Vil ikke presse han

141 5 0
                                    

-8 mnd senere-

Amalies pov
Lucas hadde vært en av de personene som hadde vært her mest. Jeg har fortalt nesten alt om meg og han har fortalt mye om seg selv, men det virker som han holder avstand uansett hvor mye jeg prøver å holde han tett inntil meg. Det virker som han aldri kommer til å åpne seg fult til meg, men jeg kan ikke tvinge han til å snakke fordi da mister jeg han. Jeg er hjemme alene idag så planen min var egentlig å invitere Lucas, men jeg ville ha litt tid for meg selv idag. Alt var som vanlig bare at jeg ikke ble såret av Lucas konstant. Jeg var ganske glad for tiden. Det var som alt var det samme, men samtidig ikke. Man må jobbe for ting man vil ha. Og jeg har kjempet så jævlig mye for å få Lucas i livet mitt. Jeg vil ha han hele tiden her så jeg kan kose litt ekstra med han, Lucas hadde nesten vært her hver eneste dag, men jeg har aldri vært hos disse 8 mnd og jeg lurer egentlig på hvorfor... jeg har ikke møtt mammaen hans enda og jeg lurer på hvorfor han er flau over meg? Men jeg vil ikke presse han.

Idag skal jeg bare ha en hyggelig søndag kun for meg selv. Jeg skulle til å se løvenes konge, jeg pleide alltid å se den som barn, men det banket på døren før jeg fikk sjansen til å starte filmen... jeg gikk mot døren og åpnet den, var egentlig redd for at det var en gammel mann som ikke ville ha gjort meg bra, men det var Lisa. Med engang jeg åpnet døra så var hun allerede i stua. Jeg så på henne med et spørsmålstegn... det virker som om hun prøvde å finne dem rette ordene, men at det vrengte seg i halsen hennes... når jeg setter meg ned hører det jeg ikke ville høre «jeg tror jeg bærer barnet til Lucas» ordene sjokkerte meg. Jeg satt i sofaen som nå føltes ut som stein og pusten ble litt tyngre. «Men har du tatt en test da?» fikk jeg presset ut. Dette her var absolutt ikke bra, men jeg holdt det inni meg. «Ja, jeg tok akkurat en test»
-kommer du til å beholde barnet?
-selvfølgelig ikke

Jeg var imot abort og dette viste egentlig Lisa, men det var hennes valg og jeg ville ikke si noe. Lucas har vært utro med bestevennen min. Ansiktet mitt må ha røpt hva jeg tenkte fordi plutselig spurte Lisa om det gikk bra med meg. Jeg så på henne ganske dumt, først var det ikke jeg som var utro med bestevennen sin kjæreste og heller var jeg ikke gravid. «Jaja, det går bra, men er du sikker på at det er Lucas sitt barn?»

Lisa begynte å le, ikke bare litt, men full latter krampe «jeg bare kødder med deg, jeg er ikke gravid og jeg har hvertfall ikke hatt sex med typen din» jeg ble så lettet og sint samtidig. Det var egentlig en veldig drøy vits, men det føltes ikke som en vits fordi jeg vet at Lucas kunne ha funnet på gjøre noe sånt, men jeg latet bare som jeg lo og det virket ut som Lisa gikk på det.

Jeg våknet neste morgen, sommerferien hadde ikke startet for så lenge siden, men jeg våknet med kvalme, sikkert fordi Lisa hadde snakket om alt det greiene... det gjorde meg rett og slett kvalm.... Lucas skulle innom idag, men han avlyste det en time før, jeg som hadde ryddet rommet og shava meg, men nå som han ikke kom lå jeg hele dagen foran sola og bassenget mitt... dette er jo tross alt ikke første gang han bailer.... håper han koser seg med den jenta han sikkert er med....

Klassens nye badboyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin