Kan ikke gi alt

186 4 0
                                    

Amalie's pov
Jeg lå i sofaen, jeg tenkte på alle mulig måter jeg kunne få han til å tilgi meg. Jeg vet at jeg ikke gjorde noe galt, men tanken på at han var sur på meg gjorde at jeg ble lei meg. Etter med en veldig kort tid med tenking fikk jeg en fanatisk ide. Jeg løp inn på rommet og fant fram det mest sexy antrekket som jeg aldri hadde brukt. Det var en trang rød kjole og noen sorte høyhælte sko. Jeg tok på meg sminken og satt opp håret i en hestehale. Jeg tok fram mobilen min og skaffet researchen jeg trengte.

-18 min senere-

Lucas pov

Det ringte på døra, jeg løp bort til døren og fryktet for at det var en av de mamma hadde pult og mennene ble sjalu fordi hu hadde pult noen andre. Jeg åpnet døren og der sto Amalie. Oh fint enda verre sa jeg til meg selv. « jeg har tatt på meg dette altfor trange antrekket og trenger virkelig hjelp til å komme meg ut av det» jeg så på henne sakte, først fjeset hennes også gled øynene mine nedover. jeg kunne ikke benekte det, hun var deilig. Jeg så på henne med smilende blikk, dette var min sjanse for å få hevn.
Ikke skyld på meg, men jeg elsker hevn. Jeg skal faen meg ikke være den gutten som gråter over en jente, vi må jo leke litt med følelsene dems right?  Jeg åpnet døra og lot henne komme inn. « huff, det var vist en veldig trang kjole» sa jeg lekent. Rumpa hennes så drit deilig ut i den kjolen, jeg viste helt ærlig ikke at den var så jævlig stram. Jeg tok henne opp på mitt rotete rom, jeg brydde meg lite om hva hun syntes om rommet siden hu var så sykt bitchy og kommer uansett til å snakke om det uansett om det er ryddig eller ikke. Jeg tok av meg genseren og begynte å snakke om hvor utrolig varmt det var inne på rommet, jeg så på kjolen og dro den sakte men sikkert ned. Jeg så på den sorte bh-en hun hadde på seg. Fy faen så sexy!  Jeg la henne forsiktig ned på sengen og kysset henne sakte ned på halsen, hun begynte å stønne bare av det. Damn så deilig, jeg gjorde akkurat det samme jeg pleide, men av en rar grunn som ble jeg stresset for at jeg ikke gjorde det bra nok. Etter Ca 15 min var jeg ferdig og det virket på henne at hun ville ha enda mer av meg. « Sorry jeg kan ikke gi alt til deg vettu» hun så på meg med et rart blikk og jeg viste hva det betydde, jeg gikk på sak og fortalte henne det som det var « jeg får en ny jente her om Ca» jeg så på klokka «10 min, så jeg må fikse litt rundt og Shit»  hun så sint og gikk ut av rommet. Etter kort tid hørte jeg døra smelle igjen og jeg lo en kort latter for meg selv. Hun var virkelig ikke fornøyd

Klassens nye badboyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum