78.časť - Prečo do toho ťaháš Lauren?

3.4K 193 0
                                    

Tina:


Ráno som sa zobudila sama v posteli. Na nočnom stolíku bol odkaz od Harryho že už odišli skoro ráno. Super, zase sama. Lenivo som sa vymotala z perín a zavrela sa v kúpeľni. Umytá,namaľovaná a všetko k tomu som vošla do šatníka. Obliekla som sa a prečesala si vlasy.

Peši som sa prešla do mesta kde som si sadla na raňajky. Taxíkom som sa potom odviezla až k novému domu. Klúčami - ktoré mi Harry nechal na stole - som si otvorila veľkú bránu a potom aj vchodové dvere. No nič okrem stien tu teda nie je. Nečakané Tina, ne-ča-ka-né! Pozrela som si všetky miestnosti. Takže na pravo kuchyňa a na ľavo bude obývačka. Tieto dve miestnosti rozdeľuje jedno veľké schodisko ktoré vedie hore na poschodie. Kuchyňa má pekné väčšie okná. Za to obývačka má terasové dvere. Na poschodí je veľa izieb. Neviem čo s nimi budeme robiť. Asi chce mať Harold veľa detí - o tom niet pochýb - ale mne stačí jedno, alebo ani žiadne - srandujem -. Takže kuchyňa by mohla byť do tmavých farieb zatiaľ čo obývačka bude svetlá, krémová? Áno to bude úžasné! Celý deň som tam strávila. Kreslila som si do náčrtov čo by kde mohlo byť a akej farby. Okolo pol piatej som si zobrala veci a odišla som preč. Zase som unavená a to som do kopy nič nerobila, - nie robila som toho veľa -. Kráčala som ulicami Londýna, už sa pomaly stmievalo. Za sebou som počula kroky, - no vieš Tina ostatný ľudia lietajú -, pokrútila som hlavou. Stále som počula za sebou kroky, dosť výrazné kroky určite vysokých opätkov. Zabočila som sa za roh keď ma niekto chytil za rameno. Nadskočila som strachom.
"Rada ťa vidím, Tina."
"Čo by si chcela, Alice?" znechutenie v mojej tvári nechýbalo.
"No čo ako si sa dnes mala? Určite dobre že?"
"Máš pravdu moja nálada bola úplne úžasná, počuješ BOLA až kým som neuvidela ten tvoj ksicht." kyslo sa zatvárila. Odfrkla som si.
"Hovoríš to ty?"
"Áno, ja!"
"Daj pozor aby sa niečo nestalo Lauren viem ako ju máš rada."
"Prečo do toho ťaháš ju?" povedala som tichšie keď sa po nás začali ľudia čudne pozerať.
"Lebo viem že je tvoja slabá stránka, uvidíme sa, čoskoro." otočila sa a odcupkala na tých jej opätkoch. Keby že sa jej chce jeden zlomiť a nech sa po ceste aj rovno zabije! Naštvaná - skôr znechutená - som šla domov. Na moje prekvapenie doma boli aj chalani...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... ĎALŠIA? ČOŽE? Nejako veľa Vám ich sme dávam, asi by som mala na týždeň prestať! Ale nie, to my som si nedovolila, chžbalo by mi to!!!

My slíte si, že ALICE spraví niečo LAUREN? TINE? HARRYMU? Alebo CHALANOM?

VOTES&COMMENTS <33333333

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now