For en idiot

272 8 0
                                    

                           Lucas pov
Jeg våkner på gulvet ved siden av sengen, jeg reiser meg opp å får øye på mange jenter i kun undertøy, pokker altså. Jeg så utover rommet, gutta lå rundt omkring i  rommet og jeg måtte le av synet. Jeg spaker litt til i Tim en av de nye kompisene mine. Jeg tror jeg havnet i den så kalte badboys gruppa men whatever. "Hva er klokka" sa Tim surt. Jeg sjekket. "14:13"sa jeg. Tim reiste seg brått opp og startet og vekke de andre. Dem andre var ikke så fornøyde men jaja.  Når alle jentene våknet startet dem å fnise. " pell dere vekk" skrek Jason til jentene. Jason var lizzom den kjekke i gjengen hvis du skjønner hva jeg mener. En av jentene nektet å flytte seg,så jeg så Jason skulle akkurat tim å ta henne med jeg gjorde det isteden, jeg kastet henne opp på skuldren min og jeg merket at hun prøvde å komme seg løs fra grepet mitt men jeg brydde meg ikke. Jeg gikk ned trappa og slang opp døren og kastet hun nest på bakken. "Au"skrek hun til meg. Jason sto i trappen med en høyhælte sko. Han kastet den og jeg tok den perfekt imot og kastet den på hun. Jeg samlet døren igjen. Og gikk tilbake på rommet med Jason. Guttene hadde kledd på seg og var på vei til å dra. "Hade"sa dem og stakk. Da var det vel bare meg og rotet igjen. Så jeg startet å rydde, bedre å bare bli ferdig med det.
 
                                 Amalie pov
Jeg hadde ikke hørt noe fra Lucas. Jeg synes det var litt trist for jeg likte oppmerksomheten han ga meg. Jeg satt i stua og så på teen mom. Å jeg var glad ikke jeg var mamma ass, tenkte jeg mens jeg spiste litt på en pizza. Jeg tok opp mobilen min for å se om det hadde kommet noe nytt. Ingenting hadde kommet, jeg kjente skuffelse spre seg i meg. Han var ikke vært det tenkte jeg, å forsatte å se på tv.
Etter en time eller noe lyser telefonen min. Jeg har fått en snap fra Lucas. Hjerte mitt begynte å dunke litt fortere og nysgjerrigheten bare vokste. " husker ingenting fra Igår, våknet bare med mange jenter" sto det. Jeg kjente tårene presse på men klarte å holde dem inne. Det eneste som jeg ga til respons var " fint for deg, hvorfor tror du jeg bryr meg?" For en idiot ass sa jeg for meg selv og kastet telefonen fra meg i sofaen.  -pling- . Jeg tok opp mobilen og så at det var en snap fra Lucas. Jeg kastet telefonen fra meg og heller å spiste noe. Dont need boys when i have food.

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now