hoofdstuk 27💫

6.9K 437 72
                                    

Nog 3 volgers en dan heb ik de 500 volgers😍 allemaal dankzij jullie😍❤

Perspectief chaimae

Samen met nourdine stap ik de auto uit en lopen we richting het centrum. Er heerst een ongemakkelijke stilte tussen ons. We liepen langs een steeg waar er een grote groep jongens rond hing. Meteen richtte ik me blik op de grond toen ik zag dat ze keken. Nourdine had het blijkbaar ook door. Hij trok me aan me arm dichter naar zich toe. Ik werkte maar mee. Nourdine zag er vrienden en liep er naartoe. Ik stond er maar ongemakkelijk bij. Het viel me op dat ze op een gegeven moment allemaal richting mij op keken.  Heel voorschut.

Perspectief lamyae

"Jaouad?!!"riep ik. Klaar wollah ik weet niet wat ik moet doen. ik pakte zijn hamd en streek erover. Zo zacht waren ze. "J..jaouad"ze ik dit keer hopeloos. Ik voelde hoe zijn duim over mijn handpalm gleed. Geschokt keek ik hem aan. Zijn ogen gingen langzaam open. "Jaouad!!" Riep ik blij. "W..wat is er gebeurd"zei hij zwak. "Ik h..heb een ei tegen je aan gegooid. Maar wollah het spijt me. Daardoor ben je bewusteloos geraakt. Wollah sorry jaouad"zei ik en kneep in zijn hand. Ik zag hem zwak glimlachen. "Ik raakte niet bewusteloos door dat ei...lieverd. maar ik stootte hard me hoofd"zei hij. Ik verstijfde. Noemde hij me nou....lieverd? Ik voelde dat ik rood werd en wendde me blik gelijk af. Hij duwde me kin omhoog en keek me glimlachend aan. "Schattig"zei hij nog voor hij opstond en het meel van zich af klopte. "Zullen we nu dan serieus aan het werk?"vroeg hij. Ik knikte en we begonnen aan de hapjes

"Geef is de roomboter aan"zei hij. Hij was erg geconcentreerd bezig. Stond hem ook super schattig. Ik pakte de boter en reikte die aan hem uit. Hij deed het in een kom en mixte het beslag.

Terwijl ik de cupcakes in de oven stopte begon jaouad opeens te praten. "Misschien vind je dit raar maar hoe zit het liefdes leven bij jou?"vroeg hij in 1 adem. Ik deed trillend de oven dicht en ging op een stoel zitten. "I..ik.....nee ik heb nooit een vriend gehad"zei ik in 1 keer. Ik zag hem omdraaien."echt niet!?" Vroeg hij ongelovig. Ik knikte. "M..maar h..hoe?!". Moest ik dit als een compliment opvatten?
"En j..jij" vroeg ik. "Een ex"zei hij. Eerlijk is eerlijk. Ik voelde wel pijn. Ik knikte afwezig en wachtte op mijn cupcakes.

Na een tijdje was alles klaar en begonnen we alles te serveren op de tafel. Ik had dit niet verwacht van jaouad. Hoe kan een jongen zo creatief zijn?

Ik heb de cupcakes gemaakt. In de vorm van een roos.

Jaouad heeft de taart gemaakt waaraan ik hem heb geholpen met kleine details

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jaouad heeft de taart gemaakt waaraan ik hem heb geholpen met kleine details.

Jaouad heeft de taart gemaakt waaraan ik hem heb geholpen met kleine details

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wollah zo mooi machallah😍

Ik rende naar boven en pakte een doos chocolade die ik gister had besteld.

We legde alles op tafel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We legde alles op tafel.

Sara en oumaima waren eindelijk thuis en we begonnen alles mooi klaar te zetten. We hingen de slingers op en zette de helium ballonnen op de grond. Alles was rood of zilver. Ineens kwam sara beneden met een super mega beer. Wauww...zo leuk. Verliefd keek ik naar het eindresultaat. Prachtig. Stel dat ik dit ook zou krijgen van jaouad. Dat hij me verteld dat ie ook net zo veel van mij houd. Ik zag jaouad me lang aankijken waardoor ik gelijk weg liep. Schande.

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu