İç Seslerin Kavga Ettiği Bir Bölüm

6.6K 388 80
                                    

Birden aklıma gelen okul ve sınavlarla beynimden vurulmuş-
(Sudan çıkmış balık) misali diyelim bir insana döndüm.
(Ya sen neler dedirtiyosun bize yazar kanka ya!?) Diyen iç ses Azize duygularıma tercüman olmuştu resmen. Evet doritos senden bir cevap bekliyoruz.
(Gece 1'de yazıyom amk o yüzden!)

Neyse neyse yataktan apar topar kalktım ve banyoya girip günlük rutinimi hallettim. Odama geri girip formalarımı giydim. Kafama beyaz şapkamı ters taktım,beyaz bol ceketimi-
(Aksel'den çaldı çaktırmayın) ceketimi giydim,siyah spor ayakkabımı da giydim,siyah çantamı da taktım sırtıma.
(ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!) Bir dakika ya bu ses kimin?
(Bilmiyorum ama burda birisi daha var!) Dedi Azize.
(Selam ben-) (Sen defolup gidiyosun! Burası kız bedeni senin ne işin var!?) Dedi Azize. Töbe bismillah valla çarpıldım galiba.
(Bu arada yazar selam) dedi erkek olan. Doritos bu sana yavşı-
(Sevgilim var pls!) He a***a koyayım bu benim bedenim değil zaten! Siz rahat rahat konuşun!

Odaya birden Oğuz daldı. "Hayvan bir kapıyı tıklatsana!?" Diye bağırdım. "Bağırma bana! Tıklattım duymadın!" Dedi. Elinde ki tepsiyi yeni farketmiştim. Birden gülmeye başladım Oğuz ise bana delirmişim gibi bakıyodu. "Se-sen ciddiye mi aldın" dedim ama anıra anıra gülüyodum.

"OF AFRA OF!" Dedi sinirle. "Hadi hadi geç kalcaz okula!" Dedim. "Ben okula gelmicem" dedi. "Ne demek gelmicem!?" Dedim kaşlarımı çatıp. "Ya şurda iki hafta kaldı bitmesine hem sınavlar da bitti" dedi. "Nah bitti bu gün biyoloji yazılısı var!" Dedim ve kapak işareti yaptım. "Ya gelmesem" dedi bıkkınca. "Doğru söyle neden istemiyosun gelmek?" Dedim onu süzerken. Birşeyler geveledi ama ben az çok tahmin etmiştim.

"O çocuk yüzünden dimi? Neydi adı? Hah! Ateş!" Dedim. "Evet ya gerçekten Afra o pezevenki gördükçe sinirlerim bozuluyo. Ben babama birşeyler söylerim hoca evde yapar bana sınavı" dedi canı sıkılmıştı ses tonundan belliydi.
(AMAN TONREM NE KADAR DA ZEKİSİN!) Dedi Azize. "Yok öyle! O okula gidilecek!" Dedim net ve kesin bir sesle. "Ya Af-" "Hadi hadi! Bak geç kalıyoruz!" Dedim sinirle. Oflayarak odadan çıktı bende telefonumu alıp odadan çıktım. İlker abi elinde bilgesayar üstünde pijamalarıyla yukarı çıkıyodu. "Abi? Hadi hazırlansana?" Dedim tek kaşımı kaldırıp. "Ben-" "Üçe kadar sayıyorum!" Dedim sinirle. "He-hemen gidiyorum!" Dedi ve yuktunup odasına ilerledi hızla. Ben ise Rüya'nın odasına gittim ve içeri girdim.

Hapşurma ve inleme sesleri geliyodu. Kapıyı kapattım ve kıpkırmızı burunlu Rüya'yı gördüm. "Bebeğim noldu sana?" Dedim ve hemen yatağa yanına oturdum. "Bi-bilmiyorum" dedi ve hemen eline peçete alıp hapşurdu. Dudaklarımı alnına götürdüm ve öptüm. "Yanıyosun Rüya!" Dedim ve kaşlarımı çatıp. "SEMA ABLA" diye bağırdım. "İ-iyiyim ya" dedi ve yine hapşurdu. Kafasına yavaşca vurdum. "Sus dedim!" Dedim kaşlarımı yine çattım. İçeriye elinde havlu ile Sema abla girdi. Ellerini kuruluyodu. "Efendim yavrum" dedi merakla. "Rüya üşütmüş galiba" dedim ve yataktan kalktım. Sema abla gelip ateşine baktı. "Oo kuzum yanıyosun sen" dedi. O sıra da aşağıdan. "AFRA HADİ AFRA!" Diyen sinirli bir İlker abi sesi duydum. "GELDİM!" Dedim ve Sema ablaya dönüp. "Sen ne yapıcağını bilirsin sultanım ben arada sırada ararım zaten" dedim. "Tamam kızım aklın kalmasın burda" dedi. Rüya'ya elimle öpücük attım ve hızla odadan çıktım ardından da aşağıya indim.

...

Okulun önene gelmiştik arabadan indik ve okula girdik. İlker abi ve Oğuz gitti. Ben kapıda Tuğçe'yi bekliyodum birden bana yaklaşan üç tane genç vay anam vay
(Afra'nın kusuruna- vay anam oha!)
(Siz bu salakların kusuruna bakmayın. Eee yazar sen neler yapıyosun?)
(Sevgilim var dedim kemal su!)

Ya hele bir susun ama ya! Neyse! Üç tane taş,kaya hatta arttırıyorum meteor yaklaşıyodu. Tam önümde durdular karşımda ki havalı bir şekilde saçlarını düzeltti. Solda ki çapkın bakışlarla etrafa bakarken,sağda ki gözlerini dikmiş bana bakıyodu. "Se-selam gençler?" Dedim anlamadığım baya bir belli oluyodu. "Afra bizi unuttun mu?" Dedi en ortada ki. "Siz?" Dedim tek kaşımı kaldırıp. "Dün hani Buket'le ilgili sabah gaz vermiştin falan?" Dedi sağda ki.

5'İ BİR YERDE #Wattys2018 FİNAL YAPTI!Where stories live. Discover now