68.časť - Pri nich sa to nedá!

3.4K 209 1
                                    

Harry:
Počuli sme vzdychy. Vzdychy. Niall. Lauren. Vzdychy. Už zase! Mohli by to robiť aspoň po tichšie.
"Počuješ to?" odtiahol som sa od Tiny ale tej to bolo jedno, prisala sa na môj krk a doslova kašlala na to čo jej hovorím.
"Tina!" odtiahol som sa od nej a sadol si na postel.
"Oh Harold." zamrmlala si.
"Počúvaj to!" dvihla obočie ale počúvala.
"To sa tu potkany pária?" pleskol som sa po čele.
"Niekedy premýšľam kde sa to v tebe berie." urobila na mňa grimasu.
"Si si istý že to ide od Nialla?"
"On jediný má izbu vedľa mňa." súhlasne prikývla.
"A nemôže to vzdychať Louis?" skrčil som obočie.
"Zlatko Louis vzdychá ako nadržaný pavián takže nie."
"Skúsenosti čo?"  aká je len vtipná. Po chvíli bolo zase ticho. Znovu som sa zvalil na Tinu a robil jej na krku červené fliačiky. Jej tričko som vyťahoval vyššie a vyššie keď zase!Snažil som sa to ignorovať ale to sa nedá. Chcete si užiť ale nemôžete lebo počujete vzdychy vášho kamaráta. No super toto. Tine to bolo tak tri päť ale... To sa proste nedá! 
"Však....si...ich...nevšímaj." povedala mi pomedzi bozky. Prevalila sa na mňa a ja som jej hladkal celý chrbát. Rukami som jej stlačil zadok. A zas!
"Nie!" zamrnčal som.
"Ty ma musíš naučiť potichu vzdychať a ja teba užívať si aj pri hluku." dvihol som obočie.Tina si ľahla vedľa mňa a čumeli sme do stropu. Už som to nevydržal a šiel im zaklopať na dvere. Nie zaklopať ja som na ne doslova trieskal! Za pár sekúnd mi otvoril Niall len v boxerkách.
"Je mi jedno čo vy dvaja robíte v tej posteli ale prosím Vás, potichu!" Niall automaticky celý očervenel a stavím sa že aj Lauren ktorá je skrytá pod jeho perinami, "to je všetko. Prajem dobrú noc!" dve posledné slová som zvýraznil. Vošiel som naspäť do mojej izby a uvidel Tinu... spať. No super človek si tu ani užiť nemôže! Ľahol som si k nej, o chvíľu som zaspal aj ja...

SO, Ďalšia a na dne sposledná lebo už musím isť NIEČO vysvetľovať! VOTE&COMMENTS""" <33333

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now