hoofdstuk 66💫

4.4K 368 46
                                    

Perspectief lamyae

''Kom hier! Redouane pak dat kind!'' redouane maakte vaart en begon ik hoge tempo achter me aan, aan het rennen. Sneller lamyae! Ik kan het! Ik een beweging trapte ik de deur open en meteen overspoelde me een lekker frisse lucht. Eindelijk! Ik ben hem kwijt. Hijgend liet ik me vallen waarna ik meteen in tranen uitbarstte. Hoe moet ik dit uitleggen? Hoe gaan ze me ooit geloven?

''L..lamyae!'' geschrokken gaan me ogen open waarna ik meteen omhoog schiet. Pijnlijke steken gaan door me heen. Ik ben hier, midden in een park in slaap gevallen. ''N..nouffel'' ik begin sneller te ademen waarna ik hem om de hals vlieg. Zachte snikken verlaten mijn mond. ''Ik heb je gemist schattigerd van me. Waar was je? En waarom lig je in het park?'' Langzaam keek ik hem aan. ''L..lang verhaal. Nouffel ik kan jaouad nog niet zien oke? Ik moet bijkomen'' hij knikte waarna hij me leidde naar zijn auto. 

Bij hem thuis aangekomen liep ik direct naar de badkamer waar ik het bad vulde met snikheet water. Eenmaal in het water, voelde het hemels. Zolang niet gevoeld. 

''Hbiba er staat eten voor je klaar'' bedankend keek ik hem aan waarna ik meteen aan tafel schoof en begon te eten. Mijn maag was leeg. Daar zou je dat voedsel niet eens aan een zwever serveren man. 

Perspectief sara

''Snel wat wil je ik moet gaan!'' ''Saff is goed. Haal Kapsalon doner. Patat speciaal. Nasischijf. Bamischijf. Kipkorn. Kiploempia. Haal wahed hamburger. Een 2 blikjes redbull'' zonder op antwoord te wachten liep hij naar boven. Hij mag in zijn bedje gaan liggen. Zijn ogen sluiten. Langzaam zijn ogen sluiten. En dromen dat ik dat voor hem ga halen. Hoofdschuddend opende ik de deur waarna ik het huis verliet. Ik ben echt vaak buiten bedenk ik me nu. Maar is beter dan met die 2 wolven en een hyena vast zitten. Anyway.

''Ooooohhh. Jij! Jij hebt mijn step gestolen!'' geschrokken keek ik achterom. Shit. Kijkend naar het meisje waarvan ik de step heb ''geleend'' beet ik op mijn lip. ''Ik wil mijn step!'' ik zuchtte. ''Kom a kaasschaaf. Jeh izan'' ze stak haar tong uit waarna ze meeliep. Aangekomen in de Intertoys begon ze wild heen en weer te rennen. ''Ik wil die!'' ze rende op en step af en begon er aan te trekken. Wat denkt zij?! ''Die is 250-, a ''schatje'' die van jou was 3 ijzeren stalen aanelkaar'' haar lip begon te trillen. ''Klaar niet huilen man''. Ik tilde hem op waarna ik naar de kassa liep. 

Perspecitef Jaouad

''Fortnite oulleh?'' hij knikte lachend waarna ik naar binnen liep. Nouffel gezien te hebben was een lange tijd geleden. Ik nam plaats terwijl hij het spel opstartte. ''Nouffel heb je mijn lader gezien?!'' geschrokken stond ik in een ruk op. ''W...wat'' nouffel schudde zijn hoofd. Lamyae verscheen in de deuropening en werd lijkbleek bij het zien van mijn bijzijn...

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu