Jentekveld

229 7 0
                                    

2 måneder
Amalie's pov

Jeg løp rundt i huset, ryddet alt som trenges selv om det ikke var så mye. Jeg hadde på meg noen hullete jeans og en Adidas genser, håret var rettet og sminken var on fleek. Jeg kunne ikke vente på at dem kom. Jeg satt og teksta dem masse! "Når kommer dere? Kan ikke vente til dere er her!!!" Jeg satt og spilte på mobilen min og ventet på svar. Det var en klein stillhet i rommet, plutselig ringer det på døra. Jeg løper bort mot døra og åpner og der står jentene mine. Jeg inviterer deg inn og gir dem en klem. Lisa og marie var en av mine bestevenner etter at jeg hadde vært med Lucas.

Jentene gikk opp på rommet og begynte å pakke ut. Hvor er mammaen din? Sa Lisa. "På jobb" svarte jeg ganske fornøyd. Mamma var en veldig flink advokat og var veldig ofte på jobb.  Jeg likte egentlig at mamma var så mye borte, ikke fordi jeg ikke likte å være med hun, men jeg likte bare å være alene. Jentene begynte å rote i sminken min. Dem begge så ganske sjalu ut. "Skal jeg sminke dere" spurte jeg for å være hyggelig.  Begge begynte å smile. "Jaaa" sa dem begge i kor. Jeg startet på Marie, jeg startet med primer og etter det med den lyseste foundationen jeg hadde, jeg blendet den godt ut før jeg tok på consealer. Min drømme jobb var å holde på med sminke så hver gang jeg kjedet meg, pleide jeg å sminke meg selv.  Jeg fortsatte med the basic og begynte på bryna. Jeg plukka opp min Anastasia dip brown.

Har du snakka noe mer med Lucas btw sa Lisa plutselig. Marie ga henne et blikk som viste henne at hu ikke skulle snakke om han. Jeg ristet på hode, latet som jeg ikke brydde meg selvom jeg syntes at det var litt merkelig at hu spurte. Hvorfor lurer du? Spurte jeg nyskjerrig. "Hørte han hadde fått seg en ny dame" sa Lisa. Hø? Svarte jeg sjokkert.  "Ikke bry deg Amalie, han fortjener deg ikke" sa Marie som hun var redd for hva Lisa kom til å si. Det ble en klein stillhet i rommet. Marie brøt den veldig fort med å si "syntes du ikke jeg fortjener sminke på bryna mine?" Jeg lo og begynte å konsentrere meg hardt om Bryna. Jeg dyppet pennen forsiktig i sminka og tok litt av det på hendene før jeg begynte. Jeg startet forsiktig på kantene for å lage en fin vinkel og så jobbet jeg meg innover.  Jeg gjorde meg ferdig og viste henne i speilet. Åååå du gjorde det drit fint!! Sa hun utrolig glad. Min tur sa Lisa smilende. Jeg sminket henne nøyaktig det samme bare at foundationen var litt mørkere.  Når jeg var ferdig var klokken allerede 8 og vi bestemte oss for å se skrekkfilm, ingen av oss hadde sett insidous så det var den vi endte med.  Jeg brydde meg ekstremt lite om filmen, hadde Lucas virkelig fåttt seg en dame. Jaja jeg kan vel ikke forvente at han kom til å vente på meg. Jeg tok opp mobilen, søkte på fb "Lucas Hansen". Noen ville kallet det stalking men jeg kaller det research. Jeg gikk gjennom profilen hans. Omg han er så deilig, men for en jævla fuckboy han er. Jeg gikk inn på snap, tok et bilde av filmen og skrev " gratis med ny dama a". Det tok ikke lang tid før han skrev " å se hvem som endelig har lært seg å bruke Snapchat". Fy faen for en drittsekk. " skulle ønske du var her nå" skrev jeg.
"Åå?" Fikk jeg superfort med et selfie av han som smiler lurt. "Ja så jeg kunne slått deg i fjeset" med et bilde av meg som smiler spydig.
Jeg skrudde av mobilen og så videre på filmen. Ha den så han ikke komme!

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now