Seni Seviyorum Afra

5.7K 376 49
                                    

O da ağlamaya başladı. "Ya lütfen rahat bırak beni!" Dedim çatlayan sesimle. Sustu ve omzuma vurarak yanımdan geçip arabaya ilerledi. Kaputa yaslandı. Sessizliği bozmuştu. "Bırakamam! Bırakmam!" Dedi uyuşuk uyuşuk. "Ya lütfen ya! Yeter artık yeter! Sevmiyoru-" "SUS!" Diye gürleyince korkuyla sustum. "SUS! SUS NOLUR SUS!" Diye kendini yırtıyodu resmen. Titriyodu bacaklarının üstüne çöktü ve yerdeki çimenleri yolmaya başladı. "SUS! Artık sus sus! Daha fazla CANIMI YAKMA!" Dedi. Daha çok ağlamaya başladı. Korkuyla yavaşca yanına gittim ve yanına çöküp elimi omzuna koydum. "Sakin ol" dedim ve yutkundum. Ellerimi tuttu ve yalvarırcasına. "Afra bak nolur! Lütfen bak bir şans daha lütfen lütfen!" Diyodu. Elimin üstüne yüzünü yasladı. "Meriç lütfen bak" dedim ve ofladım. "Afra nolur nolur bak ben yapamıyorum nefes alamıyorum nolur nolur!" Dedi. "Of" dedim ve göz devirdim. "Lütfen lütfen lütfen!" Diyodu durmadan. Ben ise susmuş gökyüzüne bakıyodum. Birden ellerimi çektim ve kalktım. "Özür dilerim kusura bakma" dedim ve arabadan battaniyeyi alıp yavaşca ordan uzaklaştım. "AFRA YAPMA LÜTFEN!" Diye tekrardan gürledi. Yerimde durdum ve yavaşca arkama baktım hala bir bebek gibi ağlıyodu. "Üzgünüm" dedim sessizce ve yavaşca yürümeye devam ettim.

...

Ben gecenin bir yarısı hastaneye nasıl geri dönücem diye düşünürken arkamdan bir araba durdu. Korku ile hızlanmaya başladım. Kapı açıldı ardından sertçe kapandı. Korku vücudumun bütün hücrelerine yayılmıştı nerdeyse. Nefes alış verişlerim hızlanmış kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Birden arkamdan birisi kolumu tuttu.
(Aha şimdi bittik!) Diyen Azize yüzde 90-95 haklıydı.
(Ya niye %100 değil!)
(Kız senin zekiliğini kabullenemiyo işte) aman bir susun da devam edeyim yahu!

Korku ile arkama baktım ve sinirle bana bakan masmavi bir çift göz gördüm. Evet doğru tahmin bu Aksel'di. "Aksel" dedim ve güldüm. "Aksel ha Aksel!" Dedi o ise sinirle. "Tamam gidelim" dedim ve ona bırakmadan ilerlemeye başladım. O da sinirle şöför koltuğuna geçti ve hızla arabayı sürmeye başladı. "Akselcim yavaş" dedim ama dinlememişti. "Akselcim yavaş!" Dedim daha sinirli ve sert bir dille. "Sus" dedi fısıltıyla.
(Sus bence Afra) diyen Azize haklıydı.
(Bu haklılığın yüzdesi ne acaba?)
(Hadi ama gerçekten mi Azize!?)

Kafamda ki aha bu tilkileri def edip. Aksel'e bakmaya başladım. "Fazla sinir-" bana attığı kısa bakış susmamı emreder gibiydi. Bende susmadım tabi Allah allah. "Susmuyorum! ALLAH ALLAH!" Diye çemkirdim. Birşey dememişti. "Durdur inicem ben!" Dedim ve oturduğum yerden doğruldum. "DURDUR!" Diye cırlamamla bana dönü. "Saçmalama otur yerine!" Dedi resmen burnundan soluyodu ama BA NA NE. "Aksel durdur! İnicem ya inicem!" Diye tekrarladım. Birden durdurdu. "Al durdurdum in hadi! Hadi in!" Dedi bilmiş bilmiş. Ona kısa bir bakış atıp arabanın kapısını açtım ve inip sertçe geri kapattım. Yürümeye başladım,bu halimden hoşnut değildim ama bende keçi inadı olması da bir gerçekti.

"İNATSIN İNAT!" Diye bağıran Aksel'e dönüp sinirli bir bakış attın ve önüme dönüp yürümeye devam ettim. Arkamdan yavaş yavaş araba sinirlerimi yeterince bozarken bam! yere yapıştım.

"Ahh!" Diye inledim acıyla. Araba kapısı açılma sesi geldi ve Aksel hemen yanımda bitti. Benim hizzama çöktü ve bileğimi tutup. "İyimisin?" Dedi. Ona kısa bir bakış attım ve. "Sence!?" Diye cırladım. "Tamam sakin ol kızım ya!" Dedi ve ofladı. "Git sen! Ben başımın çaresine bakarım!" Dedim ve sert bir şekilde bakmaya başladım. Sinirle bana uzun uzun baktı ve birden kalktı. "İyi yesinler burda seni! Peki Afra hanım!" Dedi ve şöför tarafına ilerleyip arabaya bindi. Ben gitmez diye düşünürken tam tersi son hızla uzaklaştı.

(Ben yolarım bunu!)
(Harbiden bu kadar da hanzo olunmaz ama!)
(İlk kez bana hak verdin kemal Su hayırdır!?)
(Azize sus! Lütfen sus!)
Onlar konuşuyodu ama ben şoktaydım. Bildiğin bırakıp gitmişti,kimse yoktu,ormanlık biryerdi ve. "Uuuuuuuuu!" Ulumalar! Ulumalar olduğuna göre kurt veya ayı da vardı. "Aaaaaaaa!" Diye güçlü bir çığlık attım.

...

Aradan ne kadar geçti bilmiyorum. Telefonum hastanede kalmıştı,hava soğuktu,yoldan kimse geçmiyodu ve bu ormanda kesinlikle hayvanlar vardı. O sıra soldan gelen araba farları ile irkildim. Bu Meriç'in arabasıydı güçlü güçlü. "MERİÇ!" Diye bağırdım ama yanımdan hızla geçip gitti.
(Tek şansımız vardı onuda kaybettik! Bravo!)
(Aman o it herifin arabası yardımı falan eksik kalsın!)
Kemal Su'ya katılıyodum. "Aman sen eksik ol Meriç!" Dedim ve oflayarak ağlamaya devam ettim. Bacağımın acısı bile umrumda değildi şu an sadece burdan kurtulup sıcak yata-
(Haziran ayında! Ne sıcak yatağı) diyen Azize bu sefer haklıydı.

O zaman sadece burdan kurtulup yumuşak yatağımda yatmak istiyordum.
(Aha! Araba!) Bu sefer de sağdana bana doğru bir araba geliyodu. Bu Aksel'in arabasıydı.
(Asla! Bak Afra duydun mu beni asla onunla gitmiceksin!)
(Azize başka bir şansımız var mı sence!?)

Kemal Su haklı Azize o lanet olası çeneni kapat yoksa-
(Yoksa ne yoksa! Yok ya küstüm ben sizle!)
(Azize tam bir gereksizsin!)
Azını topla Kemal Su! O kadar da değil. Tamam gel Azize gel. Yanımda çöken Aksel'le irkildim ve ona döndüm. "Dengesizsin dengesiz!" Dedim. Göz devirdi ve omuz silkti. "Beni eve götür lütfen!" Dedim yalvarır gibi. Yanağıma yaklaştı ve öptü. "Özür dilerim" dedi ve beni yavaşca kucağına aldı. "Yavaş" dedim evet biraz havalanmıştım. "İstersen geri gidebilirim Afra?" Dedi. "Yok yok sen hadi bindir de eve gidelim" dedim ve ona sıkı sıkı sarıldım. Arka kapıyı yavaşca açtı ve beni resmen fırlattı. "Hayvan yavaş!" Dedim ve inledim. "Afra abartma biraz incilmiş sadece!" Dedi ve kapıyı kapattı.

Kısa süre sonra da şöför koltuğuna oturdu ve sürmeye başladı. "Gıcık!" Dedim ve kaşlarımı çattım. "Güzellik!" Dedi dikiz aynasında benim gibi bana bakarak. Göz devirdim ve sessizce kıkırdadım.

...

Aksel'in yoğun ısrarları sonucu hastaneye gelmiştik. "Ya Aksel uyumak istiyorum sadece! Ayağım incilmiştir birşey olmaz!" Diye son kez şansımı denedim. "Afra tamam geldik zaten! Kapandı konu" dedi ve arabadan indi ve kapısını kapatıp arkadan benim tarafımda ki kapıyı açtı. "Bak yavaşca alıcam şimdi acırsa söyle" dedi. Korkarak başımı salladım derin bir nefes aldı ve beni yavaşca kucağına aldı. "Of" dedi kaşlarını çatıp. "Sensin kilolu ayı!" Dedim ve kaşlarımı çattım. "Birşey mi dedik kızım!" Dedi ve söylene söylene kapıyı kapattı.

Selam gençler ve kendini genç hissedenler. Yeni bir Bölümle karşınızdayım.
Bu aralar yeni bir kitap arayanlar için;
baharnur1601
KOMŞU KIZI
Adlı kitabına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Doritosdan çikolatalarına sevgilerle...🌹

5'İ BİR YERDE #Wattys2018 FİNAL YAPTI!Where stories live. Discover now