağına aldı ve Barış sınıf kapısını açtı. Herkes ordaydı,İlker abi yürümeye başladı. Sınıftan çıktık Buket yoktu Aksel ise bana üzgün gibi bakıyodu. Ağlamaya başladım İlker abi ise güven verici bir şekilde. "Sakin ol velet kız sakin ol" dedi. Beni tek anlayan oydu. Arabaya bindik ben dışarıyı izliyodum arabaya Aksel bindi. "Aksel git sırası değil" dedi İlker ve beni gösterdi. "Benim için sorun yok yüzsüzse o onun bileceği iş" dedim soğuk bir sesle. "Yüzsüzüm anasın satayım sür ikiz" dedi rahat bir şekilde. "Piç" dedim sinirle fısıltıyla. Konuşmicam ulan artık bir kelime bile söylemicem var mı!?

...

Eve geldik arabadan indim ve odama girdik hızla üstüme şunları giydim;

Aşağıya inip kırmızı sallanan koltuğa oturdum ve yağan yağmuru izlemeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşağıya inip kırmızı sallanan koltuğa oturdum ve yağan yağmuru izlemeye başladım. "İkiniz de dinliceksiniz beni" dedi Aksel. "Anlat dinliyoruz" dedi İlker. "Afra" dedi Aksel. Kulaklığımı taktım ve rapin sözlerini mırıldanmaya başladım. Sagopa kajmer-meftun. Aksel'in o iğrenç sesini hala duyuyodum o yüzden sesi sonuna kadar açtım ve yavaşça sallanmaya başladım. İlker abi gitmişti tek biz kalmıştık. "Sen konuşmuyosun yani benimle" dedi kaşını çatarak. Birşey demedim. "Bende yaşamıyorum o zaman" diyip evden gitti. Salak salak duygu sömürüsü yapıyodu beyinsiz! İt herif!

...

Aradan yarım saat geçti. Telefonum çaldı.

İlker Abi Arıyor...
"Alo"
İlker: Hah Afra Aksel senin yanında mı?"
"Yoo duygu sömürüsü yapıcak güya salak"
İlker: Noldu ki?"
"Bende yaşamam o zaman diye saçmalayıp gitti"
İlker: Siktir! Siktir siktir"
"Noldu be?"
İlker: Galiba şaka yapmıyodu"
"Na-nasıl yani?"
İlker: Telefonumlarımı açmıya Afra!"
"Yoo yapmaz hayır ya ya-yapmaz dimi" nefesim kesilicek gibi olmuştu.

"Yapmaz nolur ya-yapmaz dimi?"
İlker: Bilmiyorum!"

Diye bağırdı telefonu kapattım. Telefonum yeniden çaldı.

Karasel Arıyor...
"Alo Aksel alo"
Aksel: SENİ SEVİYORUM" diye bağırdı ve bir el silah sesi geldi.

Silah sesi ile dizlerime çöktüm.

"Aksel!"
Aksel: Seni çok seviyorum" dedi ve sessler kesildi. O sıra da kapı açıldı ve ben yere düştüm.

5'İ BİR YERDE #Wattys2018 FİNAL YAPTI!Where stories live. Discover now