Første samtale

339 8 0
                                    

                                  Amalie's pov

Hjerte mitt ble såret av tanken men jeg viste at jeg måtte holde meg unna han, jeg og han kunne aldri bli noe, hvis jeg ikke må få hjerte
mitt knust. Han snudde seg mot læreren som bare sto å smilte som en tulling akkurat som alle de andre jentene i klassen. Jeg viste at jeg ikke kunne snakke med han!  "Du kan sette deg hos Amalie" sa læreren og pekte på meg. Noen av de andre jentene sukket med meg. Å ikke snakke med han kom til å bli vanskelig for meg men jeg måtte prøve å la være. Han kom imot meg og jeg merket at pulsen min ble høyere.  Han satte seg ved siden av meg og ga meg smilet igjen. Jeg så vekk, ikke fordi smilet ikke var helt nydelig men fordi jeg viste jeg ikke hadde klart å la være å snakke med han.        
"Hei jeg er Lucas" sa han. Ååå han hadde en nydelig stemme. Jeg måtte finne en annen side av meg. Jeg så på han fra topp til tå. Også så jeg han rett i de lyseblå øynene hans.  Jeg snudde meg fort, for at han skulle tro at jeg ikke brydde meg.
Timen var utrolig lang, siden jeg brukte all min energi for å ikke snakke eller se på Lucas.
Da timen var ferdig gikk jeg til kantinen. Jeg satt meg på et ledig bord og fant fram leksene mine. Jeg tok fram en blyant og startet med matte leksene mine. Det var ikke fordi jeg likte matte best men fordi jeg hadde minst matte. Plutselig sparket noen i beinet mitt. Au ropte jeg og flere rundt startet å stirre, jeg ga et beklagende blokke rundt meg. Jeg snudde hode mitt for å se hvem som hadde sparket meg.og der satt Lucas. "Hei Sunshine" sa han og smilte. Ååå måtte han plage meg nå mens jeg gjorde leksene mine eller måtte han plage meg i det hele tatt?
Jeg så stygt på han, men han bare smilte tilbake. "En fyr som jeg ikke aner hva heter fortalte meg at det er fest på fredag, og du skal bli med meg" sa han bestemt.
Nei det skal jeg ikke å pakket tingene mine og gikk. "Flott, da henter jeg deg kl 19" ropte han etter meg.
Ja det passer perfekt ropte jeg sarkastisk.
Han har nå bevist for meg, han er trøbbel.

Nå er et nytt kapittel ute, håper dere er fornøyde:)

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now