Z nenávisti láska? - 1.časť

9.8K 391 6
                                    

 Harry:
Ráno som sa zobudil sám v posteli. Pozrel som sa pod perinu. Som nahý, to bola asi búrlivá noc, pomyslel som si. Postavil som sa a vbehol do sprchy. Čistý a voňavý som vyšiel von a na zrkadle v kúpeľni som uvidel odkaz. Včerajšia noc bola úžasná. Zavolaj.xx a jej číslo. Počkať musím si spomenúť, včera tu bola blondínka alebo hnedo-vláska? Ja neviem. Musel som sa dobre ožrať keď si nepamätám ani akej farby mala vlasy ale za to ma nebolí hlava. Obliekol som si tepláky a tielko. Za iných okolností by som išiel nahý alebo určite ma hneď Liam pošle hore sa obliecť. Nechápem čo má proti nahote! Prstami som si pre hrabol moje kučery a zišiel dole.
"Dobré ráno!" povedal som usmiato.
"Ako komu." zamrmlali ostatný.
"Ako ste sa vyspali?" všetci sa zamračili. Čo im včely uleteli?
"Ako sme sa vyspali vážne?" povedal nahnevane Liam.
"Čo Vám je?" pozrel som na nich.
"Nám čo je? My sme sa už tri týždne poriadne nevyspali! To nám je!" zamračil sa na mňa Liam a ďalej jedol jogurt vidličkou.
"A kto za to môže že neviete spať?" akože to myslia mňa?
"Neviem kto si v noci užíva a vrieska na plné hrdlo 'Oh baby áno ešte!' chceš aj názornú ukážku?" dvihol sa a vyhodil kelímok od jogurtu.
"Tak prepáč že si užívam." zamrmlal som ale on ma asi počul. Nie asi ale určite.
"Ty si neužívaš! Toto robíš naschvál!" zamračil sa znovu a zase!
"Jasné tak to robím naschvál!"
"Harry! My sme ti snažili dohovoriť ale keď to nejde takto tak sa to bude riešiť inak."  povedal kľudnejšie.
"Mám sa odsťahovať?"
"Nie nepovedal som že sa máš odťahovať! Ja len narážam na tú titulku a tomu ver keď ju uvidí Paul tak ťa vlastnoručne zabije." povedal vážne s poker facom.
"Zase si niečo vymysleli." mrmlal som popod nos a chytil do ruky noviny. Na prednej strane som bol ja a červeno-vláska dokonca. Začal som si čítať.

"Ďalší úlet!"
"Mladý spevák Harry Styles (18) sa asi nevie spratať do kože. Znovu sme ho pristihli s ďalším dievčaťom ako vychádzajú s klubu a samozrejme v dobre nálade. Pôjde takto s mladým spevákom aj naďalej alebo mu niekto otvorí čo? Viac sa dozviete na strane 2-3"

Dočítal som a noviny hodil na stôl. Pozrel som na chalanov ktorý mali smutné výrazy na tváriach.
"Harry toto musí skončiť!" povedal Liam a ostatný prikývli. Povzdychol som si. Chcel som niečo povedať ale prerušilo ma tresnutie dverí.
"Harold kop si hrob! Ja ťa zabijem!" kričal Paul z chodby. Toto nebude dobré pomyslel som si.....

Z nenávisti láska?Where stories live. Discover now