Crime 25.Bölüm

16.8K 524 28
                                    

'Bunu bana söylemedin.'       Justin başını çevirip karşıya baktı.Bende endişeyle ne tepki vereceğini görmeye çalıştım.

'Bu seninle ilgili değil.Kimseye söylemedim.'      Bana tekrar baktığında kaşları çatılmıştı.Sinirli duruyordu ama dokuuşları ve bana sardığı kolları hala yumuşaktı.

'Ben kimse değilim.Bana bahsedebilirdin.'       Ondan saklamamın yanlış olduğunu biliyordum ama o da ailesi hakkında hiçbirşeyden söz etmemişti.

'Benim için ne kadar değerli olduğunu biliyorsun.Tabi ki senden saklamak istemedim ama kardeşimi bu işlerden uzak tutmak zorundaydım.'       Kendimden emin şekilde Justin'e baktım.Kardeşimi korumak istemem yanlış değildi ve bunu 

o da biliyordu.

'Ben bunu benden saklamana birşey demiyorum.Bana söyleseydin sana destek olurdum.'       Çattığı kaşları hala aynı şekilde duruyordu.Az önce barışmış olduğumuz için şuan yapmak istediğim tek şey ona sarılıp uyumaktı ama 

biz tartışmaya devam ediyorduk.

'Bundan sonra bana destek olabilirsin.Ayrıca sende bana kendi ailenden bahsedersen bende senin yanında olurum.Belki beni onlarla tanıştırırsın.'        Hevesli bir şekilde söyledim ve gülümsedim.Gerçekten Justin'in ailesini merak ediyordum.

Kardeşleri var mı?Nerede yaşıyorlar?Beni tanıdıklarında ne düşüneceklerini bilmek istiyordum ama Justin'in cümlesi bu isteğin yok olmasına neden oldu.

'Onlar hakkında konuşmak istemiyorum.Bir daha bu konuyu açma.'      Yumuşak dokunuşları sertleşti ve gözleri koyulaştı.Ailesiyle ilgili bir sorun olduğu belliydi.Üstüne gitmek istemesemde neler olduğunu merak ediyordum.Benim 

içime kapanık olmamın,kendi duvarlarımı örmemin nedeni ailemle yaşadıklarımdı.Belki onunda gerginliğinin ve duygularını kontrol edememesinin sebebi ailesiyle yaşadıklarıydı.Şuan düşününce bende ailem hakkında konuşmak istemiyordum.

Tek olumlu yanı Alexander'dı.O beni hayata bağlayan tek şeydi.Tabiki artık ikinci bir sebebim vardı ve tüm kalbimle sevdiğim bir erkek daha bulmuştum.Kardeşim mavi gözleriyle sevincini bana yansıtırken Justin bal rengi gözleriyle

İçimdeki tüm tutkuyu çıkarıyordu.Beni yalnızlığımdan kurtaran ve bastırdığım duygularımı gören birini seviyordum.Kalbimin en derinlerine inip onu tekrar harekete geçirmişti.Eskiden varlığından şüphe ettiğim şey artık Justin'in bir gülüşüyle deli gibi atıyordu.

Bazen onu görünce o kadar heyecanlanıyordum ki kalbimin göğsümü delip çıkacağından korkuyordum.Justin ne kadar belli etmesede gözlerinden ve öpüşmelerimizden onunda aynı şeyleri hissettiğini anlayabiliyordum.

Canını sıkmak istemediğim için konuyu uzatmadım.

'Bak ben canını sıkmak istemiyorum ama bana anlatabilirsin.Sana yardımcı olmak istiyorum.'      Justin yerinde kıpırdandı ve pozisyondan rahatsız olduğu hissine kapıldım.Ben başımı eğmiş onu nasıl sakinleştirebileceğimi düşünürken

yumuşak eli çeneme değdi.Okşadıktan sonra yukarı doğru kaldırdı ve ona bakmamı sağladı.Göz göze gelince konuşmaya başladı.

'Kavga etmek istemiyorum.Ayrıca yardıma ihtiyacım yok.Yanımdayken ve bana sarılıyorken yeterince yardımcı oluyorsun.Sadece ailem hakkında konuşmak istemiyorum.'       Ailesiyle ilgili kısma geldiğinden çenesi kasıldı ve kasları gerildi.

O haklıydı.Şuan bu konuyu konuşmamalıydık.

'Tamam.Sadece istediğin zaman bana anlatabilirsin.Seni dinlerimBunu biliyorsun.'      Hafifçe gülümserken ona güven verici bakışlar yolladım.Justin'in de dudakları yukarı doğru kıvrıldı ve beni kendine doğru çekip sıkıca sardı.

'Biliyorum bebeğim.Bu yüzden seni seviyorum.'      Bende kollarımı onu beline sarıp başımı göğsüne gömdüm.Kokusu inanılmazdı.Saçları hala biraz nemliydi.Ayrıca dağınıklardı ama çok tatlı görünüyordu.

'Bende seni seviyorum.'      Saçlarıma öpücükler kondurup beni hafifçe sallamaya başladı.Vücudunu iki yana hareket ettirirken göz kapaklarım ağırlaşıyordu.Uyumamak için savaş verirken başaramayacağımı anladım.

'Justin?'      Sesim fısıltı gibi çıkmıştı.Zaten bağırarak konuşacak gücümde yoktu.Justin beni duymuştu ve mırıltıyla cevap verdi.

'Hmm?'       Hala yavaş yavaş sallanıyor ve saçlarımı okşamaya devam ediyordu.Bende gözlerim kapalı kalp atışlarını dinliyordum.

'Beni yatırır mısın?'       Yavaşça bir kolunu bacaklarımın altına koyup beni kucağına aldı.Başım boynunun girintisinde duruyordu.Gözlerimi birkaç saniyeliğine açıp tekrar kapattım.Justin beni yatağın açık kısmına yatırıp dağılmış örtüyü düzeltti

ve tekrar üstüme örttü.Ne yapacağını bilmediğim için elini bırakmadım.

'Benimle uyu.Lütfen.'      Gözlerimi tekrar açıp ona doğru baktım.Benim kadar olmasada o da yeterince bitkin görünüyordu.Başını hafifçe salladı.Gözlerini kıyafetlerinde gezdirip serbest olan eliyle ensesini kaşıdı.

'Bana uygun birşeyler yoktur sanırım.'      Yavaşça gülümsedim.Alexander'ın kıyafetlerinden birini alabilirdi.

'Yandaki odadan birşeyler bulabilirsin.Kardeşimin eşyaları sana uyar.'      Hafifçe eğilip elimi öptü ve kolumu örtünün altına sokup doğruldu.

'Birazdan geliyorum.'       Yavaş adımlarla odadan çıktı.Kapının kapanma sesinin ardından diğer odanın kapı sesi duyuldu.Uyumak için Justin'in gelmesini beklemek istesemde vücudum bunu reddedip beni karanlığa çekti.

(JUSTIN'İN GÖZÜNDEN)

Dolaptan bana uygun kıyafetleri alıp üzerimi değiştirdim.Ruby ailem hakkında birşeyler bilmek istiyordu ama onlardan bahsetmek beni üzüyordu.Belki ilerleyen günlerde konuşabilridik ama onu yeni kollarım arasına alabilmişken 

canımı sıkmak istemiyordum.Üzerimden çıkardığım kıyafetleri yatağın kenarına bırakıp saçlarımı düzelttim.Odanın içinde gözlerimi gezdirince Ruby'nin kardeşinin zevkli bir çocuk olduğunu anlayabiliyordum.Yatağının üzerinde basamaklarla çıkılan bir yer vardı ve 

çalışma masası orada duruyordu.Yatak örtüsünde amerikan bayrağı vardı.Odanın içi aydınlıktı ve fazla eşya yoktu.Üzerime giydiğim tişörtü düzeltip Ruby'nin yanına geri döndüm.Odann kapısını yavaşça kapattım.Arkamı döndüğümde Ruby çoktan uyumuştu.Ağzı hafif

aralık duruyordu ve bu hali çok tatlıydı.Sessiz adımlarla yatağa doğru yaklaştım ve örtünün içine girdim.Ruby'nin yanına doğru kayıp onu kollarımıjn arasına çektim.Biraz kıpırdansada uyumaya devam etti.Başını göğsümün üzerine koyup

kolunu etrafıma sardı.Bende onu sıkıca sarıp kendime bastırdım.

'İyi uykular bebeğim.'

İŞTE YENİ BÖLÜM VE BU HAFTA BAŞKA BÖLÜM PAYLAŞAMAYACAĞIMI SÖYLEMEK İSTERİM ÇÜNKÜ HERGÜN AYRI BİR SINAVIM VAR YARINDA SINAVIM VAR AMA BEN SİZİ BEKLETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN YENİ BÖLÜM YAZIP PAYLAŞTIM LÜTFEN SİZDE OY VERMEYE YA DA YORUM YAPMAYA ÜŞENMEYİN SADECE KÜÇÜK BİR VOTE BUTONUNA BASACAKSINIZ FAZLA ZOR DEĞİL BAŞKA HİKAYELERDEN TAMAMEN ALINTI YAPIP SADECE İSİM DEĞİŞTİRİLEN HİKAYELERDE GÖRDÜM VE ONLARIN BİLE OYLARI DAHA FAZLA EMEĞE SAYGI GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM BEN OTURUP SIFIRDAN BİR SENARYO YAZIYORUM VE KARŞILIK OLARAK İSTEDİĞİM SADECE OY VE İKİ KELİMELİK BİR YORUM OY VEREN VE YORUM YAPANLARADA TEŞEKKÜR EDERİM ÖPTÜM :D:D

CrimeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin