154.časť - Autogramíada...

2.5K 129 0
                                    

Harry:


"Stretneme sa?" pozeral som na otvorenú esemesku a rozmýšľal. Pravou rukou som držal mobil a ľavou som si klepal prstami po stehne. Predvčerom sme boli na pohrebe, už sú to dva dni a Tina sa rozhodla zájsť aj s Lauren do kúpeľov, niekde mimo Londýna. Potrebujú si oddýchnuť, hlavne Tina. Samozrejme som jej s úsmevom pomáhal baliť. Celý čas si ma doberala že hneď utekám za frajerkami. Stále si zo mňa bude robiť srandu. Ale musím priznať, zostala iná. Zmenila sa po smrti svojho otca. Už nie je malé decko, stala sa z nej žena. Rozhoduje vždy s chladnou hlavou, všetko si dva-krát premyslí. Zostala... rozumnejšia. Vlastne aj ja som sa zmenil, všetci sme sa zmenili. Na sebe pociťujem hlavné zmeny. Ani ja sa nesprávam ako decko. Dospel som a správam sa dospelo. Jasné že sa nájdu chvíľky kedy sme všetci deti, ale snažíme sa správať dobre, na svoj vek. Nechodím do barov, nevodím si domov nejaké lacné štetky. Pochopil som podstatu života? Neviem ale pochopil som že omnoho lepší pocit je nájsť jednu osobu s ktorou prežijete krásne chvíle ako vyspať sa s čo najviac dievčatami. Pokrútil som hlavou a premýšľal či sa mám s ňou stretnúť alebo nie.
"Z kade máš moje číslo?" rýchlo som naťukal do mobilu a odoslal. Ani nie po minúte mi prišla odpoveď.
"Mám svoje zdroje, zlato." prekrútil som očami.
"Tvoje zdroje sú asi úbohé keď si si ho zistila až...teraz." stlačil som odoslať a čakal.
"Nie je to jedno?! Stretneme sa alebo nie?" prišla odpoveď.
"Uhádla si, nie." zablokoval som mobil a hodil ho na posteľ. Tým naša konverzácia skončila. Čo si len o sebe myslí? Že jej padnem k nohám? Naivka, pomyslel som si. Oblízal som si hornú peru a zbehol dolu do obývačky. V obývačke sedel Zayn a Perrie.
"Čaute." kývol som im na pozdrav a hodil sa na sedačku.
"Čo máš na pláne?" odtrhol som oči od nejakého filmu ktorý bežal v telke.
"Neviem, asi budem doma." mykol som plecami.
"Nemáš tu frajerku a budeš doma?" uchechtol sa Zayn. "Kde žiješ?" smial sa.
"Ja žijem normálny život Zayn, ale neviem či si postrehol že vedľa sedí tvoja priateľka." slovo tvoja som zvýraznil. Postavil som sa a šiel so smiechom do kuchyne. 
"Chcela by som vedieť čo tu robíš ty keď tu nie som ja!"bolo počuť plesknutie a potom Zaynove nariekanie nech ho nebije. Pokrútil som hlavou a začal si robil sendvič. Tanier s urobeným sendvičom som položil na pult a sadol si na vysokú stoličku. S chuťou som si do neho zahryzol a vychutnával si ho. Vo vrecku mi znovu zavibroval mobil. S veľkým povzdychom som musel odložiť sendvič a vytiahol som mobil. S nechutením som ho vybral. Ak ma bude zase otravovať ona, tak jej už ublížim. No nestalo namiesto nepríjemnej esemesky ma tam čakala krásna esemeska od Tiny.
"čo robíš zlatko? myslíš aspoň na mňa? xx" zase si zo mňa robí srandu.
"nie nemyslím, prepáč nemám čas vieš som zaneprázdnený mojimi frajerkami. xx" odoslal som jej to.
"ha-ha-ha. Nejaký si vtipný. čo robíš? xx"
"jem a vy sa ako máte? páči sa vám tam? xx"
"je tu úúúžasne najlepšie!! všetko sme už vyskúšali, masáže zábali proste všetko! krajšie asi ani nemohlo byť! btw. majú tu peknú veľkú a pohodlnú posteľ! Prídi chýbaš mi. xx" začala mi hovoriť o posteli?! Pomrvil som sa na stoličke.
"Si na mňa zlá! Aj by som prišiel ale zajtra mám autogramiádu :( nechce sa mi tam ísť. Aj ty mne chýbaš moc, moc hlavne v noci. xx"
"Myslela som si že v noci máš za mňa náhradu :O Tak si ju teda uži a pekne sa usmievaj! Nieže uvidím niekde článok že Styles sa neusmieval na fanúšikov lebo Tina ho týra! xx"
"Aj ty si smiešna zlatko. xx"
"Musíííím končiť Lauren ma tu bije :( To jej dovolíš?! Si ty ale frajer.  Ľúbim ťa, večer volám. xx"
"Aj ja teba. xx" s úsmevom som tlačil poslednú esemesku a dojedol si svoj  výborný sendvič.


***

S úsmevom som vystúpil z auta a kýval fanúšikom. Je príjemný pocit keď viete že ste pre niekoho idol, človek ktorého chcú stretnúť aspoň raz za svoj život. Aj chalani s úsmevmi na tvárach všetkým kývali. Usadili sme sa za veľký stol. Sedel som úplne na konci stola, bol som posledný, vedľa mňa sedel Liam. Šťuchol ma do ramena a podal mi fixku na podpisovanie. Ochranka usporiadala z fanúšičok rad a po jednom ich k nám púšťali. Nahodil som najkrajší úsmev a s radosťou som sa podpisoval.  Každá jedna fanúšička sa pri nás s veľkým úsmevom zastavila. S niektorými sme sa aj pofotili. Jeden jediný podpis a toľko kriku. Veľa dievčat mi povedalo že s Tinou vyzeráme naozaj krásne. jasné že sa našli aj také ktoré na Tinu nadávali ale tie som krásne odignoroval. Hádam sa na ne nebudem usmievať! Po dlhých troch hodinách sa autogramiáda konečne skončila. Povedali sme im ešte pár slov že sme radi že sem prišli. Nakoniec sme sa s chalanmi rozhodli že zájdeme ešte do obchodného centa, niekde sa poriadne najesť. Paul s ďalšími štyrmi ochrankármi šli nám hneď v pätách. Niekedy to je iritujúce ale to si zvyknete. Niektorí ľudia sa po nás aj otáčali a niektorí si nás aj fotili. Prá fanúšičok som zamával a s jedným fanúšikom sa odfotil. Rozprával som sa s Niallom že mu včera skypovala Lauren a Tina im tam robila zle. To je moje dievča. Otočil som hlavu do ľava a narazil do nejakého chalana.
"Prepáč." zamrmlal a napravil si tričko. Pozrel som sa mu do tváre a zamračil sa.
"Nemal si byť náhodou na Floride?" vykríkol na hlasnejšie.
"Bol som a vrátil som sa. Už sa ma nezbavíš." žmurkol.
"Drž sa ďalej." zasyčal som na neho a dobehol chalanov...

Takže, konečne som prišla z Talianska a vy tu máte ďalšiu časť príbehu :D Ešte 6 a je koniec prvej série :-*

VOTE&COMMENTS ♥♥♥

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now