Αλέξης...

266 48 3
                                    

Ξύπνησε πρώτη εκείνο το πρωί και άφησε ένα απαλό φιλί στο μάγουλο του Ιωσήφ. Εκείνος δε σάλεψε από την στάση που είχε υιοθετήσει όση ώρα κοιμόταν. Του άναψε το κλιματιστικό γιατί η ζέστη γινόταν έντονη και έγειρε την πόρτα για να μην τον ξυπνήσει ο παραμικρός ήχος. Ετοίμασε το πρωινό της και ύστερα αθόρυβα ντύθηκε και βάφτηκε. Κοίταξε τον παράμεσο του χεριού της που πλέον τον κοσμούσε ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι και άνοιξε τον υπολογιστή και την ατζέντα της για να ελέγξει τα ραντεβού της ημέρας. Το πρώτο θα ερχόταν σε δέκα λεπτά, οπότε ετοίμασε λίγο τον χώρο και έπειτα έγραψε ένα σύντομο σημείωμα στον Ιωσήφ, το οποίο και τοποθέτησε στο κομοδίνο δίπλα του. Του έριξε μια τελευταία ματιά και βγήκε από το δωμάτιο κατευθυνόμενη προς τον χώρο του μαγαζιού της. Είχε αρκετά ραντεβού εκείνη την ημέρα και σκέφτηκε προς στιγμή ότι δε θα έβλεπε πολύ τον Ιωσήφ της. Μούτρωσε ελαφρώς όμως σκέφτηκε ότι αυτό που λαχταρούσε όλα αυτά τα χρόνια κοιμόταν στο κρεβάτι της. Λάθος! Στο κρεβάτι τους πλέον. Χαμογέλασε πλατιά και από το παράθυρο είδε μια κοπέλα να ανοίγει την πόρτα του μικρού αλλά χαριτωμένου κήπου και να κατευθύνεται προς την κεντρική είσοδο. Η Νάιρα τής άνοιξε λίγο απότομα την πόρτα για να αποφύγει το χτύπημα του κουδουνιού που θα τάραζε τον ύπνο του Ιωσήφ. Η κοπέλα ξαφνιάστηκε, όμως γρήγορα της χαμογέλασε και πέρασε στο εσωτερικό του μαγαζιού όπου και βολεύτηκε στον αναπαυτικό καναπέ. Η ώρα περνούσε και η Νάιρα για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε αυθεντία του είδους της αφού βοήθησε την πελάτισσά της να καταλήξει σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια και σε ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες. Το κινητό της κοπέλας κουδούνισε, ήταν ο μέλλοντας σύζυγός της, ο οποίος ερχόταν να την πάρει από την συνάντηση της με την διοργανώτρια του γάμου τους.

-<<Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του!>> είπε στη Νάιρα γεμάτη ένταση.

-<< Χαίρομαι πολύ που το ακούω αυτό.>> της απάντησε εκείνη.

Πάντα της άρεσαν τα ζευγάρια που φαινόντουσαν και ήταν ερωτευμένα. Θυμήθηκε τότε που οργάνωνε τον γάμο του Ιωσήφ και της Δήμητρας. Τέτοιο πράγμα δεν είχε ξαναζήσει. Ο Ιωσήφ αδιάφορος και η Δήμητρα το μόνο που ήθελε ήταν να δείξει πως είχε πολλά χρήματα.

Το τηλέφωνο της κοπέλας ξαναχτύπησε και εκείνη σηκώθηκε από τη θέση της και άνοιξε την πόρτα. Μέσα μπήκε ο μελλοντικός σύζυγός της.

-<<Αλέξη; Δεν το πιστεύω!>> αναφώνησε η Νάιρα και εκείνος χαμογέλασε πλατιά και την πήρε αγκαλιά.

ΚάρμαWhere stories live. Discover now