hoofdstuk 26💫

7.7K 423 77
                                    

Dames volg schrijfsterhajarrr alvast bedankt❤💕

Perspectief lamyae

"Snel sta op. Vandaag gaan we yousra verassen" hoorde ik. Bij die zin sprong ik op en rende naar de badkamer. Ik nam snel een douche en deed erna me kleren aan. Ik koos een lichtroze bloesje met een lichtblauwe spijkerbroek. Snel deed ik mijn moeder haar ketting om me nek en liep naar beneden.

 Snel deed ik mijn moeder haar ketting om me nek en liep naar beneden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Iedereen zat aan de ontbijttafel gezellig te eten. Ik ben altijd als laatst. Ik nam plaats op de stoel en ik begon ook te eten. Jaouad zat tegenover me. Als ik de kans kreeg keek ik hem aan. Wie kan er nou niet naar hem kijken? Hij is oogverblindend. Ik zag dat hij ook mijn richting op keek ,en keek snel naar beneden. Weer voelde ik me wangen rood worden. Ik bloos normaal nooit. Alleen als het om Jaouad gaat. Dan wel.

Ik keek weer op en zag dat hij me een glimlach gaf. Die glimlach laat mij zweven. Ik lachte terug en richtte me dan op me broodje pindakaas.

Na een tijdje kregen we yousra en amir eindelijk zover dat ze samen boodschappen gingen doen en ze ook samen wat gingen eten. Omdat het eigelijk al overduidelijk is dat ze elkaar echt wel zien staan gaat dat wel lang duren dus dan hebben wij meer te tijd om alles goed klaar te zetten en te doen.

"Oke dus als ik het goed begrijp gaan ik en sara versiering halen" zei oumaima. We knikte. "Chaimae, jij en nourdine gaan langs de juwelier voor een armbandje ofzo. En jaouad en lamyae jullie blijven thuis en gaan cupcakes en taart en dat soort dingen maken" zei oumaima. Iedereen knikte instemmend en ging zijn taak uitvoeren.

Nourdine en chaimae zijn net vertrokken. Ik denk echt dat ze het leuk gaan hebben. Tenminste, dat hoop ik. "Mohim jaouad en lamyae wij gaan!" Riep sara vanuit de gang en kort daarna hoorde ik de deur dicht klappen. Fijn. Nu ben ik thuis,alleen met jaouad.

Perspectief Jaouad

Ik hoorde de deur dicht gaan en ik liep al meteen de keuken in. Eigelijk als ik heel eerlijk moet zijn heb ik er totaal geen bezwaar tegen dat ik alleen met lamyae moet blijven. Afgezien van hoe akward het tussen ons is. Maar dat maak niet uit. Ze kwam de keuken inlopen en glimlachte naar me. Die ene glimlach zorgt ervoor dat mijn hele lichaam niet meet functioneert. "Zullen we dan maar beginnen?" Vroeg ze om de stilte te verbreken. "Isgoed" zei ik.

"Wat gaan we als eerst maken?" "Ik dacht aan cupcakes met als topping chocolademouse en daarop milka brokken. En desnoods doen we ook een soort met witte chocolade topping en ringetjes van marsepein ofzo" zei ze en keek me afwachtend aan. "Ik vind best"zei ik. Ze lachte blij en dook het keukenkastje in. Ze kwam er weer uit met een pak meel en suiker in der handen. Ik pakte een kom en zette die op het aanrecht. "Hier gaan we alles in mixen" zei ik om een beetje slim te klinken. Ze lachte en knikte ja. Ze gaf me het pakje meel aan en ik maakte het open. Ik gooide het er snel in waardoor er een vlaag meel naar boven kwam en op me gezicht landde. Ik hoestte het uit. Ik hoorde lamyae helrmaal stuk gaan. "Lach je me nu uit?" Vroeg ik uitdagend. "J-jaouad je gezicht" lachte ze. Ik kon me lach niet meer inhouden en lachte mee. Haar lach maakt me gewoon blij. "Kijk in de spiegel" zei ze met moeite. Ze lachtte zich werkelijk helemaal stuk. Ik liep lachend de keuken uit en ging voor dr spiegel staan in de woonkamer. "Wollah ik ben bhel een witte jelly bean"zei ik lachend. Me hele gezicht zit onder het meel. Ze begon nog harder te lachen. "Nu is het genoeg ik wil ook lachen" zei ik nepboos en liep naar de keuken. Ik pakte de poedersuiker en verstopte die achter me rug.

Ik liep terug naar de woonkamer en zag lamyae me aankijken. Ik liep dichterbij en stopte vlak voor haar. "Je lachte me uit he" zei ik. Ze begon weer te lachen en keek me uitdagend aan. "Daar ga je spijt van krijgen dametje" zei ik en ik gooide in 1 leer de zak poedersuiker over haar heen. Ze schrok en keek me met open mond aan. " JAOUAD IK MAAK JE DOOD!!!: riep ze en rende me achterna. Ik rende weg en ging snel de keuken in. Lamyae kwam rennend de keuken in en ik zag haar friemelen in de koelkast. Ze draaide zich weer om en keek tussen de tafel naar me. Shit!ze heeft me gezien. Ik ren vanonder de tafel maar ik kom hard met me hoofd tegen de kastdeur aan die lamyae heeft opengelaten. Gelijk voel ik me duizelig en blijf ik zitten. Ik hoor lamyae nog lachen en voel dan een klap tegen me voorhoofd. Dan word alles zwart...

Perspectief lamyae

Ik pak snel een ei uit de koelkast en hoor een ademhaling van onder de tafel. Ik kijk die richting en zie inderdaad jaouad daar verstopt. Hij lacht en wil wegrennen tot hij met zijn hoofd tegen de kastpunt aan komt. Ik lach me helemaal dood en gooi als kers op de taart het ei recht op zijn voorhoofd. Ik proest het nog harder uit. "Wajooo ik kan niet meer"zei ik moe en ging naast hem op de grond zitten. "Wat negeer je mij?"vroeg ik. Hij reageerde weer niet en dit keet keek ik hem raar aan. Ik schrok me dood toen ik zag dat hij zijn ogen dicht had en geen beweging maakte. Me hart begom super hard te kloppen. "Jaouad?" Vroeg ik. Hij reageerde niet. "Jaouad lieferd sta op?"zei ik nu doodbezorgd. Nog steeds niets. "JAOUAD" riep ik . Niks. Klaar ik trip hem helemaal. Ik drukte een kus op zijn wang. Niks. Wajoo wat is dit!
Ik begon zwaar te trillen en pakt zijn hand. Door een ei kan je toch niet dood zijn?!!...

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu