hoofdstuk 25💫

7.1K 401 48
                                    

perspectief Jaouad

ik plofte op de bank, pakte een joystick en deed de playstation aan. Amir kwam naast me zitten en pakte een joystick. Ik startte FIFA op en we begonnen te spelen. na een tijdje hoorde ik de meisjes naar beneden komen. ik ging gelijk recht op zitten en amir keek me raar aan. ik weet niet wat het is....ik word.....zenuwachtig?! ik word zenuwachtig bij het idee....lamyae te zien?! Ik zuchtte en zag ze kort daarna alleemaal langs lopen. Niemand boeide mij....Behalve lamyae. Ze liepen richting yousra de kamer. Lamyae liep helemaal achteraan. Mijn hart begon sneller te kloppen toen onze ogen elkaar 1 seconden kruisde. Het leek wel uren. Volgens mij kon je mijn hart gewoon horen kloppen,zo hard klopte die. Toen ze uit het sicht verdwenen kon ik weer normaal adem halen. Ik keek weer richting amir en zag hem mij lachend aan kijken. Ik maakte een handgebaar ,die ene van wat is er. "Broer" hij snoof twee keer in de lucht. Wtf?! "Ik ruik gewoon dat je verliefd bent en volgens mij ben ik ook niet de enige". Ik keek hem raar aan. Hij wijsde achter mij. Ik keek achterom en zag nourdine mij grijnzend aankijken. "Wollah he"zei nourdine lachend."jij moet echt actie ondernemen voordat iemand anders dat doet. Er zijn kappot veel boys die haar wel zouden willen. Als ik jou was zou ik snel zijn"zei nourdine. Hij had helemaal gelijk. Lamyae is een bloedmooi meisje. Letterlijk elke man zou haar willen. Ik zuchtte. Hoe moet ik dit aanpakken?
"Mohim laten we dit vergeten. Wie durft tegen mij FIFA"zei nourdine. Amir keek hem uitdagend aan en uiteindelijk begonnen ze te spelen. Ik zit me nu te bedenken. Zou nourdine een meid op het oog hebben? "Bro"zei ik. Zonder om te kijken antwoorde hij."hmm". "Eerlijk he. Heb jij chick"vroeg ik. Amir zette gelijk het spel op pauze en keek nourdine grijnzend aan. HA! nu is het mijn beurt. Nourdine antwoorde niet en keek ons onschuldig aan. "Ja dus"zei ik. "Saff wat is haar naam"zei amir. "Ik h-heb niemand". Stotterde hij. Ik snoof twee keer in de lucht. "Broer jou verliefdheid is te ruiken" deed ik amir na. Amir schoot in de lach. Ik hoorde nourdine zuchten. "Ik heb het verpest met haar man"zei die weer zuchtend. Amir en ik keken hem beide tegelijk bezorgd aan en wachtte op een uitleg. "Ik kuste sara voor haar"zei hij. Oh ja dat is waar ook. Nourdine en sara hadden een paar weken geleden een relatie voir lamaye kwam. Maar ze zagen elkaar eigelijk meer als broer em zus en hebben er daarom een punt achter gezet. Nu zou je denken wtff accepteer ik dit?! Nou ik weet dat nourdine een goeie jongen is en niet met meiden harten speelt. Daarom vond ik het niet erg. Ik vertrouw hem.'ze denkt nu zeker ik ben shi player enzo maar toen had ik nog met sara."zei hij."ze denkt zoiezo slecht over me"zei hij weer zuchtend. "Nee broer je moet gewoon zeggen tegen haar. Maar wie is het eigelijk?" Vroeg ik nieuwsschierig. Hij zuchtte "Chaimae". Mijn ogen werden groot. Amir haalde de woorden uit mijn mond."deze chaimae"vroeg hij wijzend naar de deur van yousra haar kamer waar ze nu in zaten. Ik zag zijn hoofd langzaam heen en weer gaan. Nu ik het zo bekijk. Ze zouden best een leuk koppel kunnen vormen. Ik gaf schouderklopje. "Khair inshallah"zei ik rustgevend.

"Saff niet meer over praten. Fuck die chimies a matie?!!"riep amir gangster. Ik schoot in de lach."zegt degene die liefde poept en plast voor yousra"zei ik. Ik zag amir zijn wangen langzaam roze worden. "HIJ BLOOST?!!"riep ik. We lachten met ze alle en speelden potjes FIFA.

Na een tijdje liep ik naar boven en ging naar de wc. Lamyae....Lamyae....Lamyae... dat is wat er in mijn hoofd omging. Zelfs op de wc. Ik zuchtte en waste ma handen. Ik liep weer de toilet uit en ineens botste ik keihard tegen iemand op. Ik zag hoe Lamyae met haar heup tegen de kast punt aan viel. Gelijk drong er een schuldgevoel me binnen. Ze kreunde van de pijn en hield haar hand op de wond."s-sorry was niet mw b-bedoeling"zei ik stotterend met een enorm schuld gevoel. "Is niks"zei ze. Ik kon haar niet eens recht aankijken. "Weet je zeker dat het gaat?" Vroeg ik verward. "Ja ja het gaat". Ik zag dat ze dat zei alleen om me gerust te stellen. Maar ze had echt pijn. Oeff!!ik voel me zo schuldig!
"Moet ik er even naar kijken?" Vroeg ik onzeker. Ik ben nooit onzeker. Alleen als het gaat om in de buurt zijn van Lamyae. Ik zag voor even twijfels in haar ogen maar uiteindelijk knikte ze toch langzaam met haar hoofd. Ik deed gaar shirt een klein stukje omhoog en legde me hand in haar zij. Haar huid voelt zo warm en zacht aan. Ik kreeg het warm. Besef....alleen van deze kleine aanraking als. Ik zag een schrammetje. Het was ook rood. Gelukkig was het niet erg. Ik liet haar shirt weer zakken "gelukkig, het is niet erg"zei ik opgelucht. "Bedankt"zei ze en ze liep snel haar kamer in. Ik schudde even me hoofd en liep maar beneden. Ik plofte op de bank en keek nog steeds naar de hand waarmee ik haar heb aangeraakt. Oeff ik ben betoverd. Door haar. Ik zag na een tijdje lamyae weer langslopen met sjaals in haar handen?!. Ze liep snel de kamer van yousra in en we hoorde kort daarna harde muziek uit die kamer komen. We keken elkaar verward aan. Daarna kregen we met ze alle een grijns op ons gezicht. Amir en Nourdine stonden alvast op en we liepen sluipend richting yousra haar kamer. Amir schoof langzaam de deur open en gelukkig kon je niks horen door de harde muziek. Ik keek me ogen uit. Lamyae...ze danst.Lamyae kreeg roze wangetjes. Echt een cutie. Amir keek glimlachend naar yousra die beschamend haar blik naar de grond liet glijden. Chaimae integendeel liep naar haar koffer en pakte....milka?!!. Ze pakte een reep en maakte die open. Ze brak hem in stukken en kwam voor ons staan. Ze gaf ons alledrie een stuk. Ze glimlachte naar ons. "Ik neem aan dat jullie hiervoor kwamen. Jullie hebben het en nu weg!"zei ze met een fake glimlach ze sloot de deur voor ons neus en liet ons daar verward naar elkaar kijken. "Oke...wollahme die chick is hondert". "KLOPT IK BEN 18"hoorde ik haar roepen. "Heb ik dat hardop gezegd"vroeg ik verward. Amir en jaoad knikte lachend. Oefff

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu