hoofdstuk 30💫

8.1K 412 111
                                    

2 weken later...

Perspectief jaouad

Zenuwachtig knoopte ik het laatste knoopje van me overhemd. Me kamer deur werd ruw open gedaan en een blije oumaima verscheen er in de deur opening. "Ewaa je hebt wel je best gedaan he" zei ze en keek me veelbetekenend aan. Ik knikte tevreden en bekeek me zelf nog een in de spiegel. Ik moet er goed uit zien. Ik heb namelijk een "date" met lamyae.

Ze is inmiddels al een week uit het ziekenhuis en we zijn weer in Nederland. Mama weet er al van, net zoals de rest. We hadden eerder al besproken om ergens wat te gaan eten maar dat werd steeds uitgesteld,maar het is zover vandaag is de dag.

Oumaima was geconcentreerd bezig met mijn das terwijl ik de ketting in me handen rolde. Het is een ketting met een diamant eraan in de vorm van een druppel. Simpel. Maar wel mooi en vol betekenis. "Zo! Klaar!"riep oumaima blij. Ik keek haar aan en bedankte der. Ik keek in de spiegel. Wat is er met me? Normaal ben ik altijd zeker en boeide me niks. Maar nu....ik voel me bang en zenuwachtig. Ik deed me Gucci sneakers aan.

(Dit is geen jaouad, het gaat om de outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


(Dit is geen jaouad, het gaat om de outfit)

Ik sla me Rolex om me pols en spuit nog snel een geurtje. Snel gris ik me auto sleutels van me nachtkastje en loop snel naar beneden. Lamyae is nog niet klaar dus ik moet wachten. Ik loop de keuken in en me moeder kijkt me met tranen aan. "Goezoo weldi, je word eindelijk volwassen" zegt ze blij. "Dat ben ik al een jaar en nog wat yemma" "nee maar voor mij was je nog een kind" ze streek met haar hand  over me overhemd. "Ik ben geen k-" "pak is voor me zout weldi ik kan er niet bij" ik lachte en pakte het potje zout. "Saff veel plezier hbibi" "dankje yemma inou"zei ik en verliet het huis. Ik pakte als laatst me telefoon en liep zo het huis uit. Ik leunde tegen me auto en wachte op lamyae.

Perspectief lamyae

Zenuwachtig liep ik van de trap. Me hakken tikte op de trap. Ik ben al een week uit het ziekenhuis en we zijn al nederland. Nourdine...mijn lieve broer.

Ik deed snel me telefoon in me tasje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik deed snel me telefoon in me tasje. Ik ben denk ik nog nooit zo zenuwachtig geweest. Ik loop snel langs de keuken. "Beslama mama" zei ik. Ze keek me gelukkig aan en liep naar me toe. Ze sloot me in haar armen. "Veel plezier benti" zei nog en knipoogde."ewaa rat. Sws je bent verliefd op hem. Geef toe" zei hij speels. Ik voelde me rood worden en verliet met knikkende knieeen het huis.

Daar stond hij dan. Leunend tegen zijm auto. Op zijn telefoon. Hij zag er werkelijk prachtig uit. Eem strak blauw pak en Gucci sneakers. Zijn rolex kon ook niet missen. Ik liep maar de auto. Waneer hij mij opmerkt glimlacht hij en stopt zijn telefoon in zijn zak. Hij loopt mijn kant op. "H..heey, lieferd" zei hij met zijn zachte stem. "H..heey" antwoord ik verlegen. "Ben je klaar" vroeg hij. Ik knikte waarna hij mijn hand pakte en naar zijn auto liepen.

Hij startte de motor en scheurde hard de straat uit. Onderweg hing er een gespannen sfeer. Ik weet het niet....misschien komt het door dat ik zenuwachtig ben
Ik ben me nu pas aan het beseffen...hij noemde me....lieverd. Deze jonge doet veel met me.

Aangekomen stopte hij voor een prachtig restaurantje. Het ziet er allemaal prachtig uit. Ik kwam pas uit me gedachte toen jaouad me deur open trok en mij zijn hand aan bood met een prachtige glimlach eraan verbonden.  Ik glimlachte terug en nam die aan. Jaouad zette zijn hand op me onderrug en zo liepen we het restaurant in. Ik moet je eerlijk zeggen dat dit heerlijk warm aanvoelde.


We liepen het restaurant in. Alles was van glas. Versierd met zilveren details. We liepen naar een tafel waar we plaats namen. Een ober kwam  langs ons tafel en nam ons bestelling op. Jaouad is onbeschrijfelijk lief voor me. Hij praat alsof hij me al jaren kent. Er lopen genoeg meiden rond maar zijn ogen focussen zich alleen op mij. Pfff wat een man.



We liepen al pratend en lachend het restaurant uit. We hebben er net heerlijk gegeten. Jaouad is ontzettend lief. "Gaan we nu naar huis?"vroeg ik. Ik zag dat er een klein glimlachje zijn mond verliet.

" Eerst wil ik me liefde aan je verklaren"


💫

Lamyae&Jaouad (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu