159.časť - Poviem jej to!

2.6K 131 0
                                    

Harry:

"To ona.. zavolala otca Tiny, ona môže za tú nehodu." zašepkal som. Obidvaja na mňa pozerali s otvorenými ústami.
"PROSÍM?!" ozvalo sa zo schodov. Pomaly som sa otočil a uvidel Lauren ako sa rúti dolu zo schodov.
"Do..." potichu som si ponadával. Ona ma zabije!
"Povedz mi Harold že to nie je pravda!" vykríkla hystericky.
"J-ja.." zakoktal som sa ako posledný magor. Pozerala na mňa s nechuťou v očiach. Sklonil som hlavu a zadíval sa na našu podlahu.
"Nie, nie toto je žart! To si neurobil!" stále kričala.
"Nekrič, zobudíš ju." zamrmlal som ale všetci traja ma počuli.
"Ale ako ťa zaujíma že ju teraz zobudíš ale keď si si užíval s hentou v posteli ti to bolo jedno či spí, že?" začal som prudkejšie dýchať.
"Ja som nechcel!" zavrešťal som až moc nahlas. Hlavu som si schoval do dlaní, potichu som vzlykol. Všetci traja boli ticho, ich pohľad ma doslova prepaľoval. Zhlboka som sa nadýchol a pozrel na nich.
"Dobre, veríme ti Harry. Lauren ty prestaň kričať a tu si sadni, Harry nám povie o tej esemeske." povedal pokojnejšie Liam a ja som prikývol.
"Ráno keď-ď som sa zo-budil, som si našiel v mobile esemesku. 'Už ma prestáva baviť to čakanie. Ak dnes ráno ku mne neprídeš stane sa Tine niečo ešte horšie ako jej otcovi.'  J-ja nevedel som čo mám robiť tak som tam šiel." potiahol som nosom.
"Takž-e ona zabila jej otca?" spýtala sa po chvíli ticha Lauren.
"Všetko tomu nasvedčuje." znovu sme ostali ticho.
"Musíme to ísť nahlásiť polícií." povedal rozhodne Louis.
"N-ie. Prídeme tam že ona dala zabiť jej otca a dôkaz?! Tá esemeska je nepresná nie je tam napísané že to urobila. Bože Louis." zamračil sa Liam. Louis sa nachvíľu zamyslel a potom zahanbene sklonil hlavu.
"Dobre prepáčte, no!" rozhodil rukami a jemne sa usmial.
"Fajn, dobre. Toto Tine nepovieme, aspoň teraz nie dobre? Ale Harry ty by si sa jej priznať mal. Nechcel aby si klamal mojej najlepšej kamarátke." smutne dopovedala.
"Ani ja nechcem klamať svojej frajerke." nič na to už nepovedali len ma nechali samého. Kolená som si pritiahol ku brade a premýšľal. Ako som sa zmenil, nie som to rozmaznané decko aké som bol, už viem čo v živote chcem. Chcem mať pekný vzťah s Tinou. Bez klamstiev a všetkého. Pekný vzťah, áno to chcem, presne to. Prečo nemôžem vidieť do budúcnosti? Aspoň na chvíľku, chcem len vedieť ako by sa zachovala Tina keby jej poviem o mne a Alice. Len to či ma opustí alebo mi to odpustí. Či ma znenávidí alebo či ma bude ďalej milovať. Chcem vedieť len..to. Je to tak ťažké?! Frustrovane som si prešiel prstami cez kučery. Znenávidí ma, prestane ma mať rada a odíde preč, ďaleko odo mňa. Už to vidím. Neodpustí mi nič ale, keby jej to nepoviem... Nechcem jej klamať, určite si ona všimne že sa niečo stalo a bude trvať na tom aby som jej to povedal. Takže čo, poviem? Nepoviem?
"Ak rozmýšľaš," ozvalo sa za mnou, "či to Tine povieš alebo nie, určite jej to povedz. Tak to bude lepšie." potom sa ozvali kroky, Liam odišiel preč. Poviem jej to? Poviem. Rýchlo som sa postavil a šiel k nám do izby aby som si to nerozmyslel. Dva krát som sa pred dverami izby nadýchol a otvoril ich.Tina  sedela na posteli a plakala. Vystrašene som ku mne pribehol a objal ju.
"Pšššt, Tina, zlatko čo sa stalo?" šepol som jej do ucha. Neodpovedala mi len sa jej ďalej slzy valili po tvári. Hlavou mi prebehlo, počula nás....

Takže predposledná čať prvej serie je na svete!!!! Hurááááááááááá :*

VOTES&COMMENTS ♥♥♥♥♥♥♥

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now