122.časť - Mike...

2.5K 157 2
                                    

Harry:

"Tak?" nervózne sa usmiala. Bola taká zlatá.

"Si krásna." postavil som sa že jej dám pusu ale Gemma sa pred nás vopchala.

"Však som jej JA pomáhala." zaškerila sa na mňa a stratila sa v chodbe. Objal som Tinu okolo pásu a pobozkal ju konečne. Celý čas som dúfal kedy nám to Gemma pokazí, asi by som ju zabil! Odtiahli sme sa od seba. Gemma bola opretá o zárubňu a s úsmevom na nás pozerala. Zrazu sa jej úsmev vytratil.

"Harold! Však ty si mi nepovedal či som pekne oblečená." zamračila sa na mňa a prekrížila si ruky na prsiach. Zbehol som ju pohľadom.

"Prepáč, sestrička. Aj ty si krásna neboj sa. Teraz len ľutujem že si moja sestra." Tina sa začala smiať. Gemma sa na mňa ešte viac zamračila ale nakoniec sme sa na tom smiali všetci traja.

"Dobre už musíme ísť lebo nás baby zabijú že meškáme!" objala ma Gemma a Tina mi dala peknú pusu. Za pár sekúnd bolo počuť už len buchnutie vchodových dverí. Fajn a teraz čo? Vošiel som do kuchyne že si spravím aspoň pukance a budem čumieť na telku. No nemáme pukance! Ani čipsy, nič. Všetko sme zjedli. Nahnevane som sa obul a zobral peňaženku. Nastúpil do auta a hľadal ešte nejaký otvorený obchod s potravinami. Vďaka ti Bože za večierky! Vstúpil som dnu a kúpil nejaké čipsy, colu, pukance, sladkosti. Dnes sa prežeriem ako prasa. Pekné prirovnanie Styles. S predavačkou som sa odfotil a podpísal sa jej. Mohla mať okolo dvadsať, dvadsaťpäť rokov. Chvíľu som sa s ňou zakecal a poradila mi aj dobrý film. Znovu som nasadol do auta a viezol sa domov. Pred domom som si vyberal tašku s nákupom, ak sa to dá nazvať nákup, keď ma ohlásil nejaký hlas.

"Čauko." otočil som sa.

"Čau." odzdravil som nejakého chalana.

"Tvoje auto?" prikývol som. "Minule v ňom bola taká blondínka, to si pamätám."

"Priateľka."

"Áno, áno myslím že sa volá Taylor alebo tak nejako.."

"Tina." hneď som ho opravil.

"Presne!" nastavil ruku.

"Som Mike." potriasol som mu s ňou.,

"Harry." nejako sme sa zakecali. Zistil som že tu je s priateľkou. Musím sa spýtať Tiny kedy sa s ním stretla. Chvíľu sme kecali keď som sa spýtal.

"Nechceš ísť ku mne? Sestra mi ukradla Tinu takže som sám. Pozrieme nejaký film."

"Jasné, ak ti to nebude vadiť." záporne som pokrútil hlavou a vošli sme dnu...

 

SO SO dnes už druhá :DD

VOTES&COMMENTS ♥

Čo si myslíte, že bude ďalej???

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now