113.časť - Dreváreň...

2.8K 168 0
                                    

Harry:


"Kam to ideme, Harold?" stlačila mi ruku Tina keď sme šli po Holmes Chapel. Dohodol som sa s kamarátmi že sa stretneme v Drevárni. To je tá slušná krčma. Teda neviem či je slušná ale nazvime to tak.
"Idem ťa niekomu predstaviť." viac sa už nepýtala. Prechádzali sme cez námestie, bolo už pod večer. Veľa ľudí sme tu už nestretli. Zabočili sme do malej, slepej uličky. Otvoril som veľké dvere a vošli sme dnu. Nezmenilo sa to tu. Veľké, dlhé drevené stoly pozdĺž stien a v strede menšie stoly. Vysoký barový pult, tak tiež z dreva. Tak isto sa tu stále niesla tá domáca vôňa. Svoj pohľad som nesmeroval na pult, stále za ním stojí pán Duck. Milý chlapík. So ženou vlastne túto krčmu už strašne dlho. Všimol si ma. Na tvári sa mu objavil úsmev. Zakýval som mu, za ním sa ešte zastavíme. Očkom so pozrel na Tinu, všetko si tu obzerala. Za ruku som ju ťahal do "kútu" do nášho kútu. Tak tiež tam boli drevenné stoly. Vlastne všetko tu bolo z dreva, viem deprimujúce! Zastavil som tesne pred stolom ale nikto si ma nevšimol, mali asi zaujímavú debatu. Css, aby si nevšimli Stylesa!
"Ktože sem prišiel, Harold!" postavil sa Jake. Objal ma. No Jake, milý chalan síce trochu šialený ale mám ho rád. Jeho blonďavé vlasy vždy na každú stranu rozlietané, ale aj tak na neho dievčatá leteli a letia presne tak isto ako aj na jeho tmavo-modré oči.
"Tiež ťa rád vidím." ukázal rad svojich bielych zubov. Ďalej sa postavil Mark. Hnedá vlasy a dvoj-farebné oči. Jedno modré a druhé zelené, vždy mi pripomínal toho psa a nie nenarodil sa tak. V jednom oku má farebnú šošovku. Prečo? Lebo sa mu to tak páči, tak asi nie len jemu. Každé dievča keď sa ho vždy spýtalo prečo má dvoj-farebné oči začne rozprávať ten trápny príbeh na ktorý sa mu každá vždy namotala ale to je zase niečo iné.
"No čo ešte ťa tá sláva neomrzela?" pod-rypol si do mňa ako vždy. Záporne som pokrútil hlavou. Ďalej tu bol  Luke, Jason dvojčatá. Nikdy som ich nevedel rozoznať a robili si zo mňa srandu. Stále ma klamali kto je kto ale nakoniec som sa ich naučil rozoznávať, Jason má väčšie uši ale pšššt! Obidvaja majú čierne vlasy a čierne oči a to do slova! Oni dvaja mi zakývali tým ich svojským spôsobom a pohľadom som zastal na Julie, krásne dievča to sa musí uznať. Silno hnedé kučeravé vlasy, slabo zeleno-hnedé oči. Pekná postava, proste dievča ktoré si praje každý chalan.
"Rada ťa vidím, Harry." objal som ju.
"Aj ja teba." uškrnula sa a nakoniec tu je Emko, je to dievča keby dačo. Emko bola len prezývka svoje meno nikdy nemala rada. Emilse no komu by sa také meno páčilo, no nie? Preto sme jej dali prezývku Emko. K nej sa to dokonale hodí. Červené vlasy po lopatky a modré oči. Tmavšie pokožka, tak tiež krásne dievča. Ona ma tiež objala.
"Ja stále neverím že si tu, Harold!" vždy ma tak Emko volala.
"Môžem ťa štipnúť?" Jason to skôr bral ako oznamovaciu vetu a naozaj ju štipol.
"Ty si taký debil." zasyčala na neho.
"Prestaňte! Radšej nech nám Harry predstaví túto krásnu slečnu." Mark si premeral Tinu pohľadom. Jasné to jeho flirtovanie, raz za to zaplatí.
"Toto je Tina, Tina tento pako tu je Mark, tamto je Jake, tu títo dvaja sú Jason a Luke a nakoniec Emko a Julie." ukázal som na nich prstom.
"Ahojte." kusla si so pery Tina. Sadli sme si k nim a objednali si tiež. Začalo sa rozprávať hádam o všetkom...

so DNES 1 A NEVIEM KOLKO CIH DáM :(((((((( dNES sa nemám moc dobre :(((((

VOTES&COMMMNETS! <3

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now