60.časť - Nič nebude dobré!

4.1K 223 0
                                    

Harry:
 
"Vyspíš sa so mnou." otvoril som ústa. Zrazu bolo počuť len padnutie noža s ktorým Tina krájala. Všetci sme na ňu pozreli. Jej výraz tváre bol zvláštny.
"Čo si to povedala?!" doslova zavrčala.
"Vyspí sa so mnou a bodka." usmiala sa Alice. Predstava mňa s ňou v posteli no fuj!
"Tak to si teda pozriem. Nevyspí sa s tebou tak sa otoč a padaj preč."
"Nie tak rýchlo maličká, vidíš v tých novinách nejaký článok o vás?"
"Radím ti choď preč lebo ťa zase vytiahnem von za vlasy." bolo vidieť že by ju tu najradšej Tina dokopala k smrti.
"To sa teba netýka ale mňa a Harruška, ty pritom nebudeš keď budeme spolu v posteli zlatko."
"V žiadnej posteli spolu nebudete." precedila pomedzi zuby. Čo mám povedať?! Ja neviem! Niečo poviem a Tina mi zapchá ústa nech som ticho. Teraz mi príde ako bojovníčka. Bojový postoj a pohľad vraha.
"Buď sa spolu vyspíme alebo budú zase články v novinách a určite by si nechcela aby som tam vytiahla aj tvojho brata Jacoba a tvoju mamu už určite nie však? Ani otca že?" počkať čo? To viem akože z kade?! Ja ju zabijem na mieste. Pozrel som na Tinu, jej oči sa zapĺňali slzami. Zhlboka sa nadýchla
"Ja ťa zabijem! Ty o mojej rodine nič nepovieš lebo ťa vlastnoručne oskalpujem! Čo si o sebe myslíš?! Tak choď do nejakého baru ty štetka a tam si tancuj pre tých ožranov! Ty sa Harryho nedotkneš lebo ti dolámem ruky a rovno aj väzy, chápeme sa?!" začala vrieskať tým jej tónom. No Alice ju úplne ignorovala.
"Predstav si ten článok, 'Zabila vlastného brata' čo ty nato?"
"To neurobíš! Ja som ho nezabila!" zvreskla.
"Alebo že tvoj otec brutálne dobil matku k smrti? Toto sa mi zdá byť lepšie!" doslova sa jej vysmievala. Tina to nevydržala a skočila po nej. Strelila jej facku a... Ona jej strelila! No to je ale však Harold?! Zase ten vnútorný hlas! Vyskočil som a chytil  Tinu a ťahal ju na druhú stranu kuchyne. Metala sa a vrešťala po Alice všelijaké nadávky. Kopala nohami a celá sa metala.
"Tina kľud." zosilnil som svoj stisk.
"To čo si dovoľuješ ty suka?! Toto ti nedarujem!" pohodila so svojimi peroxidovými vlasmi a odpochodovala preč. Všetci sme zostali v kuchyni a nevedeli čo povedať. Stále som držal Tinu v pevnom objatí, pomaly som svoj stisk povolil. Strašne rýchlo dýchala a stískala mi ruku. Pustila ma a odstúpila odo mňa.
"Tina..." začal som.
"Nechaj ma tak!" odvrkla a odišla preč z kuchyne. Sadol som si na stoličku a schoval hlavu do dlaní.
"Harry bude to dobré." začal chlácholiť Liam.
"Nebude!"
"Ja idem neboj Harry toto už len tak nenechám." pobúchal ma po pleci Paul a už ho nebolo.  Zostalo ticho. Nikto nič nehovoril. Budem mať aj ja taký pokojný život?! Stačil by mi život bez Alice a budem najšťastnejší na svete. Aká je len prefíkaná, vytiahla rodinu. Čo mám spraviť aby nám dala pokoj?! Naozaj sa s ňou mám vyspať? Nikdy. To by som Tine neurobil. Aj ona, normálne mi je do plaču keď vidím ako sa trápi a... Všetko je aktuálne zle. Keby sme to spolu len hrali, ten náš vzťah bolo by to takto? Písali by o nás také klamstvá? Nebolo by to lepšie hrané?! Nie nebolo... Či?!

Takže na dnes posledná :* Dnes som vám sem pridala 10 častí.. To akože REALLY? VOTES&COMMENTS!!! <3

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now