hoofdstuk 72💫

5.2K 339 52
                                    

Schatjes, gisteren kon ik helaas geen deel online zetten vanwege wattpad zelf. Hij gaf aan dat de app werd onderhouden. Daarom heb ik het deel van gisteren in deze geplakt. Mijn excuses!

Perspectief jaouad

''Wakker worden schoonheid'' zei ik terwijl ik haar langzaam heen en weer schudde. Voorzichtig gingen haar ogen open waarna ze mij liefdevol aankeek. Ik drukte een kus in haar hals en trok haar in mijn armen. ''Lekker geslapen?'' ze knikte en speelde met mijn haar. ''Wat gaan we vandaag doen?'' vroeg ze zacht. ''Wat dacht je van naar het strand?'' ze knikte waarna ze de dekens van zich afsloeg. ''Ik ga douchen'' ik knikte en stond ook op.

''Ben je al klaar?!'' precies op dat moment ging de badkamerdeur open. Ze glimlachte en liep naar haar koffer. Ze zag er verdomd goed uit. Ik drukte die gevoelens weg en verdween in de badkamer. 

Na mijn douche trok ik een Dsquared2 zwembroek aan en bracht mijn haar in model. Plot voelde ik handen om mijn middel, en zachte kusjes op mijn blote rug. Een glimlach verscheen op mijn gezicht, terwijl ik me omdraaide naar haar toe. Zacht duwde ik haar tegen de muur, waarna ze meteen naar mijn nek greep en haar lippen op de mijne drukte. 

Lachend stopte ze ons kus, terwijl ze me verliefd aankeek. ''Kom. Anders komen we nooit weg'' ik knikte en pakte haar hand. 

Eindelijk op het strand aangekomen legde we een kleedje neer waar ik gelijk plaats nam. Ze trok haar jurk uit, waarna direct haar perfecte lichaam tevoorschijn kwam. Blozend nam ze naast me plaats. Gelijk sloeg ik me arm om der heen. ''Jaouad'' ''Mhm'' ze begon wat met het kleedje te spelen, en keek me zenuwachtig aan. Ik trok der op me schoot en keek haar vragend aan. ''Vertel maar schatje'' een klein zuchtje verliet haar mond. ''Ik voel me de laatste dagen slecht'' haar stem begon te trillen. ''Slecht?'' ze knikte. Een traan rolde over haar wang, die ik meteen weg veegde. ''Hbiba je maakt me bang. Hoe slecht?'' ''Ik voel me gewoon misselijk, duizelig, en ik moet constant over me nek'' ik zuchtte en drukte haar tegen me aan. ''Komt goed''.

''Gaan we zwemmen?'' ze knikte en stond op. Van het hele strand keken mensen, vooral jongens, naar mijn vrouw. Met nadruk op mijn. Ik sloeg mijn arm om der heen en drukte een kus op der lippen. Ze schoot in de lach en schudde haar hoofd. ''Je bent echt het jaloers type he'' ik schudde rollend met mijn ogen, me hoofd en keek weg. Eigenlijk wel, maar als ik het zeg gaat ze daar domme grapjes over maken.

Ik sprong in het water en wachtte op mijn vrouwtje. ''Ben je bang?!'' ze schudde haar hoofd en keek bang naar het water. Ja dus. Snel pakte ik haar voet en trok haar het water in. Ze schreeuwde het uit en hapte naar adem. Lachend hield ik haar boven water. ''Wacht maar jaouad!'' ik liet der weer los. ''Aaaah! Neee!'' ik hield der weer vast en keek haar aan. ''Moet ik je loslaten of vasthouden'' ''Hou me vast!'' ik knikt en drukte haar tegen me aan. Ik zwom naar de kant terwijl ze zich stevig aan mij vastklomp. Heerlijk.

Moe ploften we op bed. ''Ik heb honger'' ik schoot in de lach en schudde mijn hoofd. Plots werd haar blik serieuzer, terwijl ze naar haar buik greep. Geschrokken keek ik haar aan. ''Wat is er?!'' ze begon zwaar adem te halen terwijl ze in me arm kneep. Ze spring van het bed, en rende naar de badkamer waar alles eruit kwam. Paniek overspoelde mij. Ik liep naar haar toe en spoelde haar mond. ''Schatje luister...'' ''Jaouad, volgens mij ben ik zwanger...'' mijn ogen werden groot. ''J..je bent wat?'' ze snikte en liet haar hoofd vallen op mijn borst. ''J..jaouad ik wil nog niet'' een steek ging door mijn hart. ''W..waarom? Ik zal hem met liefde in mijn armen nemen. Je weet dat ik ben dol op kinderen. W..waarom?'' een traan rolde ongewild over mijn wang. ''J..jaouad'' begon ze ''Hou je echt van me?'' was ze serieus nu? Mijn hart heeft haar opgesloten. Ik zou nooit kunnen stoppen met van haar houden. Ik hou zielsveel van der. Ik zou mijn leven voor der opgeven. lam

Ik liet beide handen op der wang rusten. ''Wat denk jezelf? Waarom zou ik dan zoveel moeite voor je doen? Je bent mijn wederhelft lamyae. Je bent mijn helft. Zonder jou voel ik me niet compleet. Stamp het er goed in'' zei ik. Zonder nog wat te zeggen verliet ik de kamer. De tranen vonden hun weg naar beneden. Sinds wanneer ben ik zo gevoelig? ''Sinds zij in jou leven is gekomen. Ze heeft gevoel bij je losgemaakt'' zei een stemmetje in mijn hoofd.

Perspectief lamyae

Snikkend liet ik me vallen op de grond. Hij heeft gelijk. Hoe kon ik dat vragen? Ik hoor te weten dat hij zielsveel van me houd, en dit alles doet met liefde. Ben ik er wel klaar voor? Ik ben nog jong, vind ik. Steeds meer begon ik zijn woorden te beseffen. Hij zou een prachtvader zijn. De beste. Ik zie al voor me hoe hij een klein jongetje vast heeft. Weer stroomden de tranen naar beneden. Ik zou heb diep gekwetst hebben. Ik moet het goedmaken.

Eindelijk. Na uren midden in de nacht te hebben gewacht hoorde ik hoe de deur open ging. Een vermoeide jaouad verscheen. Zonder me aan te kijken liep hij de badkamer in, waarna hij even later in enkel een boxer verscheen. Hij zuchtte en nam plaats op het bed. Meteen greep ik naar zijn hand. ''Jaouad alsjeblieft luister. Ik hou ook zielsveel van je. Ik was gewoon bang, even schrikken. Het is niet eens zeker. Maar als het zo is, gaan we hem of haar met liefde in huis nemen'' een grote glimlach vormde zich op zijn gezicht. Hij trekt me op zijn zijn schoot en plaatst zijn lippen op de mijne. Lachend ga ik mee met de kus...

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu