Ødelagt

231 5 0
                                    

Amalie's pov

Vekkerklokken ringte høyere enn vanlig. Jeg reiste meg sakte opp. Kroppen min gjorde vondt og hele kroppen nektet å stå opp. Jeg satt i sengen og så rundt i rommet. Vasen med rosene mine hadde begynt å bli gamle, men Alt annet var som vanlig. Bilder av meg og mamma Som hadde reist i mange land sammen. Skapet mitt som var ovenfor sengen min Og skrivebordet mitt som var alltid rotete.
Jeg gikk opp av sengen og gikk mot skapet. Jeg tok ut et par lyse jeans og en stor svart hettegenser som det sto "don't kill My vibe".
Jeg satt meg ved skrivebordet å startet sminken min. Jeg gjorde alt som jeg vanligvis ville ha gjort, men alt føltes så annerledes ut. Jeg valgte å ta full sminke idag siden jeg ville prøve å unngå at menneskene rundt meg skulle se mine hovne øyne. Jeg gikk ned og så etter mamma, men hun var ingen steder å bli funnet. Jeg bestemte meg for å bare gå til buss plassen. Det var kun 15 min til skolen startet som vil si at den siste bussen går om 5 min. Jeg løp bort til bussholdeplassen og rakk akkurat bussen. Jeg satt der og stirret ut av vinduet men jeg hørte på musikk. Sangen som spilte var "sweet dreams" og ga egentlig bare dårlig minner nå. Da jeg kom til skolen var alle der utenom Lucas der og alle de som vanligvis pleide og skulke. Jeg satt meg på plassen og ventet på at timen skulle starte. Akkurat da det ringte kom Lucas og læreren inn. Jeg mitt begynte å hamre og tårene begynte å presse på. Jeg stirret ut av vinduet orket ikke å se på han. Læreren begynte med opprop og startet timen. Jeg fortsatte og stirre ut av vinduet.  Da timen var ferdig, løp jeg ut av klasserommet og dro hjem. Orket ikke skole, orket ikke alle menneskene. Det blåste ute og det var kaldt. Det tok meg 30 min å gå hjem. Jeg la meg ned på sofaen og sovna. Jeg våkne etter noen times søvn, men det hjalp ingenting, kroppen var sliten og ville ikke samarbeide. Det ringte på døra. Jeg ville til vanligvis vært glad men jeg klarte ikke. Jeg åpnet døra og så han rett inn i øynene. Jeg fikk panikk og slang døren igjen og låste.

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now