hoofdstuk 33💫

5.9K 406 95
                                    

Perspectief Jaouad

Nadat de bel is gegaan loop ik naar de deur. "Ewa sahbi" ik groette nasser waarna hij naar binnen liep. Het is al 3 dagen geleden nadat lamyae me heeft afgewezen. Ik ben echt gemeen tegen haar. Maar dat is juist beter.

Nasser plofte op de bank en we begonnen direct fortnite te spelen. "Soldaat a neef!" Nasser lachte en we speelde verder. Heel even was ik alle stres vergeten. Voor heel even dacht ik niet aan haar. Maar dat duurde niet lang.

"Hoe zit het in de liefde" vroeg hij en zette het spel op stil. Ik zuchtte "nog niks" hij keek me wantrouwig aan. "Zeker" ik knikte.

Ik heb lamyae vandaag niet gezien. Ik heb me dag doorgebracht met nasser. "Gaan we zwemmen ouleh" ik knikte en we liepen naar beneden. Tot mijn grote schrik zag ik lamyae en sara in het water spelen. Lamyae heeft een witte bikini aan die haar vormen goed laat opvallen.
Ik zag de blik van nasser. De blik die me gek maakt. Zijn blik vol lust.

Ik zucht hard en schud me hoofd. Niet aan haar denken! Ik spring en maak een bommetje in het water. Sara rolt met haar ogen en kijkt me geïrriteerd aan. Ik lach en zwem naar haar toe. "Ewaa rat" ze zucht. "Ga weg a eifeltoren wollah je bent zo groot dat je schaduw voor me doet" ik keek haar droog aan. "Wat voor droge grap is dat nou weer?" "Hou je bek het was geen grap" ik lachte. Opeens keek ze lachend da andere kant. Ik volg haar blik. Mijn bloed begint te koken.

Nasser die lamyae van achter vastpakt en haar kieteld. Ze hebben lol en ze raken elkaar aan. De ruimte tussen ze is ook niet groot. Sara merkt mijn jaloezie en kijkt me aan. "Je hebt het voor jezelf verpest jaouad. Inplaats van aardiger doen en je bewijzen...negeer je haar en doe je haar pijn" ik nam haar woorden goed in me op. Ik schudde me hoofd. "Ik doe dit voor ons. Lamyae wil mij niet. Ik moet haar pijn doen, zodat mijn liefde voor haar volledig verdwijnd" sara bleef me aankijken. "Doe wat je wil. Maar onthoud dat Nourdine haar broer is. Dus ga zeker niet te ver" ik besef het nu pas.

"W...wat wil jij?" Hoorde ik haar zacht vragen. We zitten op het strand. Scheveningem. Het zwembad was toch saai. Lamyae is van plan ijsjes te halen. "Ik hoef niks van jou. Ik haal zelf wel. Mislukkeling" haar blik richtte ze op de grond. Zacht zag ik haar hoofd heen en weer gaan. "O..oke" ze wou net weg lopen tot nasser haar terug riep. "Ik ga met je mee" hij stond op en liep naar haar toe. Dankbaar keek ze hem aan. Hij lachte en sloeg zijn arm om haar heen.

Toen ze ver genoeg waren zuchtte ik diep. "Ik hou van je...lamyae" zuchtte ik zacht. Nourdine en sara keken om." Wel jaouad. Als dat echt zo is...wat is de reden dat je je zo gedraagt? Ik kan het niet lang meer aanzien hoe jij je gedraagt tegen me zusje...dus beter stopt dit snel" ik merkte irritatie in zijn stem. Ik zou hetzelfde hebben geregeerd als iemand zo me zusje behandeld. Zuchtend sta ik op. Ik loop richting het water. "Ik hou van je lamyae"

"Nee! Leg me telefoon neer!" Ze lachte hard en rende weg van hem. Hij sprong over de bank en miste haar net. Ze lachte hard en rende harder. Hij zette in en pakte haar uiteindelijk. Lachend viel ze op de grond. Nasser viel mee en begon haar te kietelen. Ze lachte zich stuk en vielen uiteindelijk uitgeput op de grond. Ik kon het niet meer.

Boos stampte ik mijn kamer in. Ik sloeg de deur met een klap dicht en hoorde voor een paar seconden de echo. Gefrustreerd ga ik wild door me haar. Hoe kan ze dit voor me ogen doen? Doet ze dit om me jaloers te maken? Wel lamyae....wat jij kan...kan ik ook...maar dan beter...

💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu