En sikkelig dritt kanal!

220 7 0
                                    

Jeg våkna opp, ikke av at jentene snorka, men av at det ringte på døra, jeg tok på meg raskt på meg en t-shorte som det sto "live to day like you gonna die tomorrow" og noen trange jeans. Jeg løp ned og åpna døra. Lucas sto i døra og jeg var på vei til å smelle døra igjen. Han satt foten sin foran så den gikk ikke igjen. "Hva vil du nå da?" Spurte jeg. "Et glass vann" sa Lucas. Jeg viste at han ikke kom til å gå så jeg åpna døra for han og begynte å gå innover. Han tok av seg skoa og fulgte etter.

Jeg gikk inn på kjøkkenet og tok fram et glass. Han satte seg på en stol og så på meg mens jeg fylte et glass med vann. "Isbiter?" sa jeg litt spydig. "Nei trenger ikke noe isbiter, når jeg har deg vettu" sa han. Trodde han det var morsomt? Han har så sykt dårlig humor at det er flaut. Jeg satt meg ved på stolen ovenfor han. "Så hva fikk deg til å stikke innom?" Sa jeg med et ganske pokerface. Han stirret på meg et langt øyeblikk og skulle akkurat til å si noe men ble avbrytet av at Lisa brølte navnet mitt. Jeg fikk panikk, dem kunne ikke se han her. " jeg kommer straks bare gå opp igjen" ropte jeg. "Hva holder du på med?" Sa Lisa og jeg kunne høre at hu nærmere enn det hun var ista. Jeg tok tak i Lucas og dro han inn på rommet til mamma. Jeg ga et signal om at han måtte være stille. " bli her" sa jeg stille, jeg løp ut av døra før ham rakk og si noe. Jeg løp opp på rommet. Lisa og Marie sto der som spørsmålstegn. Jeg var alltid den siste som sto opp. De må ha sikkert våkna av at jeg ikke var der. "Jeg føler meg ganske dårlig, så jeg gikk ned for å ta med en hodepinetablett" sa jeg og håpet at dem trodde på løgnen min. "Føler du deg dårlig?" Sa dem med angst i stemmen. "Ja" svarte jeg. "Vi får dra hjem vi da" virka som dem ville at jeg skulle si "nei ikke gå" men jeg bare nikket. Jeg ville at dem skulle bli, men det hadde blitt kaos hvis dem fant ut hvem som var på mammas rom. Dem pakket tingene sine og gikk. Jeg pustet lettet ut og gikk mot rommet der Lucas var på.

Han lå på senga og drev å så på TV. "Hei" sa jeg. Han så raskt på meg og hjertet hamret så det føltes som ribbeina mine kom til å knekke. "Hei" sa han og smilte. Jeg kravlet opp i sengen med han. "Hva ser du på?" Spurte jeg. "En sikkelig dritt kanal" ga han meg som respons. Jeg la meg forsiktig i armkroken hans. Han lukta så sykt godt. Vi begge satt i taus stillhet og så på det sykt dårlige dyreprogramet. Jeg lukket øyne forsiktig og sovnet. Jeg våkna noen timer senere og da hadde Lucas gått. Jeg reiste meg opp, redde opp sengen og skrudde av tv-en. Jeg gikk ut av døra og der sto Lucas på kjøkkenet. stekte egg og bacon. "Hallo tornerose" sa han med sin mørke fine stemme mens han så på meg. " hei på deg også" sa jeg og gikk nærmere for å se på maten. Det så nesten akkurat ferdig ut. "Hvor ligger tallerkener?" Spurte han. Jeg tok fram noen fra skapet å ga dem til han. Han la 2 brødskiver på hver tallerken og smøret litt smør på dem, han la eggene på dem og litt bacon på siden.
Vi satt oss ved bordet og skulle akkurat til å begynne å spise, men så fikk jeg en melding så jeg tenkte å sjekke hva det var. Det var en snap fra Lisa. Det er sikkert en Streak snap eller noe. Jeg åpna den, "jeg vet at det ikke har noe med meg å gjøre, men hvem sin bil var det som var utenfor når vi dro i dag tidlig?" Sto det.
FAEN!!

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now