133.časť - Ty čo tu robíš?

2.5K 146 1
                                    

Tina:


"Takže, navarené je, všetko je tak ako má byť. My teda ideme, vidíme sa o tri dni. A nezabúdajte...." hovorila nám Harryho mamka. S Robinom idú k Harryho starým rodičom. Volali aj nás ale Harry povedal že k nim pôjdeme potom, inokedy.
"Áno mami nie sme malé deti, vieme čo máme robiť." prerušil ju Harry. Gemma sa začala smiať, povedal to trošku zvláštne. Anne sa pozrela na Gemmu potom na mňa a nakoniec na Harryho.
"Gemma šup do auta lebo ťa nikde nezavezieme." Gemma sa nafučane zobrala a šla von. "A kým sa vrátime nie že tu budú behať malé deti! Viete o čom hovorím. Stará mama byť ešte nechcem." povedal s jemným úsmevom. Ja som okamžite očervenela, to asi počuli čo sme robili v noci. Toto je trapas. Z vonku bol počuť len smiech. Gemma sa chytala za brucho a opierala sa o auto. "Ty sa nesmej Gemma lebo pôjdeš k tomu svojmu princovi peši." ozval sa Robin a nastúpil so smiechom do auta. Anne nám ešte vtisla každému pusu na líce. Nasadla do auta, zakývali nám posledný raz a odišli. Harry zavrel dvere a otočil sa ku mne.
"Tak to bol trapas!" rukami som si zakryla tvár.
"Máš pravdu." objal ma okolo pásu.
"Ja, vždy." štipla som mu do líca. Tak strašne to neznáša.
"Ešte aj skromná si."
"To som odkukala z teba, zlatko." toto už radšej nekomentoval a prisal sa mi na pery.
"Čo ideme robiť?" kusol si do spodnej pery.
"Film?" navrhol. Presunuli sme sa do obývačky a pustili si DVD-čko. Pustili sme si "Malý kúsok neba". Poriadne sa Harry usadil a ja som sa mu skrčila v náručí. Celý čas čo sme pozerali film sa mi hral s vlasmi. Ja som ani film nevnímala, bola som vo svojich myšlienkach. Rozmýšľala som o všetko. Hlavne o udalostiach z posledných dní. Trápi ma ten Mike, nie že trápi ale mám starosti. Ja som od začiatku hovorila že mi nie je sympatický. Keby ma tu niekto len počúval. "To si odpykáš ty suka." Tieto slová mi stále vŕtali v hlave. Ako si odpykám? Nestačí že nám robí zle Alice? No dlho sa už neozvala, našťastie. Možno pochopila že nič nezmôže. Neviem. Nevidím jej do tej prázdnej hlavy.


***


Harry:


Dopozerali sme s Tinou film a Ďalej sme sa len tak hrali na tablete. Odpisovali sme fanúšičkám na Twittery a samozrejme že sme sa aj fotili. Bez toho by to naozaj nemohlo byť! Veľa smiešnych fotiek sme na-fotli a niektoré hodili aj na Twitter, nech sa zasmejú. Tina práve niečo pripravuje na jedenie a ja ju otravujem.
"Harold! Nedostaneš jesť!" skríkla po mne so smiechom.
"A čo som  ja pes?!" zodvihla obočie a premerala si ma.
"Nemáš od neho ďaleko."
"Ja vyzerám ako pes?!" začal som panikáriť.
"Nerob paniku, Harodl." otočila sa mi chrbtom a ďalej niečo varila. Domom sa ozval zvuk zvončeka. Slimačím krokom som šiel otvoriť.
"Ty čo tu robíš?!" potichu som vystrašene vykríkol.
"Aj ja ťa rada vidím..."

Dnes asi 7? OMJ (oooo my Josh ;) ) :*

VOTES&COMMENTS ♥

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now