DUYURU!

5.7K 234 75
                                    

Bu yeni bölüm değil.Hatta hikayenin bölümleriyle yada konusuyla ilgili bile değil.Tamamıyla ilgili.

Artık yazmak istemiyorum.Hatta hikayeyi paylaştığıma bile pişman durumdayım.Destek olanları biliyorum.Onlara teşekkür ederim.Gerçekten iyi ki varsınız.

Artık tek kelime yazmak istemiyorum.Kesinlikle bu duruma gelmek istemezdim.Bazılarınız naz yapıyor,seninde hiç keyfin yerine gelmiyor diye düşünebilir.

Bende insanım ve bir hayatım var.Sürekli yeni bölüm hakkında düşünüp paylaşım yapmak zorunda değilim ve bazı Justin Bieber Fanfiction'ları gibi kitaplardan,başka hikayelerden sadece isimleri değiştirerek çalıntı yapamam.

Tek bir bölümü bile başka hikayeden almanız özgünlüğünüzü yitirmeniz anlamına gelir.Benimde etkilendiğim ve keşke bunu ben yazsaydım dediğim şeyler oldu ama hiçbir zaman bunun yazdıklarımı etkilemesine izin vermedim.

Hikayede cinsel bölümler yazdım.Bunu sizde istediniz.Bunu yanlış bulmuyorum.Artık tüm kitaplarda aşık olan karakterlerin böyle sahnelerini görüyoruz.Ben bolca kitap okuduğum için öyle sahnelerle çok karşılaştım.Onları yazmak için sapık olmam,sürekli olarak porno izlemem gerekmiyor. Bazılarınızın bunu bilmesi gerek.Ergen gibi kendinizi cinsel sahnelerle tahrik etmek için okuyorsanız pardon ama siktirip gidin! 

Ben o tarz bölümleri aradaki aşkı ve romantizmi aktarmak için yazıyorum.Siz tahrik olun diye değil.Ayrıca hikayedeki duyguları anlayamayacak kadar sığ bir kafanız varsa o benim problemim değil.Gidip kendize sanki hikayeyi ayakta tutan tek şeyin seks olduğunu düşünen salakların yazdığı hikayelerden bulun.

Eğer yabancı ülkede yaşayan karakterler yapıyorsanız ve bu karakterler yabancı ülkede doğup büyümüş insanlarsa onlara    'Allah kahretsin,köpek,ulan,len,vb.'        tarzda türkçe kelime kullandıramazsınız.

Kaç tane kitapta 'gidiyom,gelcem,napıyon' tarzı konuşma gördünüz? Yazdığını biraz olsun ciddiye alan insanlar  'Aman yeterki bölüm olsun.Atlayarak,geçiştirerek yazsamda olur.'    düşüncesiyle yazmaz.

Hikayede hatalar yaptığımı biliyorum ve her seferinde sizlere ısrarla bana sorunun yada kafanıza takılanın ne olduğunu söylemenizi,hatamı göstermenizi istiyorum.      'Harika hikaye,süper yazıyosun.'         tarzı yorumlarda güzel ama beni dinlemiyosunuz.Benim istediğim övgü değil yapıcı eleştiri!

Bundan sonra hikayeyi tamamen silip silmeyeceğimi,devam edip etmeyeceğimi siz belirleyeceksiniz.

Eğer bunu tehdit ya da blöf olarak görüyorsanız,hiç okumamışsanız zaten devam etmemizin bir anlamı yok.

CrimeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin