Normal

3.6K 235 200
                                    

(Medya)
Odamın kapısının önüne gelince durakladım. Elimi kapı koluna koydum ve gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım. Ardından da hızla içeriye girip kapıyı kapattım.

Sağ tarafta ki duvara bakakaldım. Aklıma Aksel'in beni burda ilk sıkıştırdığı an geldi. Gözümden bir damla yaş düşerken yüzümde salak bir gülümseme oluştu.

O zaman...

Tam odadan çıkıyodum kapı çaldı. "Gir?" Dedim ve masaya gidip üstünden birkaç birşey aldım. Arkamı döndüğümda Aksel tam dibimde gözlerimin tam içine bakıyodu. Beni duvarla arasına sıkıştırıp gülümsedi. Benim de resmen gözlerimin içi gülüyodu.

Gözlerimde olan gözleri yavaşca dudaklarıma indi ve yavaşca yaklaşıp minik bi öpücük kondurdu.

Şimdi ki zaman...

Duvardan biraz daha geçince odaya tamamen girmiştim. Ben kafamı vurduğumda 48 saat uyumadığımız bütün evin odama toplandığı gün geldi.

Yatağın tam karşısında yerde Oğuz,yatağın sol tarafında ki koltukta Barış ve Savaş, yatağın sağ tarafında ki tekli koltukta ise Melis vardı o zaman.

Burnumu çektim ve göz yaşlarımı silip biraz daha ilerledim ve yatağa oturdum. Saĝ tarafta ki yastığa elimi attım ve yavaşca kendime çekip kucağıma aldım. Kokusunu içime çekerek ağlamaya devam ettim.

O sıra da kapı açıldı ve içeri İlker abi girdi. Yanıma oturdu ve benden tarafta ki elini omzuma koydu.

"Bundan sonra seni hep koruyup kollayacağıma,ne olursa olsun hep arkanda değil yanında duracağıma söz veriyorum velet kız" dedi. Islak gözlerimle ona baktım o da yavaşca kafasını bana çevirdi ve bakmaya başladı. Yastığa iyice sarılıp İlker abinin göğüsüne kafamı koydum ve ağlamaya devam ettim.

...

Aradaaaan bir iki gün geçmişti. Aksel gitti,Savaş ve Barış hep meşgul,Oğuz birşeyler araştırıyo,Melis ve Ateş hep birlikde,Araf ve Pamir'i o günden sonra hiç görmedim,Rüya yaz okulunda,Annem ve Atakan bey amca hala küs ve son olarak İlker'le ben ise hep birlikte ikimiz geziyoruz. İlker benim hayatımda ilk kez sözünde duran kişi oldu galiba. Ama yanlış da anlamayın o benim hep İlker abim ben hep onun velet kızı olarak kalıcam.

Bazılarınız da diyecek sen Aksel'i unutabildin mi? Bunu soranlara dünyanın en zor sorusunu sordukları için teşekkür ederim. Yaptıkları kolay şeyler değildi, özellikle...özellikle benim yüzümden üç insanın,üç canın canına kıyması gerçekten beni o kadar huzursuz ve kötü hissettiriyodu ki.

Bu arada yazar söyledi. Bazılarınız işte çocuk seni ne kadar seviyo neden böyle yaptın?
Sizin başınıza bunlar gelse,sizin sayenizde üç insan öldürülse siz napardınız?

...

Aradan bir hafta geçti. Sabah alarmla kalktım bu gün gidiyoruduk yani İlker ve ben tatile gitmeye karar verdik. Bütün yaz sürecek bir tatil. Hemen kalktım ve banyoya gittim. Eski eve geri dönmüştük,ayrıca Atakan amca bey baba da burda kalıyodu.
(Bunlar nasıl küs aklım almıyo?)

Diyen Azize'ye hak veriyodum. Neyse elimi yüzümü ve dişlerimi hallettikten sonra gardorobun önüne geçtim ve bir kaç parça birşeyler aldım elime;

 Neyse elimi yüzümü ve dişlerimi hallettikten sonra gardorobun önüne geçtim ve bir kaç parça birşeyler aldım elime;

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
5'İ BİR YERDE #Wattys2018 FİNAL YAPTI!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang