Crime 16.Bölüm

19.3K 573 29
                                    

JUSTIN BIEBER-HEARTBREAKER İLE OKUYUN!!! :)

Yağmur damlaları üzerimize düşerken aldırış etmeden öpüşmeye devam ettik.Bir eli sıkıca belime sarılıyken diğer eli yanağımda geziniyordu.Benim soğukluğumun aksine o hala sıcacıktı.Ellerinin sıcaklığı yanaklarımın karıncalanmasına neden oluyordu.Kollarımı boynuna dolayıp onu daha da kendime çektim.Dudaklarımı hafifçe aralayıp dilini ağzıma soktu ve öpüşmemizi derinleştirdi.Karşılık veriyordum çünkü bende onu istiyordum.Biraz yavaşladıktan sonra geri çekildim.Nefes alırken göğüslerimiz birbirine değiyordu.Şuan ki duygularım karma karışıktı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.Gözlerimi gözlerine getirdiğimde farkettim.Mutluydu.İçindeki ışığı görebiliyordum.Kollarını belime daha sıkı sarıp beni kendine bastırdı ve kokumu içine çekti.Bende kollarımı ona dolayıp başımı göğsüne gömdüm.Şu ana ne kadar aykırı olsada kendimi tutamadım ve birkaç kez öksürdüm.Kollarını gevşetim.Bana baktı.

'Seni ısıtmamız gerekiyor.'      Kolunu omzuma atıp beni kendine doğru çekti ve içeri doğru yürüdük.Üzerimizden sular damlarken hızlıca odaya çıktık.Benim odama gelince kapıyı kapattık ve kilitledik.Birinin içeri girip bizi rahatsız etmesini istemiyorduk.Üzerimdeki tişört ve eşorfman sırılsıklam olmuştu ve üzerime yapışmıştı.Ellerimi hissedemiyordum ve dişlerim birbirine çarpmaya başlamıştı.Hızla dolaptan giyecek birşey aldım ve banyoya bıraktım.Geri döndüğümde Justin odanın ortasında bekliyordu.Yanına doğru yaklaşıp ona baktım ve dudaklarımı yaladım.Ellerim titriyordu ve üşüyordum.Ellerimi avuçlarına alıp öptü.

'Hadi sıcak bir duş al ve yatağına yat.Bende birazdan geleceğim.'      Başımı hafifçe sallayıp banyoya girdim ve kapıyı kapatıp kilitledim.Aynada ki yüzüme bakınca istemsiz olarak gülümsedim.

Artık biliyordum.Sert sözlerinin beni neden kırdığını anlayabiliyordum.Kendime inanamadım ama öpüşmemiz bazı şeyleri farketmemi sağladı yada farkettiğim halde kabullenemediğim şeyleri hatırladım.Aşık olmuştum.Bu duygudan,birine bağlanmaktan korkuyordum ama aşık olmuştum.İlk kez bunları yaşıyordum ve tarifi yoktu.Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ve sesini duyabiliyordum.Midem burkuluyordu ve vücudum uyuşuyordu.Biliyordum.Artık aşkın ne olduğunu biliyordum ve ürkütücü olduğu kadar mutlu ediciydi.Justin'e aşık olmuştum ve asıl beni mutlu eden onunda bana aşık olmasıydı.

---

Üzerime kıyafetlerimi giydikten sonra yatağıma oturup başımı yastığıma koymuştum.Kapının açılma sesini duymama rağmen dönüp bakma zahmetine girmedim.Muhtemelen gelen Justin'di.Ruhsal olarak ne kadar mutlu olsamda fiziksel olarak bitkindim ve elimi kaldıracak halim kalmamıştı.

'Uyudun mu?'       Justin'in fısıltı benzeri sesi kulaklarıma dolmuştu.Ne kadar bitkin olsamda yerimde hareketlenip ona döndüm.Üzerini değiştirmiş ve siyah eşorfmanlar giymişti.Saçları kuruydu ama dağınıktı.Yüzünde çarpık bir gülümseme vardı.

'Yanıma gel.'      Sesim çıkmıyordu.       'Siktir!'     Sesim kısılmıştı ve boğazımın ağrısı ilk gün ki haline geri dönmüştü.

'Bebeğim.'      Justin gülüyordu ve bu beni sinir etmeye yetmişti.     'Kapa çeneni.'      Ve berbat bir cümle daha.Daha fazla konuşmamaya karar verdim.Konuştukça sinirim bozuluyordu.

'Tamam sustum.Sadece kendini yormaktan vazgeç.'       Başımı tekrar yastığa gömüp bacaklarımı karnıma doğru çektim.Hala tam olarak ısınamamıştım.Örtüyü omuzlarımda hissedince başımı çevirip Justin'e baktım.İçten gülümsemesiyle bana bakıyordu.Yatağın etrafından dolanıp yanıma uzandı.

'Aç mısın? Birşey yedin mi?'     Başımı hafifçe oynattım.

'Hayır.Birşey yemek istemiyorum.'        Gözlerim kapalı değildi ama tam olarak açıkta tutamıyordum.Aralıklı olarak gözlerimi bir kaç saniye kapalı tutup tekrar açıyordum.

CrimeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin