Holdt noe hemmelig

184 7 0
                                    

Amalie's pov
Jeg kan forklare, Lisa så på meg med et dumt blikka. Jeg prøvde å finne på noe bra å si, men kom ikke på noe. «Du skjønner at Amalie fikk meg kastet ut av timen» sa Lucas som han var den smarteste, men han hørtes ut som den dummeste på jord. Lisa så ikke overbevist ut og så stygt på Lucas. Jeg tok tak i hånden til Lisa og dro henne unna.
-jeg vet jeg dumma meg ut
-hvorfor tilgir du han hele tiden?
«Jeg vet ikke» sa jeg på en trist måte. Jeg var virkelig ikke sikker, men han fikk meg til å le like fort som han fikk meg til å gråte.
«du må virkelig slutte å tilgi han, han fortjener deg ikke.»
Jeg viste at det var sant, men jeg ville bare ha han i livet mitt. Lucas kom bort og tok hånden oppå skulderen min. Han så på Lisa og smilte. Jeg fikk en vond klump i magen. Mange ville nok ha kalt det sjalusi, men det var jeg ikke. jeg likte bare ikke at han så på andre jenter eller snakka med dem eller var i nærheten. Altså ikke sjalu. Lisa ble ubekvem og så bort. Hun likte virkelig ikke Lucas. Jeg kunne klandre henne, Lucas var ikke en man fikk godt inntrykk av... det virket alltid som han holdt noe hemmelig, han hadde det blikket som man viste aldri hva han kom til å finne på. Lisa gikk sin vei, jeg skulle akkurat til å følge etter, men Lucas holdt hånden min som ga meg et tegn på at jeg skulle bli.
-vil du skulke med meg?
-hva skal vi lizzom gjøre?
Jeg satt og vurderte det et lite øyeblikk helt til han kyssa hånden min og sa «det er vel opp til deg» jeg dro til meg hånden og så stygt på han. Blikket mitt var tydeligvis ikke stygt nok siden han begynte å smile.
-hvorfor leker du så hard to Get? Når jeg vet du vil ha meg
-jeg vil ha deg? Jeg ler
«Hvis du sier så» sa han, smilet hans hadde gått bort. Jeg skulle akkurat til å si at jeg bare tulla, men før jeg rakk det var han allerede borte.

Klassens nye badboyWhere stories live. Discover now